Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב על הזיכיון!ממליץ לך לבקש מאחראי האתר של מדור האודיו לחלק את הפורום לאס קיו ואס פי אל כמו בכל הפורומים בעולם על מנת למנוע וויכוחים מיותרים!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהצלחה אדי!

הרבה זמן לא ביקרתי פה אבל אולי עכשיו תהיה לי סיבה לבקר יותר :-D

פורסם
מזל טוב על הזיכיון!ממליץ לך לבקש מאחראי האתר של מדור האודיו לחלק את הפורום לאס קיו ואס פי אל כמו בכל הפורומים בעולם על מנת למנוע וויכוחים מיותרים!

וויכוח הוא לא מיותר כל עוד הוא בריא ומועיל - שליליות בפורום הזה תסונן.

תגובות לא חבריות.

תגובות לא ענייניות.

תגובות שמלהיטות אינטרסים במקום לעודד אותם - וכן, אני בעד אינטרסים שכן אנשים באו לכאן גם בכדי להתקיים.

אין לי בעיה עם מחנות כל עוד יש יריבות במקום אויבים.

אין לי בעיה עם המלצות מגמתיות שכן לא ניתן לעצור את זה.

אבל אופן ההמלצות יוגבל בצורה קשה ביותר וחוות דעת מקצועיות יהיו נתונות תחת הביקורת שלי ושל וותיקי פורום נבחרים.

יהיה כאן סדר, יהיה כאן שונה

אבל בראש ובראשונה אנשים יחזרו כאן ליחסים טובים ולהתנסחויות חיוביות כי בלי זה פשוט אין טעם - אפשר לסגור את השאלטר.

קצת סבלנות, תהליך השינוי העיקרי יקרה כבר בחודש חודשיים הקרובים - אחרי זה כבר אני מאמין שניתן יהיה להזיז דברים קדימה.

וארז - עפיפונצי'ק - תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לכל החברים אשר הגיבו, לכל החברים אשר קראו - תודה רבה!

זה מחמם את הלב לדעת שיש כאן הרבה חברים שתומכים ורוצים לתת יד בנסיון הזה לשנות את פני הדברים ולקחת את כולנו צעד אחד קדימה.

כרגע אני נועל את השרשור הזה ובמהלך היום אוציא אותו מהדביק ואשחרר אותו לעבר ההיסטוריה :-D

ומיד לאחר כך אעלה את המסמך המקורי אשר כתבתי כבר מספר חודשים אחורה אשר יהווה מעתה ועד הודעה חדשה את נהלי פורום אודיו החדשים.

השינויים הראשונים מתחילים היום! התהליך עד יצירת המסגרת כולה יקח כמספר שבועות בודדים.

אנו יוצאים עכשיו לתקופת נסיון חדשה - התקופה היא לא מוגדרת ואני רוצה בזאת לאחל לכולנו הצלחה.

אנא זיכרו - אנחנו כאן מתוך אינטרס משותף ולכן יש לקדם את האינטרסים של כולנו.

אנא זיכרו - חברות, כבוד הדדי ושוויון במקום הראשון!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...