Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לדעתכם קיבלתי דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דיי בטוח שהתגובה של ניקו זה בתגובה לדבריו של טרונצ'ו.

לתת דו"ח למישהו כשהוא עדיין ברכב זה באמת סוג מיוחד של כלבתיות.

אגב, גם אם היית מקבל דו"ח, זה בסה"כ דו"ח חנייה ולא דו"ח תנועה.

100₪ דו"ח זה שבועיים דלק בשבילי

פורסם
יותר מזה, יש בנתניה מקומות שהמדחן נמצא במרחק כמה מאות מטרים טובים מהחניות. פעם אחת פקח עמד ליד הרכב שלי ומילא דו"ח בזמן שהייתיבדרך חזרה עם הפתקית. הסברתי לו מה קורה, והוא אמר שהוא לא כותב לי דו"ח, אלא למישהו אחר. לטענתו, במקום הבעייתי הזה, תמיד לפני כתיבת דו"ח הוא ממתין 2-3 דקות ליד הרכב, כדי לראות האם זה מקרה כמו שלי או מישהו שלא שילם.

אתה מתבסס על זה שהפקח יפעיל שיקול דעת, אין הרבה פקחים שיכולים לסגל לעצמם את התכונה הזאת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
100₪ דו"ח זה שבועיים דלק בשבילי

חס וחלילה לא דיברתי על הפן הכלכלי של הדו"ח, אלא על המשמעות שלו מבחינת עבר.

לדו"ח חנייה אין משמעות (למעט הכלכלית של ה-100 ש"ח).

לדו"ח תנועה / תעבורה יש משמעות מבחינת עבר תעבורתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חניה מתחילה רק מהרגע שיצאת מהרכב. פעם, בתל אביב, עמדתי בכחול לבן, וכשראיתי פקח יצאתי ביוזמתי מהאוטו ושאלתי אותו - הוא אמר שכל עוד אני יושב ברכב זה לא נחשב שחניתי, אני לא צריך להפעיל פנגו ולא כלום.

פורסם
באיזה זכות אתה שופט בן אדם? אתה חושב שלכולם יש כסף בשפע? צר לי להגיד לך, אבל לי כרגע אין כסף מיותר. אני לא עובד (מחפש עבודה), אמא שלי גרושה +2, אח בצבא שחי על חשבונה, והאוטו (אם היית יודע איזה אוטו.. כשייצרו אותו כנראה עדיין היית ילד בכיתה א' או משהו באיזור), בשבילו עבדתי הרבה כדי להקל על אימי ועל כל הכסף שהיא הייתה צריכה להוציא על מוניות\אוטובוסים על מנת שתעשה את הסידורים שלה

אני דיי בטוח שהתגובה של ניקו זה בתגובה לדבריו של טרונצ'ו.

אכן,, התכוונתי להגיב למקרה של טרונצ'ו. אחר כך קראתי שוב את הודעתי, ואני עדיין לא רואה איך אפשר לחשוב שהיא כלפי פותח השרשור, אבל אני מתנצל אם נפגעת. כמובן שזו לא הייתה כוונתי.

אתה מתבסס על זה שהפקח יפעיל שיקול דעת, אין הרבה פקחים שיכולים לסגל לעצמם את התכונה הזאת.

מה שעוד יותר מוזר שאחד הפקחים שכן סיגל לעצמו את התכונה הוא מנתניה. התהפכו היוצרות רבותיי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...