Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שידוע לכם, מאז שנות ה90 הנחמדות שדלק לא היה יקר ומנועים כמו 3 ליטר היו סטנדרט, נסעו להן סופרות בכל מיני גדלים וצבעים ברחבי הכבישים(חוץ מבארץ), טויוטה לא הוציאה אף רכב ספורט רציני(שלא לדבר על לקסוס, נעזוב כרגע את הgt-86 בצד וגם גרסאות הספורט של קורולה שהיו בחו"ל)

אז טויוטה מוציאה את הדבר הבא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4476391,00.html

לדעתי יש משהו מאוד מושך ברכב הזה, אך עם העיצוב הקידמי אני לא שלם במאה אחוז, נראה כאילו הגיע בהשראת פורמולה.

בגדול נראה רכב מדהים, כרגע זה רק אב טיפוס, אבל יש כאלו שמעריכים כי זו הסופרה הבאה שכבר רצו שמועות על הממשיכה שלה בשנים האחרונות.

מה דעתכם?

1507373_705087232855737_1572738281_o.jpg

1502395_705087229522404_1605625729_o.jpg

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת, לא אוהב את העיצוב הזה. נראה כמו בקבוק נביעות ששאבו ממנו את האויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
(שלא לדבר על לקסוס, נעזוב כרגע את הgt-86 בצד וגם גרסאות הספורט של קורולה שהיו בחו"ל)

התכוונת לומר שלא נזכיר את לקסוס כי היא לא יצרה שום דבר או לשים את לקסוס בצד כי ה-LFA לא ממותגת כטיוטה ?

(שלדעתי אחד הרכבים היפים והמוצלחים ביותר שיצאו בעשור האחרון, עם זאת יקר להחריד בהשוואה למתחרות)

בכל מקרה, הקונספטים תמיד זוהרים ומנצנצים ובסוף גרסת הצרכן מתונה מאוד.

אהבתי את אור הבלימה השלישי למטה, כמו אצל הפרארי F12 , בהשראת אור הבלימה היחיד שמצוי אצל רכבי F1 מודרניים.

הקונסולה וההגה האינטרקטיבי מאוד מרשימים, פחות אהבתי את לוח המחוונים שמזכיר משחקי חלל משנות ה90,

החישוקים מרשימים באותה מידה.

אם ה"סופרה" תקח את מקור העיצוב מהרכב הנ"ל, אני די בטוח שהדבר הראשון שיעלם זה הפרונט הלא קונבנציונלי הזה.

מזכיר רכב F1 במקצת. הוונטות הצחיקו אותי משום מה.

העיצוב מרשים אפילו יותר כאשר רואים את הסרטון במלואו ולא מסתפקים בתמונות.

אם טיוטה הולכת להתחרות בשוק רכבי העל העליון כגון:ל.אוונטדור, F12, פגאני ,קוניקסאג. העיצוב אכן מתאים.

אך אם טיוטה מכוונת לאותו שוק לצד הGTR, אז רצוי למתן טיפה את העיצוב ולהוסיף טיפת נוסטלגיה.

(כנראה מה שאכן יקרה לדעתי)

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אני אישית לא מתחבר (בכלל) לעיצוב של ה-LFA, הוא מרגיש מאוד "מתאמץ" ולדעתי קצת עמוס מדי ולא זורם ובתוך הרכב שמו גימיקים שצועקים "אני יפני!!!!" עם כל מיני תצוגות שזזות מפה לשם ומחוונים שמשנים תאורה.

תוסיפו לזה את העובדה שה-LFA היא לא פרארי\למבו\אסטון מרטין ותבינו למה הרכב הזה סוג של נופל בין הכסאות- הוא מדהים טכנולוגית אבל עבור הרבה בעלי ממנו בסופו של דבר זה רכב על של טויוטה.

זה היה נופל פחות בין הכסאות אם התמחור היה שפוי אבל טויוטה עפו על עצמם וכנראה פחות כיוונו ללקוחות הקונבנציונליים של רכבי העל ויותר כיוונו לכל מיני שייח'ים בדובאי שרוצים להראות לשכן המאוד עשיר שלהם שיש להם משהו שאין לו, עדיין.

