Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קודם כל אפתח ואומר שאני משתמש "רדום", אינני נוהג להגיב בפורום הזה מפאת חוסר זמן וניסיון מוחשי בעולם התוכן של דיטיילינג. עם זאת, אני כן נעזר רבות בעצות ובטיפים המועילים של חברי הפורום ועל כן לפני הזמנה של מספר מוצרים מCYC אשמח להתייעץ עמכם וגם להציע לכם להשתתף איתי בהזמנה (אני גר בפ"ת, ואני מעריך שאפשר להוסיף עוד כ-2-3 מוצרים קטנים על הדרך בהזמנה שלי - תשלחו הודעה פרטית ונתאם).

להלן רשימת המוצרים + שאלות:

1. פלסטלינה - Dodo Supernatural Medium Detailing Clay

קראתי ברחבי האינטרנט שבחים רבים על הפלסטלינה, ובכל זאת אשמח לשמוע חוו"דים אם קיימים. האם היותה Medium עלולה להוות סיכון לצבע? (הבנתי שהיא באמצע של Fine-Medium).

2. אוטם/ווקס - FinishKare 1000P Hi-Temp Sealant

אין באמת צורך להרחיב.

3. תרסיס ניקוי - CarPro - Iron X 500ml

אני מתכוון להשתמש בו על הג'אנטים ועל כלל הרכב לפני הפלסטלינה. האם התרסיס אגרסיבי מדי לג'אנטים לא מקוריים (סיניים...)?

4. תרסיס להברקת צמיגים ופלסטיקה - FinishKare - 108AS Top Kote Tire Dressing

לא ראיתי התייחסות למוצר בפורום הזה, אך באינטרנט די מרוצים מהמוצר הזה, במיוחד לאור העובדה שהוא מעניק ברק מט טבעי והוא אנטי-סטאטי (דוחה אבק). כמו כן נראה שהוא מתאים מאוד גם לפלסטיקה פנימית. אשמח לחוו"דים.

5. אפליקטור לצמיגים - Meguiars Tyre Dressing Applicator

אני מודע לכך שאין באמת שוני בין אפליקטורים לצמיגים, זה נראה פשוט נוח לאור העובדה שמקבלים איתו גם מכסה.

השימוש הוא בעיקר לרכבים שלי (VW GOLF + POLO), אבל כמו בשאר המוצרים הקודמים שרכשתי, אני אוהב לשמור על גנריות שתתאים לכל רכב שאטפל בו.

תודה מראש,

פז

פורסם

ברוך הבא :)

אם קראת פה לא מעט, אני בטוח שנתקלת בסיפורים המזוויעים על הזמנות דרך האתר הזה.

ממליץ לך לשקול שוב את הרכישה מהם.

יש את id4 שהוא מצויין, והזמנה אחרי הזמנה אני נהנה מהשירות המחירים ומהירות ההגעה של המוצרים.

תריץ עליהם חיפוש קטן בפורום.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התגובה המהירה - ערכתי חיפוש אודות החנות ואכן לא מעודד לבצע שם את הקנייה.

הבעיה בI4D הינה המבחר המצומצם, וספציפית שאין מוצרים של Finish Kare.

האם יש לכם המלצות למוצרים מקבילים או תשובות לשאלות אודות המוצרים שציינתי?

פורסם

פרנסיס - תודה, אך אתר אחד עם מחירי שילוח מעט גבוהים והאתר השני מתקשה לבחור שיטת שילוח :lol:

אני אנסה להסתדר עם חברים שמגיעים ללונדון כדי לרכוש את המוצרים מCYC, ולכן אשמח לקבל מכם התייחסויות לשאלות ממקודם:

האם היותה Medium עלולה להוות סיכון לצבע? (הבנתי שהיא באמצע של Fine-Medium).

אני מתכוון להשתמש בו על הג'אנטים ועל כלל הרכב לפני הפלסטלינה. האם התרסיס אגרסיבי מדי לג'אנטים לא מקוריים (סיניים...)?

לא ראיתי התייחסות למוצר בפורום הזה, אך באינטרנט די מרוצים מהמוצר הזה, במיוחד לאור העובדה שהוא מעניק ברק מט טבעי והוא אנטי-סטאטי (דוחה אבק). כמו כן נראה שהוא מתאים מאוד גם לפלסטיקה פנימית. אשמח לחוו"דים.

שוב, תודה רבה למגיבים!

פורסם

כל פלסטלינה עלולה לגרום לשריטות.

הסוד הוא בכמות ה clay lube , אל תקמץ, תקח את הזמן ביישום, ויהיה בסדר.

בכנות, אין לי מושג אם הפלסטלינה הזאת תתעלה על פלסטלינה כחולה ופשוטה מאיביי, אבל אם מותג על המוצר יעשה לך טוב, לך על זה (מכיר את זה מקרוב).

