Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מחשב שולחני קצת ישן שעושה קצת הרבה בעיות חוזרות ונשנות.

המפרט:

E7200

קירור מעבד Ac Freezer 7 PRO

לוח אם GA-G31M-S2L

4Ggb dual

Gpu:Gigabyte gtx 550ti 1 b

ספק TT 700

HD 500 samsung

מארז v9 tt

לא מזמן החלפתי את הקירור,ולפני איזה שנה שידרגתי את הכרטיס מסך.

כבר לא מעט זמן שאני מקבל מסכים כחולים,או שהמחשב קופא ולא מראה שום דבר,אני קצת זלזלת ואמרתי יאלה גם ככה נמאס לי ממנו ועשיתי כמה פעולות מרושעות :cry: לא בכוונה :x

לדוגמא: המארז קצת שבור :S והכפתור ריסט נהרס אז הייתי מוציא את הכבל מאריך מהשקע בקיר ומחזיר.(ריסט אכזרי)

אתמול בלילה קיבלתי שוב מסך כחול והספקתי לצלם:

http://www.myg.co.il/uploads/phpbtz7EV.jpg

המחשב הוא לשימוש אינטרנט,יוטיוב,קצת מולטי ברשת למרות שהייתי שמח אם הוא היה מריץ דברים יותר כבדים S:

אני מוכן להשקיע עד 1500-1600.

לא ממש באלי להתעסק עם הבעיה,אני לא טכנאי אבל יש לי הרגשה שהלוח אם גורם לבעיות.

ניסיתי לראות מה אני יכול לקבל בסכום הנ'ל והתחלתי לבדוק כל מיני קומבינציות(עדיפות לksp בלבד) כי זה החנות הכי נורמלית שיש בעיר שלי,ובדקתי כמה בנצ'מארקים באינטרנט ומסתבר שאולי שווה לי לקחת amd :shock: בתקציב הזה אם אני לוקח מעבד עד 500 ש'ח,המעבדים של amd מציעים 4 ליבות ועדיפות רבה במשחקים,בעוד שאצל אינטל אני מקבל מעבד עם 2 ליבות שמציג 5fps פחות במשחקים אבל לוקח בגדול בתוכנות כבדות של עריכת מוסיקה,סרטים,פוטושופ,קידוד וכו',אישית חוץ מאופיס ללימודים אני לא משתמש בכלל בתוכנות לעריכה לכן חשבתי שאולי כדאי לי לקחת amd. (אבל קצת חושש)

בקיצור אני עם לבטים ואני צריך את עזרתכם !

בתודה מראש !:-)

פורסם

1. בצע ריצה של memtest86 במשך כמה שעות (לילה יספיק) כדי לשלול בעיות זיכרון

http://www.memtest.org/

2. אם יש בעיה אז רשום את הכתובת (אם זו כתובת אחת או שתיים) ותן לזה לרוץ שוב.

אם הבעיה חוזרת באותה כתובת אז יש לך רכיב זיכרון דפוק.

אם אתה מקבל שגיאות במקומות מתחלפים אז לוח האם הוא כנראה האשם.

אם הבדיקה תקינה אז החשד הוא בעיות מערכת הפעלה/דרייברים.

במקרה הזה העצה הכי טובה היא: קנה SSD ותתקין התקנה נקיה של חלונות 7.

לא תאמין איך המחשב יטוס.

המחשב הנייח שלי בבית במפרט זהה (אבל עם 2GB זכרון בלבד ובלי כרטיס מסך אלא רק המובנה בלוח) ועם SSD הוא פשוט טס. אני לא צוחק. מחשב בן 5 וחצי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יכול מאד להיות שהכרטיס מסך לא יושב טוב.

המחשב שלי בעבודה פחות חזק (6750) ועובד בסדר גמור יחסית לגילו.

SSD כמו שאמרו לפני זה שדרוג מטורף למחשב שלך, רכיב בודד שעוזר לך לנצל את פוטנציאל המחשב כמעט במלואו (מעביר את צוואר הבקבוק למקום אחר)!

• תוכן חדש...