Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי פורום אודיו!

מוניתי היום בבוקר לאחראי פורום אודיו לאחר תהליך ארוך בו פניתי אל בעלי הפורום מתוך רצון לנסות להנהיג כאן שינוי תפיסתי ושינוי ניהולי בתוך פורום אודיו בפרט. לשמחתי, נעניתי בחיוב.

לכן אפתח כרגע בהכרזה ראשונית וזמנית ולאחר מכן אנסח את דבריי ואצרף אותם לאזור הדביק.

אציג את עצמי בקצרה לכל אשר אינו מכיר אותי - אינני עובד בתחום הרכב, לא בתחום האודיו וגם לא בתחום הרכב בכללי, הנני מהנדס בתעשיית ההיי-טק הישראלית, נשוי + ילדה, איש משפחה פשוט ומצוי כמו רבים מאתנו, עובד קשה למחייתי והזמן הפנוי קטן מאשר הייתי רוצה, כמו רבים מאתנו.

נכנסתי לתחום האודיו לרכב כחובבן מושבע כבר משנת 99, היום אני בן 36 (תעשו את החשבון לבד) למען האמת מתקרב ל37, בשנת 2004 נרשמתי תחת הכינוי הנוכחי לפורום זה ומשם מים רבים עברו בים. בים סוער עליי לציין.

מדוע אם כך הצטרפתי להנהלת הפורום?

לצערי, תחום האודיו לרכב בארצנו הקטנה והיפה מתאפיין כתחום קטן וסגור יחסית בעל תחרות קשה במיוחד בין בעלי העקסים השונים העוסקים בו.

עם השנים הפורום הפך מבית חברי, ידידותי, מהנה ומזמין לשדה קרב אשר כולו מפגעים של אינטרסים ומשקעים אישיים ארוכי טווח.

מספר חברי פורום וותיקים, בעלי נסיון וידע מוכח רב מידי נטש את הפורום ולא שב לכתוב כאן מאז.

אלו אשר נשארו, חוו מספיק בכדי לפעול בתוך תחום התחביב על אש נמוכה בלבד.

בשנים האחרונות ניתנה יד (יותר נכון לאמר לא היתה אכיפה הולמת) לאלימות מילולית אשר הובילה אותי באופן אישי להחרים את מפגשי הפורום מחיי האישיים.

מה בכוונתי לעשות בנידון אשר יגרור שינויים?

כרגע אומר זאת "בגדול" - בראשי פרקים היות ואינני מגובש עדיין על הדרכים המדוייקות להשגת המטרות, כן - מטרות, לא מטרה!

1. נפתח דף חדש בפורום בפן האישי שלי כלפי חברי פורום.

המשמעות היא שאין בי כל נטירת טינה אישית כלפי חברי פורום באשר הם, אף אחד לא נחסם! אף אחד לא מקבל התראות או אזהרות בראייה אחורנית - מתחילים מאפס! דף חדש.

2. חסרים בפורום אודיו בעלי תפקידים -

חברי פורום חדשים נכנסים לפורום ולמעט מונה הודעות או יכולת בחינה אישית, אין להם באמת כלי אשר מאפשר להם לדעת על חוות דעתו של מי ניתן לסמוך ובאיזה הקשר.

אני מתכוון למנות כאן רכזי ידע ומידע, סמכויות מקצועיות בשלל תחומים הקשורים בפורום אודיו -

התקנה.

כוונים.

ידע בתחום הSQ

ידע בתחום הSPL

ידע בתחום פתרונות מחשוב - CARPC, טאבלטים, בקרים, מעבדי צליל וכך הלאה

3. ארגון מפגשי פורום והסדרתם -

ברצוני למנות אחראי מפגשים על אזור דרום, צפון, מרכז ואף מידי כל תקופה מסויימת למצוא אפשרות לערוך מפגש ביניים.

4. כרגע נמצא תחת בחינה - האפשרות לחזור ולהמליץ על בעלי מקצוע בתחום - בצורה מבוקרת!

כרגע עדיין חל איסור מוחלט! להמליץ על בעלי מקצוע בתחום האודיו לרכב אך אני רואה בזאת מסמר בארון הקבורה של התחום הזה ובסופו של דבר, פעולה אשר נוגדת את קידום התחום.