אותו סיפור אגב של ה-GT-R מבית השכנה היפנית, ביצועים מדהימים, מכונה מפלצתית לכל הדעות, כולם כינו אותה "פרארי בפחות מרבע מחיר" עד שגילו שהמחיר הזול לא באמת מעניין את מי שיש לו פרארי- מעניין אותו רק שיש לו פרארי (או למבו או כל מותג על אחר).

לקוחות רכבי העל לא נעמדו בשורה והמתינו בתור לרכוש את אותה GT-R כמו שקצת קיוו בניסן, במקום זה הם עמדו בצד ואמרו "יופי של ביצועים יש לניסן הזאת, אבל זו עדיין ניסן".

מי שבסוף רכש את הניסן זה מי שנמצא בדרך למעלה (כלכלית), יש לו אהבה לרכבי ספורט, הוא מת לקנות מכונית על אמיתית אבל הוא עדיין לא במקום הזה, הוא כרגע במקום של הניסן.

אגב, בשוק היד שניה יש קצת בעיה עם אותה GT-R, עם הזמן התברר שלכל כך הרבה ביצועים וטכנולוגיה ברכב זול שמתיימר להיות פרארי יש מחיר כבד- גירים הולכים די מהר, מנועים קלים לשיפור אבל לעיתים קורסים מעומס יתר ועוד שלל סיפורים שהופכים את החזקת הניסן GT-R לסיפור מאוד מאוד מאוד יקר (מישהו עשה שיקלול עלויות אחזקה וגילה שאם שמים את מחיר הרכישה בצד- יקר יותר להחזיק GT-R מאשר 458 לאורך שנה, היא פשוט קצת רגישה.

אם לחזור ל-FT-1, אני מקווה שטויוטה צפו מהצד במתרחש בניסן ולא ינסו להציג את ה-FT הזה כמה שהוא לא- סמל יפני מתקשה למכור מוצר (טוב ככל שיהיה) כמכונית על שהיא תחליף אמיתי לתוצרת האירופית.

סטטוס משחק תפקיד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נתעלם מהעובדה שקטלת רכב על בסיס עיצובו ומיתוגו,

מוצר א- מוצר איכותי, בעל סטטוס מיתוג מהגבוהים בעולם.

מוצר ב- מוצר איכותי לא פחות,אולי יותר, בעל מיתוג בינוני.

בשאיפה ששני המוצרים פונים לאותו קהל יעד- מוצר א יימכר טוב יותר.

מי שלא מתאמץ ללמוד ולהבין מה עומד מאחורי הטכנולוגיה והנדסת המוצר, יבחר במוצר בעל מיתוג חזק יותר.

ה-גיטיאר,היא entry level supercar , יחד עם הקורבט לדוגמא. אלו רכבים שמותמחרים באיזור ה100K(וקצת), וזאת המטרה שלהם. שלב הכניסה הוא למי שיכול להרשות לעצמו, ברור שאדם עם כיס עמוק יותר ירכוש רכב על באיזור ה300K.

זה שטיוטה(וגם ניסן) מייצרת הייברידים ומיניוונים לא אומר דבר על יכולתה לייצר רכב על, פעם אולי זה השפיע, היום ממש לא.

אם להסתכל על מה מותג מייצר לרוב ולפי כך לקטלג אותו, אני חושב שפורד ושברולט היו ממשיכים לייצר טנדרים.

אגב, בוא לא נשפוט אמינות יפנית כאשר אנו מזכירים רכבים איטלקיים באותה נשימה :wink:

פורסם

מי שלא מתאמץ ללמוד ולהבין מה עומד מאחורי הטכנולוגיה והנדסת המוצר, יבחר במוצר בעל מיתוג חזק יותר.

