Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז השאלה בכותרת - קרה מה שקרה והרכב שלי הוכרז כטוטאלס ע"י השמאי וחברת הביטוח. יש לי עוד רכב ורציתי לשאול מה אני יכול לקחת מהרכב הישן לפני שלוקחים אותו? אני יכול לקחת את הערכה של החלפת הגלגל(הג'ק, המפתח וכדומה)?את המשולש?

תודה לעונים.

פורסם

קונה אחד חדש ומשווה ;-)

וברצינות, כל דבר שהוא התקנה מקומית למשל שבוצעה על ידך (סטריאו ), תוספות שלא הגיעו עם הרכב (ג׳נטים ״מגנזיום״), בהנחה ששמרת את המקוריים הרגילים וכד׳

זה אמור להיות די ברור ( את הרדיאטור אל תוציא …)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אל תקח את הג'ק, מפתח, גלגל ספייר ומשולש, מעבר לכך תדאג לצלם אותם בעת מסירת הרכב לגרר כי בדרך כלל הם גונבים אותם.

לנו הגרריסט גנב אותם וחברת הביטוח הורידה לנו 1K מהמחירון של הרכב על זה.

אם יש לך ג'אנטים יפים או סתם ג'אנטים שאתה רוצה למכור אחר כך, תחליף (הרכב חייב להיות עם גלגלים אתה יודע...) אותם בג'אנטים ברזל מהפנצריה הקרובה לביתך (הם בדרך כלל נותנים אותם חינם) ואפשר גם את הצמיגים.

תוספות שלא הגיעו עם הרכב: בדרך כלל מערכת סטריאו (רמקולים, פאנל וכל שאר התוספות), איתוראן (עוד לא ראיתי מישהו שקונה איתוראן יד שניה אבל לך תדע...), כספת, דיבורית, מצלמת רברס, חיישני רברס, כיסוים לכסאות, צלונים, ניקלים אם יש.

ראוי לציין שאם הביטוח יורידו לך כסף סתם, אל תוותר להם כי זאת שיטת מצליח.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...