Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לדעתכם קיבלתי דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הסעתי את אמא שלי לבנק כדי לאסוף כרטיס אשראי (עניין של מספר דקות), ובאותו איזור אין חניה ללא תשלום אז חניתי בכחול לבן. בזמן שחיכיתי לה השתמשתי בפלאפון, אז הראש שלי היה מוטה כלפי מטה, וברגע שהרמתי את הראש קלטתי את הפקח מצלם אוטו שהיה משמאלי (ואולי אפילו כדי שלא אראה הוא היטה את המצלמה כדי לצלם את הרכב שלי). באותו רגע הנעתי את האוטו כדי לנסוע משם וכשהוא סיים הוא המשיך לאוטו שהיה מימיני. השאלה שלי בעצם היא: האם אתם חושבים שאני אקבל דו"ח? חשוב לי לציין שבחיים לא עשיתי עבירת תנועה (5 שנים על הכביש) וזאת הפעם הראשונה (מרפי הבן זונה) שאני חונה בכחול לבן בלי לשלם.

תודה מראש,

משה

פורסם

הרי ישבת ברכב דקות ספורות, הפקח ראה אותך ברכב ויודע שלהפעיל אפלקצית חניה לוקח זמן, לכן או שימתין שתפעיל אותה או שייגש אליך. מכיון שלא ניגש אילך סביר להניח שחיכה שתעזוב את הרכב ואז הוא יוכל לבדוק אם הופעלה חנייה, מכיון שנסעת משם אין מה לבדוק ובזה נגמר העניין.

פורסם

אני עושה את זה כל הזמן בטבריה כשאני מחכה למישהו,תמיד מצלמים את הרכבים מסביבי ואותי לא כי אני יושב באוטו.

אף פעם לא קיבלתי דו''ח/הערה מהפקח או משהו דומה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
כי גם אם הוא צילם אותך בכחול לבן,

איך הוא יוכיח שלא עמדת לצאת מהאוטו ולשלם על החניה? אתה אמור לשלם לפני שהחנית?

הרי ישבת ברכב דקות ספורות, הפקח ראה אותך ברכב ויודע שלהפעיל אפלקצית חניה לוקח זמן, לכן או שימתין שתפעיל אותה או שייגש אליך. מכיון שלא ניגש אילך סביר להניח שחיכה שתעזוב את הרכב ואז הוא יוכל לבדוק אם הופעלה חנייה, מכיון שנסעת משם אין מה לבדוק ובזה נגמר העניין.

צודקים, לא חשבתי על זה

תודה

פורסם

יותר מזה, יש בנתניה מקומות שהמדחן נמצא במרחק כמה מאות מטרים טובים מהחניות. פעם אחת פקח עמד ליד הרכב שלי ומילא דו"ח בזמן שהייתיבדרך חזרה עם הפתקית. הסברתי לו מה קורה, והוא אמר שהוא לא כותב לי דו"ח, אלא למישהו אחר. לטענתו, במקום הבעייתי הזה, תמיד לפני כתיבת דו"ח הוא ממתין 2-3 דקות ליד הרכב, כדי לראות האם זה מקרה כמו שלי או מישהו שלא שילם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יותר רגיל אצלנו לגרסה של הפקח הערס שאומר לך " יש לך 2 דקות לעוף מפה או שאני דופק לך דו''ח" (מה שמצחיק שהפקחים פה כמו אוויר,אף אחד לא באמת מקשיב להם)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פקחים פרייאירים.

אצלנו הפקח מחביא את המסופון בתיק, ניגש אליך ואומר "אחי (הוא לא באמת אחיך) זה בסדר, אין פה פקחים בעיניים שלי, חבל על הכסף להפעיל חנייה".

איך שאתה הולך, מוציא את המסופון ונותן דו"ח.

פורסם

אם הוא צילם אותך, סביר להניח שגם תקבל דו"ח. אם וכאשר זה יקרה, תבקש לראות את הצילום (זכות בסיסית) ולבקש לבטל את הדו"ח מהסיבה שהפקח צילם אותך ברגע שהתכופפת לפלאפון כדי להתחיל חניה בפנגו או לצאת מהרכב ולשים כרטיס חניה. בדרך כלל כשמבקשים לערער או להישפט זה עובד. אל תוותר. הבעיה שהדו"ח לפעמים מגיע חודשיים אחרי המקרה. תרשום לך את התאריך והנסיבות על דף או בקובץ כדי שתזכור בעוד חודשיים מה היה .

פורסם

זו שמ*קיות ברמה חדשה לגמרי. אין לי בעיה עם פקחים שאוכפים חניה ברבאק, סה"כ זו עבודתם, אבל מה שסיפרת זה פשוט להיות בן של נפקנית. (וזה עלבון לנפקניות).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

באיזה זכות אתה שופט בן אדם? אתה חושב שלכולם יש כסף בשפע? צר לי להגיד לך, אבל לי כרגע אין כסף מיותר. אני לא עובד (מחפש עבודה), אמא שלי גרושה +2, אח בצבא שחי על חשבונה, והאוטו (אם היית יודע איזה אוטו.. כשייצרו אותו כנראה עדיין היית ילד בכיתה א' או משהו באיזור), בשבילו עבדתי הרבה כדי להקל על אימי ועל כל הכסף שהיא הייתה צריכה להוציא על מוניות\אוטובוסים על מנת שתעשה את הסידורים שלה

פורסם

אני דיי בטוח שהתגובה של ניקו זה בתגובה לדבריו של טרונצ'ו.

לתת דו"ח למישהו כשהוא עדיין ברכב זה באמת סוג מיוחד של כלבתיות.

אגב, גם אם היית מקבל דו"ח, זה בסה"כ דו"ח חנייה ולא דו"ח תנועה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...