ה-גיטיאר,היא entry level supercar , יחד עם הקורבט לדוגמא. אלו רכבים שמותמחרים באיזור ה100K(וקצת), וזאת המטרה שלהם. שלב הכניסה הוא למי שיכול להרשות לעצמו, ברור שאדם עם כיס עמוק יותר ירכוש רכב על באיזור ה300K.

זה שטיוטה(וגם ניסן) מייצרת הייברידים ומיניוונים לא אומר דבר על יכולתה לייצר רכב על, פעם אולי זה השפיע, היום ממש לא.

אם להסתכל על מה מותג מייצר לרוב ולפי כך לקטלג אותו, אני חושב שפורד ושברולט היו ממשיכים לייצר טנדרים.

אגב, בוא לא נשפוט אמינות יפנית כאשר אנו מזכירים רכבים איטלקיים באותה נשימה :wink:

לא הבנתי איך gtr היא entry level? לוקחת כל פרארי ולמבורגיני כמעט בכל אספקט, תאוצה, כוח ג'י בפניות ועוד למעט מהירות סופית, אם תיקח אוונטדור וgt-r למסלול הלמבורגיני תסיים שנייה ב-90% מהמקרים. אז מה אם המחיר הוא כשליש מלברוגיני ופרארי.

אז אולי היא מעוצבת פחות "פלצני" מכל הרכבי 300k שיש בעולם, אבל מבחינה הנדסית נותנת בראש לכולן וגם זה הרכב הכי value for money שיש בעולם רכבי העל, שלא לדבר על פוטנציאל השיפורים שלו.(במחיר של אוונטדור אחת אתה קונה שתי gt-r משפר אותן ל700 כח סוס כמו בלמבורגיני ומשאיר ללמבורגיני אבק פעמיים)

בהחלט לא מסכים עם הטענה שרכב על בוחרים ע"פ מותג, נכון שהרכב הנ"ל עם סמל טויטה גורם לך לגרד בראש כמה שניות ולהבין מה הולך כאן, אבל הניסיון העשיר של טויוטה עם רכבים מכל הסוגים(כולל לקסוס למיניהן) יכול רק לתת לה יתרון על שאר החברות שמתעסקות רק ברכבי על.

2008 AUDI S3

פורסם

אולי לא הייתי ברור, אני ממש לא קוטל את ה-FT-1, רק אמרתי שאני מקווה שיפנו אותו מראש לפח השוק המתאים.

דבר נוסף, אני לרגע לא מזלזל בטויוטה או ניסן בנוגע ליכולתן להוציא מכוניות ספורט\על מצויינות, בכל זאת מדובר ביצרניות שכל אחת מהן הוציאה רכב שהפך לקאלט (סופרה וסקיילן).

התייחסתי רק לאיך הלקוחות מסתכלים על הרכבים היפנים ואגב, אין פה קשר כלל וכלל לטכנולוגיה- אני מאמין שמעטים בעלי רכבי העל שהעדיפו רכב מסויים על פני אחר משיקולי עדיפות טכנולוגית.

מההיכרות שלי עם כמה אנשים שמחזיקים רכבים כאלה- לא מעניין אותם מי מהיר יותר או טכנולוגי יותר, הם יוצאים מנקודת הנחה שכל הרכבי על מספקים את אותה חוויה (שזה נכון בכלליות) ומכאן הם מגיעים לשיקול העיקרי שהינו איזה רכב הם יותר אוהבים, כלומר איזה יצרן.

ברגע שהם רכשו את הרכב הראשון מיצרן מסויים בהרבה מקרים הם לא יעברו ליצרן אחר, בין היתר כי כל יצרן כזה מוכר life style שונה.

דבר אחרון, ה-GTR נחשבת לרמת כניסה בדיוק מהסיבה שציינתי קודם- אין לה את הסמל המתאים כדי להכנס לליגה של הגדולים, תוסיף לכך תמחור נמוך ביחס לתמורה ותקבל מתכון מנצח למי שמכר את ה-M3 שלו ורוצה לעלות כיתה בביצועים.

