Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסילת חלון אחורית מסרבת לחזור למקום במאזדה 3

אלעד קצוני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הוצאתי את הכיסוי של הדלת על מנת ליישר את הפח שנכנס פנימה

נסחפתי קצת ורציתי לבדוק אם אוכל לפרק אותו לגמרי בעצמי ופירקתי את האומים, ראיתי שזה מסובך מידי בשבילי והחזרתי את הפלסטיק למקום

עכשיו אחרי שהמסגרת יושבת המסילה של החלון מסרבת לחזור למקום שלה! היא נמצאת נמוך מידי ו-2 הברגים מסרבים להתרומם ולהיכנס לחורים שלהם

tdcym5johmkj.jpg

qy23wudwzim1.jpg

bnyidazldtxo.jpg

muhmgymtiyrn.jpg

ניסיתי להרים אותה (החלון נמצא עד הסוף למעלה) אבל המסילה לא מתרוממת יותר והיא פשוט מסרבת להיכנס לחורים... היא נמצאת נמוך מידי

גם כשפירקתי את המסגרת וחיברתי את המסילה קודם המסגרת סירבה להיכנס למקום שלה... כאילו החיבורים של המסילה למסגרת ושל המסגרת לדלת לא מתואמים אחד עם השני

אז ניתקתי את המסילה חיברתי תמסגרת וניסיתי להחזיר את המסילה למקום בנפרד והיא פשוט מסרבת להתרומם

יש דרך פשוטה לדעתכם לתקן אותה לבד? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לא משנה כמה חקרתי מסביב לא הבנתי מה מונע את אי היכולת שלה לחזור למקום

עריכה אחרונה על ידי אלעד קצוני
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה רעיונות לבדיקה: יתכן וצריך שהחלון יהיה פתוח כדי שיהיה חופש תזוזה למסילה למעלה, אם החלון במצב סגור יכול להיות שיש תנוע שהיא מעבר ל 100 אחוז שצריך ואז הברגים לא מול החורים.אולי לבורג שבתמונה יש מסילה של עצמו והוא פשוט החליק

עריכה אחרונה על ידי pilot40
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המסילה לא מסובבת (הברגים פונים לכיוון היציאה)

לברגים אין מסילה משלהם הם יוצאים דרך 2 החורים המצולמים... כרגע (בתמונה) הם נמצאים מתחת ל-2 החורים ומסרבים פשוט להתרומם ולהיכנס לתוכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קצת חושש לסגור את החלון כאשר המסילה לא נמצאת במקום... זה אומר שהמסילה לא ישרה והחלון לא ירד בצורה חלקה אז אני חושש שזה יפגום בו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר החלון עד למעלה עד הסוף אין מקום למשחק..תוריד אותו מעט כדי שתאפשר למסילה לזוז יחד עם החלון למעלה.

החלון מתחבר למנגנון החלקה,מנגנון החלקה נכנס למסילה,את התנועה מעלה מטה יוצר המנוע בעזרת כבלים וגלגלי שיניים.

כלומר המערכה היא מערכת ללא חופש זאת מערכת סגורה,אז ההגיון אןמר שכדי שתהיה אפשרות להזיז את המסילה למעלה צריך להוריד מעט את החלון

עריכה אחרונה על ידי pilot40
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר החלון עד למעלה עד הסוף אין מקום למשחק..תוריד אותו מעט כדי שתאפשר למסילה לזוז יחד עם החלון למעלה.

החלון מתחבר למנגנון החלקה,מנגנון החלקה נכנס למסילה,את התנועה מעלה מטה יוצר המנוע בעזרת כבלים וגלגלי שיניים.

כלומר המערכה היא מערכת ללא חופש זאת מערכת סגורה,אז ההגיון אןמר שכדי שתהיה אפשרות להזיז את המסילה למעלה צריך להוריד מעט את החלון

תודה רבה רבה גבר זה עבד יופי טופי הכול חזר למקום :)

מה שכן החלון לא נפתח ונסגר מהכפתור שליטה שליד הנהג רק מהכפתור שעל הדלת האחורית עצמה

והוא גם לא נסגר בעת נעילה של הרכב

איפוס אמור לסדר את זה נכון? רק איך עושים איפוס בבקשה אם אתה יודע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי כפתורי שליטה מדלת הנהג-כנראה שכחתה לחבר את התקע לשקע תבדוק שחברתה את כל התקעים אם כן , אז תבדוק אם שכחתה חוט הארקה או מינוס אם יש שמתחבר לדלת, נראה לי שכאשר תפתור את הבעייה עם הכפתורים תיפתר גם ברמת שמשות בנעילה..זה משהוא חשמלי שלא חובר.אגב תבדוק פיוזים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי כפתורי שליטה מדלת הנהג-כנראה שכחתה לחבר את התקע לשקע תבדוק שחברתה את כל התקעים אם כן , אז תבדוק אם שכחתה חוט הארקה או מינוס אם יש שמתחבר לדלת, נראה לי שכאשר תפתור את הבעייה עם הכפתורים תיפתר גם ברמת שמשות בנעילה..זה משהוא חשמלי שלא חובר.אגב תבדוק פיוזים

לא ניתקתי אף חוט מלבד החוט היחיד שמתחבר לכפתור של החלון על הדלת...

לא נראה לי שפיוז כלשהו או חיבור אחר יכלו להיפגע... לפי מה שהבנתי כאשר יש נתק חשמלי לחלונות הם "משתגעים" בגלל זה אחרי החלפת מצבר או אחרי הטענה של מצבר שהתרוקן צריך לאפס אותם כי הלחצנים הקדמיים שליד הנהג לא מפעילים אותם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?257946- תבדוק לפי הפוסט הזה

האמת שזה בדיוק הפוסט שמצאתי

אבדוק את הנושא מחר

תודה רבה ולילה טוב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...