Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנזרנה powerlock - לפני\אחרי ווקס או בכלל במקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

רכשתי סילנט של מנזרנה,

התכנון היה ליישם אותו לפני הווקס של CG, רק שלאחר קריאה במספר פורומים בחו"ל מציינים מספר בעיות ליישם ווקס לאחר הסילנט.

ביניהם הקושי ליישום הוקס, וסימנים שישארו בגלל שיש סילנט.

בנוסף לכך, המלצה של לפחות 12 שעות המתנה לפני יישום הוקס.

אשמח לשמוע דעתכם והאם מישהו התנסה עם ציפוי כלשהו לאחר הסילנט.

תודה מראש.

menzerna-power-lock-polymer-sealant-lg.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יישמתי כמה פעמים וקס על מנזרנה,חלקם יצרו מריחות וחלקם לא

מניסיוני חייבים ליישם את הוקס יום אחרי מנזרנה ולא לחכות כמה שבועות.

Chemical Guys ישב עליו טוב. (בימים הקרובים אני מנסה Opti Seal)

יחד עם זה מנזרנה לבד עדיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנזרנה לבדו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנזרנה לבדו.

אלון ברוך שובך , לפני חודשיים עשיתי ניסוי קטן , יישמתי על צד של הרכב שכבת אופטיסיל , ועל הצד השני מנזרנה , אין מה להשבות בצד של האופטיסיל כמעט ואיננו , למרות בצד של המנזרנה עדיין חיי ונושם ברוך השם .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשרי? כן. ייתן משהו? לא. מנזרנה מחזיק כמה חודשים טובים ללא בעיה

מה הטעם ליישם אותו כל כמה שבועות? כלום.

יותר חשוב זה לדעת לשמור על הקיים על ידי שטיפה שבועית ופעולת ניגוב/ייבוש נכונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשרי? כן. ייתן משהו? לא. מנזרנה מחזיק כמה חודשים טובים ללא בעיה

מה הטעם ליישם אותו כל כמה שבועות? כלום.

מצטער שלא רשמתי, התכוונתי ל-OPT Opti Seal.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא ניסיתי (יש לי בקבוק חדש של אופטי סיל) אני מתחזק מנזרנה בכמה שיטות (הוכיח את עצמו כמעט 8 חודשים)

ביניהם שטיפה עם וקס,ONR בכמות בריאה, חומר לניקוי יבש אבל על רטוב, ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון ברוך שובך , לפני חודשיים עשיתי ניסוי קטן , יישמתי על צד של הרכב שכבת אופטיסיל , ועל הצד השני מנזרנה , אין מה להשבות בצד של האופטיסיל כמעט ואיננו , למרות בצד של המנזרנה עדיין חיי ונושם ברוך השם .

אני לא יודע איך הכנת את הפח לפני ההגנה, או מה הייתה שיטת היישום שלך, אבל אצלי האופטי מחזיק כבר כמעט ארבעה חודשים בלי החלשות.

לפני שבועיים שיתפתי כמה תמונות של עדכון ההגנה על הרכב בפוסט שפתחתי לפני תחילת החורף.

מוזמן להציץ.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך הכנת את הפח לפני ההגנה, או מה הייתה שיטת היישום שלך, אבל אצלי האופטי מחזיק כבר כמעט ארבעה חודשים בלי החלשות.

לפני שבועיים שיתפתי כמה תמונות של עדכון ההגנה על הרכב בפוסט שפתחתי לפני תחילת החורף.

מוזמן להציץ.

כן , ראיתי את הפוסט שלך , וכל כבוד על העבודה , הכנתי את הרכב כמו שצריך ,פלסטלינה , פוליש גס , פוליש עדין , גלייז , אוטם. מה דעתך יש משהו חסר ?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...