Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בעל סקודה פאביה TSI 2011

לפעמים בהתנעת הרכב יש רעש חזק של טרטור שדי מציק , זה רק בהתחלה כמה שניות ראשונות .

שאלה האם זה נפוץ או שכדי לבדוק את זה יותר לעומק .

חייב לציין שזה קורה לעיתים קרובות.

תודה לעונים .

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

רוץ למוסך מורשה יבואן - יש מצב שיש לך בעייה (שהיא סדרתית) ברצועת התזמון, המחייבת טיפול דחוף של המוסך (ללא תשלום אחרי ויכוח קל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראה בלינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?459719-%D7%9B%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99-1-2-TSI-(%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%95-%D7%91-2010)&p=3688112&viewfull=1#post3688112

מדובר בבעיה ידועה (כשל בתכנון) במנגנון שרשרת התזמון והמותחנים - היצרן אמור לתקן זאת ללא עלות (אני מקווה שאתה מטופל במוסך מורשה יבואן, כי אם לא יכולים להקשות עליך)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הינה אני מעדכן..

היום בבוקר קפצתי למוסך מורשה (7:30 ) סיפרתי לאחת מנשות השירות, היא לא ממש הבינה מה הבעיה , לאחר שסיפרה לאיש שרות אחרת העניינים התחילו לזוז , היא הודיע לי שאני צריך להחליף שרשרת טיימינג , כמובן שחששתי שאני הולך לשלם , אבל לא היא אמרה שהרכב לא באחריות אבל השרשרת כן אז ההחלפה היא ללא עלות :) בסופו של יום החליפו לי את הקיט של הרשרת טיימינג וביינתיים אין רעשים , נבדוק עוד בהמשך .

שוב תודה לחב'רה עונים :)

SKODA FABIA TSI 2011

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך,

ברשותי סקודה יטי 2010 עלתה לכביש בדצמבר היא כמעט 2011.

אני הבחנתי גם ברעשים בעת ההתנעה כשהרכב קר, הרכב עשה 45 אלף קמ.

האם יש מצב שגם במקרה שלי לא אצטרך לשלם כלום?

ידוע לך לכמה זמן יש אחריות על השרשרת הזו???

פורסם

למרות שהרכב יצא מגדר האחריות של השנתיים? ז״א יש בכל מקרה אחריות על בעיה כזו?

היועץ שירות במוסך אמר לי שהם צריכים להקליט את הרעש ולשלוח את זה ליצרן להמשך טיפול, וגם אמר לי שיבדוק אם הם משתתפים 100% על העבודה והחלקים.

ידוע לך אם אצטרך לשלם פה משהו??

פורסם

התעלקות קלה - יכול להיות שמנוע 1.6 מאותה שנה (2010) יסבול מאותה תופעה? גם למנוע הזה יש שרשרת טיימינג.

האם אותה תקלה חלה גם על המנוע הזה?

פורסם

התקלה היא רק במנוע 1.2 ומתוקנת במסגרת אחריות של רצון טוב גם למי שאחריות היצרן שלו כבר לא בתוקף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
התעלקות קלה - יכול להיות שמנוע 1.6 מאותה שנה (2010) יסבול מאותה תופעה? גם למנוע הזה יש שרשרת טיימינג.

האם אותה תקלה חלה גם על המנוע הזה?

ככל שידוע לי באופן כללי וגם באופן אישי - התשובה היא לא.

עם זאת, אם יש לך רעשים מוזרים סע לבדיקה ואל תזניח. תמיד יש יוצאים מהכלל.

• תוכן חדש...