Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין אוטו

avizaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם מגזין אוטו המודפס עדיין קיים?

אם כן היכן ניתן להירשם כדי לעשות מנוי, וכמה עולה מנוי שנתי?

סליחה אם פתחתי את השרשור במקום הלא נכון.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

את האתר אני מכיר, אבל אני מוכן לתת פרס למי שימצא איך להגיע למידע לגבי מנוי באתר - רק גוגל הצליח להגיע לעמוד שכזה, והוא לא נראה ממש רלוונטי לשנים האחרונות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אבי זאז, בזכות השרשור שלך מצאתי שרשור מ2002 שבו אנשים כותבים על כתבי ומבחני הדרכים האהובים עליהם. משום מה , פתאום אני לא מוצא אותו אבל היה כתוב שם שפורת ז"ל כתב היטב. השאר ציינו ירחונים וכתבים זרים, אחד הכותבים הגדיל לעשות וציטט קטע שלם מלא בחדות, נועזות וקורטוב טפשות, שמר הגיב וכינה זאת קטע מפטריק קים. הסכמתי, צחקתי ואני חושב שפטריק קים ישן אינו נופל מאוטו חדש.

האם אוטו השתפר מאז? האם התחרות מחו"ל וברשת פחתה?

לעניננו: לא מזמן קיבלתי כמות גדולה של ירחוני אוטו, אך למעט כתבות בודדות, תמיד מצאתי לי חומר קריאה מעניין יותר.

חומר קריאה בכל השפות מצוי בשפע ברשת, אם אינך שוחה באנגלית, הרי קריאת חומר שמעניין אותך תסייע לשיפור השפה.

לא רוצה אנגלית? חומר קריאה בעברית מצוי ברשת גם כן.

רוצה מגזין אמיתי מנייר? זה העניין ולא השפה? קרא מגזינים מחו"ל.

כמובן, תוכל לעשות מנוי על אוטו. אבל למה?יש שם מידע בלעדי? עדכני במיוחד? זווית ראייה ייחודית? אולי כתיבה מרגשת? או לפחות שנונה? מלמדת משהו מעבר לעולם הרכב? חל שם לאחרונה שיפור גדול?

ניסיתי לקרוא ואף לקרוע כמה מגזינים כדי למצות מהם בכוח גרעין מוצק של עניין, לא ממש מצאתי. מה אתה מחפש שם?

פורסם

למה שתעשה מנוי לדבר הזה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני מניח שחצי מהמגזין הוא פרסומות, גם ככה הכל באינטרנט.

למען האמת לא כל כך רציתי לעשות מנוי, סתם התעניינתי במחיר והאם זה עדיין קיים בכלל, אולי אם המחיר היה קורץ - אבל ההתעניינות הגדולה יותר הייתה האם הוא קיים בכלל.

תודה :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

יש היום איזה מגזין אינטרנטי בשם אוקטן גבוה אם אני לא טועה, שאף שהוא טרחני יותר מאוטו, הוא לא נורא.

לגבי מגזין אוטו - אני דווקא חיבבתי חלקים ממנו, ולקבל מגזין מודפס זה נחמד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה שתעשה מנוי לדבר הזה?

כי עיתון מודפס נותן חוויה וכתבות שלא תמצא באינטרנט,לי היה מנוי להגה 12 שנה ו עכשיו שנה באוטו,אני מרגיש ערך מוסף ולא רואה אותי מבטל את המנוי

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי עד היום עשרות מגזינים שלהם זרוקים באיזה מקום מהראשון שהם הוציאו.

הייתי מנוי שלהם כמה שנים טובות לסירוגין. נכון נחמד להחזיק ירחון ביד ולא רק באופן ווירטואלי

אבל מה לעשות שהכול היום זמין בלחיצת קטנה.

• תוכן חדש...