פורסם

חבל שאושריקו לא בסביבה. אני כבר יכול לדמיין את ההודעות בסגנון, "איך אפשר בכלל להשוות FT-1 לרבנטון או סקודריה? הרי ברור שהיא הכי זריזה בסגמנט!" :lol:

בכל אופן, הקונספט נראה מעניין מאוד. מקווה שהיא תגיע לפס ייצור סדרתי.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

Norco - לפחות היית מנסה להסתיר את העובדה שאתה Fanboy.

ניסאן היא רכב כניסה, כי כך היא ממותגת וכך היא מתומכרת.

יש לה ביצועים מצוינים ביחס תמורה לכסף, נכון זאת עובדה.

לא צריך לקרוא לרכבים אחרים פלצנים כי הם ממותגים לקהל אחר שאתה לא מוגדר בו.

איך הצלחת להכניס שיפורים לתמונה , אין לי מושג.

לפני שאתה מהלל שיפורי GTR , תקרא על UGR, תופתע לגלות מה אפשר לעשות עם גאיירדו אוונטדור ו 458.

edan - למרות שאיני מתרועע עם אנשים מהסטטוס שאליו מכוונים רכבי על, אני מבין ומסכים עם האמירה שלך.

אני מבין את השיקול שלהם, גם אני הייתי פועל כך במידה והייתה לי אפשרות ,אנשים כאלו קונים מותג,חלק ממעמד,דרך חיים

ולא יחס תמורה-כסף.

אישית,מקווה שהסופרה הנכנסת תפנה לקהל ייעד צעיר ,איפשהו באיזור M3 , RS4 ,C63 ,GT500 פחות או יותר.

פורסם

יפה, מרשים, מיוחד, משוגע, הלוואי ומשהו קרוב לזה יגיע לפסי הייצור.

עם זאת, סקודה עשו את זה קודם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
Norco - לפחות היית מנסה להסתיר את העובדה שאתה Fanboy.

ניסאן היא רכב כניסה, כי כך היא ממותגת וכך היא מתומכרת.

יש לה ביצועים מצוינים ביחס תמורה לכסף, נכון זאת עובדה.

לא צריך לקרוא לרכבים אחרים פלצנים כי הם ממותגים לקהל אחר שאתה לא מוגדר בו.

איך הצלחת להכניס שיפורים לתמונה , אין לי מושג.

לפני שאתה מהלל שיפורי GTR , תקרא על UGR, תופתע לגלות מה אפשר לעשות עם גאיירדו אוונטדור ו 458.

edan - למרות שאיני מתרועע עם אנשים מהסטטוס שאליו מכוונים רכבי על, אני מבין ומסכים עם האמירה שלך.

אני מבין את השיקול שלהם, גם אני הייתי פועל כך במידה והייתה לי אפשרות ,אנשים כאלו קונים מותג,חלק ממעמד,דרך חיים

ולא יחס תמורה-כסף.

אישית,מקווה שהסופרה הנכנסת תפנה לקהל ייעד צעיר ,איפשהו באיזור M3 , RS4 ,C63 ,GT500 פחות או יותר.

אני מניח שאם אני "fanboy" אז אתה הסנגור של חברות היוקרה פרארי ולמבורגיני?!?

פרט לכך שהתרברבת במילים כמו "ממותגים לקהל אחר שאתה לא מוגדר בו"(ואגב אני בטוח שגם אתה לא) לא נכנסת לאף פרט שבו הפרארי והלמבורגיני עולות על הGT-R.

אסביר זאת בפשטות, עניין השיפורים נכנס אך ורק בשביל להשוות את המחיר. הרי ברור שעל הנייר מנוע גדול יותר ויותר כ"ס בהכרח אומר רכב טוב יותר, אבל מבחן המציאות מראה אחרת.

כפי שכבר הזכרתי זאת לפני כן, הGT-R מאיצה יותר מהר, פונה יותר מהר ותסיים את המסלול מהר יותר. מה טוב יותר בלמבורגיני ופרארי? ובבקשה אל תגיד לי שהמנוע הוא handbuilt ... כי כך הוא גם בgt-r.