אני מתכוון להחזיר את היכולת להמליץ על בעלי מקצוע אך בצורה קצרה, עניינית אשר תמנע את הפיכתו של בעל מקצוע אחד לבעל מעמד אלוהי או הפיכתו של בעל מקצוע אחר ל"מסעדת פועלים" (אלו המכירים את היסטוריית הפורום בוודאי יודעים מדוע אני כותב מילים אלו).

מה בכוונתי לעשות בנידון באופן המיידי?

1. כל שפה בוטה בין חברי פורום תיגרר במחיקת ההודעה.

2. כל ביטוי אלימות מילולית בין חברי פורום תיגרר במחיקת ההודעה, התראה למשתמש וכניסה מיידית למעקב - פעם שלישית, חסימה.

אין זה משנה בעבורי אם מדובר במשתמש חדש או וותיק או אם מדובר במשתמש אשר בחיים האמיתיים יכול גם להיות חברי הטוב ביותר, אין מקום לאלימות מילולית בפורום אודיו! נקודה.

3. הינכם אנשים בוגרים, ביכולתכם לפתור בעיות אישיות אחד מול השני בהודעות פרטיות אבל בשום פנים ואופן אינכם אמורים להשלים עם התנהגות בוטה, בוודאי שלא התנהגות אלימה ואתם מוזמנים לתת להנהלת הפורום לבצע את עבודתם גם כאחראי משמעת! יחד עם זאת המנעו להתעלל בכפתורי אזהרה וזכרו תמיד כי מאחורי מקלדת, לא רואים, לא שומעים ובסופו של דבר לא מרגישים ולכן גם לעיתים רבות התגובות עוינות שלא לצורך.

בקשתי אליכם

למרות העובדה כי נראה ואני כותב כאן ללא הרף זמני הפנוי מועט מאוד, אין ביכולתי לאכוף משמעת באופן שוטף ולא בזאת ברצוני להשקיע את רב מאמציי.

ברצוני לקדם את התחום אבל אינני מסוגל לעשות זאת לבד - הנני זקוק לכם, אני פונה כאן בעיקר לוותיקי הפורום ולכל אחד שאיכפת לו - עזרו לי יחד אתכם להצעיד את הפורום הזה קדימה, לשפר, לבנות ולהקים התנהלות חדשה של פורום אודיו.

יחד אתכם ובעזרתכם.

בחודשים הקרובים אפנה אל חברי פורום נבחרים אשר אני מאמין בהם בלב שלם כבעלי מידע תורם, כאנשי מפתח בכדי ליצור פורום מקצועי יותר, נכון יותר, חכם יותר!

שלכם,

אדי גכט.

נ.ב - החלטתי לא לנעול את השרשור הזה בכדי שנוכל לדיין דיון חופשי יותר, אין בהודעה זו דבר מערכת היות ועדיין מדובר בהודעה זמנית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל - תתחדש על התפקיד ובהצלחה!

דבר שני, האמת שיש מפגשים בצפון, בערך כל יום שישי האחרון של החודש. רק שבדרך כלל ההתראה היא של כמה שעות. למשל אם המפגש התקיים ביום שישי האחרון במתחם שופרסל בנשר, השרשור על כך הופיע מספר שעות קודם לכן.

אני לא חושב שזה מאורגן על ידי מישהו אחד ספציפי אלא פשוט כל פעם מישהו אחר ששם לב שאין שרשור או משהו כזה. תנסה לראות לפי השרשורים האחרונים שנפתחו מי עומד מאחורי העניין. לדעתי יש מקום לשיפור, ואם לדעתך יש לך כוח וידע לתרום למפגשים האלה, הרי זה מבורך.

דבר שלישי, מיסוד הידע.

בוצעו פה, במהלך הזמן הקצר שאני בפורום, מספר פרויקטים של אודיו. גם אני ביצעתי פרויקט קטן של הוספת שקע AUX לרכב שלי ואפילו העליתי מדריך מצולם.

