Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי נמצאת פורד פוקוס שנתון 2008, עברה 177 אלף ק"מ (ליסינג לשעבר).

אתמול התחילה בעיה מוזרה, לאחר נסיעה קצרה ברכב פתאום מנורת מנוע החלה להבהב והמנוע החל לגמגם.

מן הרגשה מוזרה שהמנוע עובד על 3 בוכנות, לאחר התבוננות קצרה גיליתי שבית המצתים היה מלא במים (שכנראה הגיעו מהשפריצרים), ניקיתי את המים עם פשפש והרכב חזר לקדמותו, לאחר נסיעה חוזרת שוב נדלקה המנורה והרכב גמגם, אך הפעם בית המצתים לא היה רטוב.

נכון לעכשיו נורת המנוע לפעמים נדלקת ולפעמים נכבת, אך הרכב עדיין מגמגם, לא סוחב ומרגיש כאילו המנוע מתפקד עם 3 בוכנות בלבד, יש לכם עצות כלשהן לפני שאכנס למוסך? אני מעדיף לקבל עצות ולדעת לקראת מה אני הולך ולא לקבל תשובות שגויות מהמוסך ולזרוק כסף באוויר.

תודה רבה וערב טוב.

פורסם

צריך לייבש היטב עם לחץ אוויר את המצתים ואת חוטי ההצתה, מומלץ לרסס מעט WD40 לתוך חוטי ההצתה זה דוחה את המים ומונע קורוזיה.

פורסם

אני חושב שכדאי להוציא את המצתים החוצה ולבדוק מצבם. יכול להיות שמה שגם קרה הוא שנפגעו חוטי ההצתה.

חשוב מאוד לשים סיליקון RTV שחור מתחת לשפריצר של המתזים גם מעל מכסה המנוע וגם מתחתיו שהתופעה לא תחזור. עניין מוכר מאוד ומרגיז בפוקוסים האלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...