ברכבי על בודקים את ביצועי הרכב במסלול, זה רכב ספורט לכל דבר, לא רכב משפחתי. תראה לי מבחן רכב אחד שמשווה רכבי על ופוסק את דינו על סמך מראה, או כמה אחוזים מהריפוד תפרו ידנית.

אז המעצבים של פרארי ולמבורגיני התפרעו קצת יותר עם העיצוב, אבל על הסמל הזה לשלם 200k יותר?!?! מופרך ביותר!

כולם רגילים שהנה בשביל לקנות רכב על צריך לשלם 300k, ניסאן באו והראו לכולם שאפר גם אחרת, אפשר לקבל רכב מדהים לא פחות בשליש מחיר.

אני לרגע לא מזלזל בפרארי ובלמבורגיני, כבודן במקומן מונח, אבל כשנכנס שחקן כמו ה-GT-R ומספק ביצועים כמעט זהים בשליש מחיר, אתה לא יכול להישאר אדיש!

זה מזכיר לי קצת את מהפכת הסלולר, כל החברות הוותיקות והגדולות גבו מחיר מופקע ויקר של כ150 ש"ח ומעלה על חבילות גלישה, ברגע שנתנו את המפתח לחברות קטנות המחיר ירד לכדי 50 ש"ח(שליש מ-150) וכול החברות הגדולות טוענות שאצלם יותר מהיר ויותר טוב. אז תרשה לי לומר שהייתי בשנתיים האחרונות ב-3 חברות "קטנות" ואין הבדל ביניהן במהירות הגלישה ובאיכות לבין החברות הגדולות. אז על מה לשלם פי 3 יותר?!?

נ.ב

את סדנת UGR אני מכיר היטב בדיוק כמו שאני מכיר את סדנת AMS, כאשר שני הרכבים הנ"ל עומדים עם אותו כ"ס יתרון המשקל הנמוך יותר + מנוע גדול יותר(כמעט פי 2) נותנים יתרון מסויים ללמבורגיני. אבל זהו לא יתרון מוחץ.

פשוט מדהים שרכב כזה שבהגדרתך "entry point" עומד צמוד עם למבורגיני!

2008 AUDI S3

פורסם

כן, ממש עלית עלי, אני היבואן החדש של למבו.

אני גם לא אחד מקהל הייעד של הרכבים הללו, גם לא בעוד 20 שנה, לא ידעתי שצריך לפרט משהו רטורי.

אני חובב שיפורים גדול מאוד, פשוט ההשוואה שאתה עושה מגוכחת. לא משווים רכבי על לרכבים בעלי פוטנציאל שיפורים בזמן רכישה.

למה שבנאדם יקנה Veyron SS אם אפשר לקנות GTR או gallardo ולשפר אותן באותה מידה ? מעמד,יוקרה,ערך,ייחודיות.

אלו דברים שחובבי רכב כמונו לא מכניסים למשוואה של קניית רכב כזה.

זאת הסיבה שהפריעה לי ההטחה שלך ברכבי על, אני לא סנגור, אני אוהב כאשר יש איזון בדברים שנאמרים.

אגב אתה לא יכול להשוות אוונטדור לGTR מבחינת ביצועים , מפני שאוונטדור לא התגלגלה על שום מסלול רציני לצורך ניסויים.

(נשלול אפילו את המסלול של טופ גיר,שבו הGTR במקום ה11, לעומת למבו במקום ה5, מקלרן ב4 וכדומה).

הדבר היחיד בר השוואה היא התאוצה מ0-100 שאותו עושים הרבה רכבים לפני הGTR http://www.zeroto60times.com/Fastest-Cars-0-60-mph.html

בנוסף השוואת המהירות המירבית שגם פה אין ויכוח.

נכון שההבדלים הם קטנים, בין אם תאוצה,או מהירות מירבית,

ההנדסה המוטורית כרגע מתקדמת בצעדים קטנים.

לא אני קבעתי את זה שהGTR היא רכב כניסה, ניסאן עשתה זאת.