צריך ליצור שרשור (אפילו נעול) שמסדר את כל השרשורים לפרויקטים שהועלו לכאן. כמובן לדאוג לכותרת מתאימה שתעלה לאנשים כאשר מבצעים חיפוש באותו נושא.

מעבר לפרויקטים, הייתי רוצה לראות כאן מדריך למתחילים, כמוני. רק לאחרונה באחד המפגשים, סופסוף הבנתי מה זה קרוסאובר, מידבאס, טוויטר וכו'. צריך איזה שרשור שמרכז את הידע הראשוני שצריך, אבל ברמה הכי נמוכה שאפשר, מה שנקרא dumb proof. מדריך לטיפשים. כמובן בלי להעליב, הכוונה למי שהוא טיפש בתחום, מה שנקרא באנגלית Newbie. מקווה שאני ברור ושזה לא יצא כאילו אני מעליב מישהו.

לסיום, אאחל לך שוב בהצלחה, בתקווה שהתחום הזה אכן יתפתח למקומות טובים.

שבוע טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אדי, שיהיה בהצלחה!

מכסח השדים - יש הרבה ידע שקיים בFAQ בראש הדף, אבל הוא לא בולט מספיק כנראה.

חוץ מזה שתמיד יש את פונקצית החיפוש.

פורסם

אדי, מזל טוב ובהצלחה, מעריך את המילים הכנות ואת הנכונות לשפר את הפורום ואת התחביב.

מפצח הרוחות, השרשור האחרון למפגש נפתח כמה ימים לפניו, בכל אופן אני מאמין שהעניין ימוסד בצורה יותר טובה, בתקווה שעם לוח מפגשים מסודר.

SCANSPEAK

פורסם

זה בדיוק למה שהתכוונתי שלא אוכל לקדם את זה לבד ואני זקוק לכם - בסופו של דבר עם האנשים הנכונים במקומות הנכונים יהיה ניתן לבצע הרבה דברים שכרגע, לאדם אחד - זה פשוט לא מושג.

לאט לאט יהיו כאן שינויים, רק לטובה אני מקווה.

בני - תודה!

גוסט-באסטר - נרשם, מושגון או מילון למתחיל - אלמאנאך מה שנקרא בפועל Almanach (שזה בעצם לוח שנה אבל ידוע גם כלוח מושגים בשפות מקצועיות) יתכן וקיים בFAQ ויתכן גם ויהיה רעיון טוב ליצור אחד חדש - הכל בבוא הזמן.

כרגע אני שם בדגש לטפל בנושאים העיקריים - להרגיע את הרוחות בין הנפשות הפועלות בפורום ולצמצם את סמכויות הידע לרשימת אנשים מוסכמת מה שיאפשר לחברי פורום חדשים אורינטציה טובה יותר, יכולת להזהר מאנטרסים יותר טובה וגם ליצור היררכיה נדרשת בכדי לשלוט על זרם המידע האדיר שנפלט כאן, לעיתים עם טעויות והטעיות רבות אשר נכתבות בו.

אני מחפש את חברי הפורום עם הידע והנסיון המתאים לכל דבר ודבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוו אני חושב שאני הולך לשבור קצת יותר מזה בזמן הקרוב :-D

:?

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי , קודם כל ברצוני להגיד כל הכבוד על היוזמה.

האמת שאני דיי רחוק מכדי להיות בין הוותקים פה , אך עדיין נמצא פה כבר זמן מה ורואה מה הולך ולאן ואני חייב לציין שכל מה שאמרת פה וכל מה שאתה רוצה לעשות ואני מאמין בלב שלם שגם תעשה הוא כל כך מבוקש ורצוי.

אני רק רוצה לאחל לך המון המון הצלחה ואני באמת מקווה שהמצב ישתפר אשמח לעזור בכל מה שאוכל (ידע אין כ״כ הרבה אבל יש מוטיבציה רצון וזמן)

מכאן רק לטובה :)

בהצלחה !!!!

2017 Type R

פורסם

אדי , ברוך הבא לניהול , אני שמח לראות שאתה מוכן ונכון לתרום ובטוח שתעשה זאת מצוין.

אין ספק שכח אדם איכותי נוסף בניהול הפורום הוא דבר מבורך.

בהצלחה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...