Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי:

רדיו דיסק פיוניר 9450

קומפוננטים מורל דוטק אוביישן 6.5

אם אני אחבר אליהם מגבר של jbl gto 1004 וסאב של הרץ אנרגי es300

תיתן לי תוצאה יפה?

או שאתם ממליצים לי על מגבר וסאב אחרים בתקציב של 1800 2000 גג?

אני מחפש מגבר שיוציא טוב מאוד את הקומפונטטים וסאב שירגיש חזק ובועט מאוד וידע לרדת נמוך וחזק

עריכה אחרונה על ידי abb
פורסם

כמו jl audio 300/4 , גנסיס פרופייל 4, או הסלסטרה fa שנמצאים בפורום המכירה ונכנסים בתקציב.

תעשה חיפוש קצר בפורום המכירה, יש שם ציוד הרבה יותר טוב מה jbl 1004.

אם אתה מחפש דומיננטיות מכיוון הסאב, אני מציע להמנע מלגשר את הסאב וללכת על מגבר שני ערוצים ומונו, זה יעלה טיפה יותר.

SCANSPEAK

פורסם

לא תמיד חייב מונו וכמו שאתם מדברים אל אחוזי עיוות מינוריים שיש בהם הבדל,אני מוכן לשים כסף ש99 מתוך 100 אנשים בפורום לא יבינו ולא ירגישו הבדל,כאשר שניהם בעלי אותה עוצמה. המגבר שלי שני ערוצים שלמחירה ונגיד מונו ,סביב 600 RMS ב 4אוהם. אפשר לנסות זאת ולא יהיה הבדל .

יש מספיק מגברים איכותיים שהייתי מגשר אותם במקום מונו זבל.

לגבי מגבירי 4 ערוצים ,אני מסכים וגם חושם שכדי ללכת על יד שנייה ולהרוויח מגבר הרבה יותר טוב. יש לדעתי גם את SUNDOWN למכירה סביב 1000 ש"ח.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא אמרתי בשום שלב שחייבים מונו, אבל אם התקציב מאפשר יהיה עדיף שילוב של מונו ומגבר שני ערוצים.

גם הסאנדאון בהחלט אופציה טובה.

SCANSPEAK

פורסם

חשבתי ללכת על מגבר he4 של הרץ ולשלב אותו לסאב של es300

איך הסאב הנ״ל בועט חזק מדויק ויורד לעומק חזק בעוצמות נמוכות?

ההמלצות שלכם למגברים ממולצים למורל דוטק וסאב es300?

פורסם

תקציב שלו סביב 2000 למגבר וסאב לא מאפשר את זה. מגבר סביב 1000 ש"ח כמו JL או SUNDOWN וסאב סביר וזה נגמר.

מה שכן,די בעייתי למצוא מגבר 4 ערוצים שגם בגישור יעבוד לפחות ב 2 אוהם ויתן גם כוח.

פורסם

למה אתה נעול הל הרץ? שמעת אותו באותו שלך?

אני חושב שכדי לך להתקין מגבר ,אשר תבחר ואז ללכת לשמוע סאבים על מערכת שלך באותו שלך. המלצות ,זה לא רע..אך אף אחד לא יודע מה בדיוק אתה מגדיר כסאב טוב עבורך!!!

כי אני אחרי הרבה חיפוסים והחלפות ירדתי מ 12 אינץ, ל 10 ואז ל8 ורק עכשיו אני מרוצה אחרי משהו כמו 6 סאבים שהיו לי באותו ושמעתי אותם לפני קנייה. אתה אפילו לא שמעתה ורוצה לקנות לפי המלצות בלבד.

פורסם

אני מעוניין לקנות מגבר וסאב יחדיו

הסברתי מה אני רוצה מהסאב אני רוצה סאב חזק בועט וחי ויורד לעומק חזק בעוצמות נמוכות

פורסם

ה es 300 הוא סאב חביב, אל תעשה ממנו מה שהוא לא.

אני רוצה סאב חזק בועט וחי ויורד לעומק חזק בעוצמות נמוכות

בהחלט לא מובן.

ואם כבר, אז סאבים שעונים להגדרה הזו ממש לא נכנסים לתקציב.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...