הGTR עולה בהרבה פרמטרים על הרבה רכבי על, אבל מה לעשות היא עדיין במעמד הזה.

ישנו פרק בטופ גיר שמשווים בין איבו8 למורסילגו על מסלול,האיבו מרשימה אותם,מה לעשות שאיבו לא רכב על.

תראה מהם רכבי כניסה בחו"ל:

http://www.carthrottle.com/carthrottle-asks-best-entry-level-supercar/

ניסאן אפילו לא מופיעה אפילו שהיא בתג מחיר דומה.

אפשר לחזור לנושא?

נסיים עם טיוטה

פורסם
לא הבנתי איך gtr היא entry level? לוקחת כל פרארי ולמבורגיני כמעט בכל אספקט, תאוצה, כוח ג'י בפניות ועוד למעט מהירות סופית, אם תיקח אוונטדור וgt-r למסלול הלמבורגיני תסיים שנייה ב-90% מהמקרים. אז מה אם המחיר הוא כשליש מלברוגיני ופרארי.

אז אולי היא מעוצבת פחות "פלצני" מכל הרכבי 300k שיש בעולם, אבל מבחינה הנדסית נותנת בראש לכולן וגם זה הרכב הכי value for money שיש בעולם רכבי העל, שלא לדבר על פוטנציאל השיפורים שלו.(במחיר של אוונטדור אחת אתה קונה שתי gt-r משפר אותן ל700 כח סוס כמו בלמבורגיני ומשאיר ללמבורגיני אבק פעמיים)

בהחלט לא מסכים עם הטענה שרכב על בוחרים ע"פ מותג, נכון שהרכב הנ"ל עם סמל טויטה גורם לך לגרד בראש כמה שניות ולהבין מה הולך כאן, אבל הניסיון העשיר של טויוטה עם רכבים מכל הסוגים(כולל לקסוס למיניהן) יכול רק לתת לה יתרון על שאר החברות שמתעסקות רק ברכבי על.

לא ממש הבנתי את הדברים שכתבת.

לניסן יש יתרון בביצועים כשמדברים על יציאה מהמקום כי לעומת יתר רכבי העל שהינם אטמוספריים- ה-GTR גודשת ביג טיים אבל ככל שעולים בסקאלת המהירות יתר רכבי העל עוקפים אותה.

עיצוב זה עניין של טעם ולכן אני לא מתייחס, בוא נדבר שיפורים- 458, גאיירדו וכו׳ לא רחוקות מהביצועים של ה-GTR (ובשלב מסויים גם עוקפות אותה).

בוא ״תזרוק״ כמה שבלולים לתוך תא המנוע שלהם ותראה מה קורה (עם גאיירדו כבר עברו את ה-1200 כ״ס למשל), אבל אתה מפספס פה משהו- רוב בעלי רכבי העל ה״אמיתיים״ לעולם לא ישפרו את הרכב שלהם, מקסימום יחליפו מערכת פליטה לאחת של טובי וגם לא מעניין אותם אם ה-GTR או אפילו סופרה מזדקנת מהירות יותר- יש להם פרארי.

חישובים של ״אפשר לקנות 2 GTR במחיר של פרארי אחת״ הם חישובים שיכול לעשות רק מי שלא יכול לאפשר לעצמו פרארי, מי שיכול להרשות לעצמו- כנראה יקנה פרארי\למבו. (אגב, לא כתבתי את זה בקטע מעליב, גם אני לא יכול להרשות לעצמי פרארי, אנחנו באותה סירה).

לטויוטה\ניסן לעולם לא יהיה את כמות הנסיון שיש למותגי העל האיטלקיים מסיבה פשוטה:

בעוד דגמי על הם דגם נישה (שולית) עבור היצרניות היפניות, עבור אלה האיטלקיות תכנון וייצור רכבי על זה ה״לחם וחמאה״- זה הדבר היחיד שהם יודעים לעשות ועושים אותו הכי טוב בעולם.

את קוקפיט הפלייסטיישן הם משאירים ליפנים.

• תוכן חדש...