הiron x הוא acid free ואמור להיות בטוח לשימוש על כל סוגי הג'אנטים.

בכל מקרה לא ממליץ להשתמש בו על החישוקים לעיתים קרובות (דבר שתקף לכל נוזל ניקוי לג'אנטים).

tyre dressing - לא זכור לי שקראתי ביקורות אוהדות כל כך על המוצר הזה, יכול להיות שפספסתי, אבל בארץ יש לך אלטרנטיבות מעולות.

מ- meg's endurance בג'ל או תרסיס (לי יש תרסיס, הוא פשוא מצויין, ולמיטב הבנתי הג'ל עוד יותר טוב), ועד gtech t1.

אם רוצה להשתמש במוצר שמתאים גם לחוץ (פלסטיקה צמיגים) וגם לפנים (דש, גומיות וכו'), אני משתמשת ב cg silk shine ומרוצה מאוד.

על הצמיגים הוא מפתיע בגדול בעמידותו.

"יאללה בירי".

פורסם
ערב טוב,

קודם כל אפתח ואומר שאני משתמש "רדום", אינני נוהג להגיב בפורום הזה מפאת חוסר זמן וניסיון מוחשי בעולם התוכן של דיטיילינג. עם זאת, אני כן נעזר רבות בעצות ובטיפים המועילים של חברי הפורום ועל כן לפני הזמנה של מספר מוצרים מCYC אשמח להתייעץ עמכם וגם להציע לכם להשתתף איתי בהזמנה (אני גר בפ"ת, ואני מעריך שאפשר להוסיף עוד כ-2-3 מוצרים קטנים על הדרך בהזמנה שלי - תשלחו הודעה פרטית ונתאם).

להלן רשימת המוצרים + שאלות:

קראתי ברחבי האינטרנט שבחים רבים על הפלסטלינה, ובכל זאת אשמח לשמוע חוו"דים אם קיימים. האם היותה Medium עלולה להוות סיכון לצבע? (הבנתי שהיא באמצע של Fine-Medium).

2. אוטם/ווקס - FinishKare 1000P Hi-Temp Sealant

אין באמת צורך להרחיב.

5. אפליקטור לצמיגים - Meguiars Tyre Dressing Applicator

אני מודע לכך שאין באמת שוני בין אפליקטורים לצמיגים, זה נראה פשוט נוח לאור העובדה שמקבלים איתו גם מכסה.

השימוש הוא בעיקר לרכבים שלי (VW GOLF + POLO), אבל כמו בשאר המוצרים הקודמים שרכשתי, אני אוהב לשמור על גנריות שתתאים לכל רכב שאטפל בו.

תודה מראש,

פז

אהלן!

אז ככה:

בקשר לאתר cyc, הזמנתי מהם 3 פעמים, מתוכם פעמיים ההזמנה הגיעה בזמן ומהר ופעם אחת קיבלתי חבילה ריקה שעברה התעללות.

אני עוד ארכוש מהם, כי לדעתי הבעיה היא בדואר בארץ ולא בנימוס הבריטי כי הרי הם יודעים שאני רוכש בפייפאל ולרמות אותי מדמה יריקה לבאר ממנה הם שותים.

בקשר לפלסטלינה, אני לא רואה טעם להשתמש בפלסטלינה high grade פיינשמקרית אלא אם כן יש לך איזו מרצדס או לקסוס שאתה רוצה להשקיע בה עד הסוף.

למשתמש הפשוט, יש את הפלסטלינה הסינית הכחולה שאף אחד פה לא באמת הוכיח שהיא לא עושה את העבודה.

אם אתה רוצה משהו ממותג, יש לך את ערכת הפלסטלינה של קארפלן tcut.

אם אתה מתעקש על אתר cyc, ראיתי שם בקטגוריה כמה מותגים לא רעים במחיר נמוך יותר, לא רואה סיבה למה ללכת דווקא על dodo.

אוטם צבע fk, באמת כל מילה מיותרת, לא התנסתי אישית אבל הביקורות בפורום מהללות.

Iron x הוא אחד המוצרים הידועים של carpro והוא מהווה חומר ניקוי יעיל לג'אנטים ושלב אפשרי לפני פלסטלינה.

לא השתמשתי בו אבל זה על סמך מה שנאמר בפורום על ידי משתמשים רבים.

מבחינת אפליקטורים לצמיגים, האפליקטור של מגווירס נראה לי באמת הכי נח השאלה היא מה גורם לך לחשוב שהשאר לא נוחים?

אני מורח את הצמיגים עם פד ספוג סיני ואני לא רואה בעיה ולא חש באי נוחות מסוימת בעת השימוש.

מה שכן, הפד הסיני סופג לתוכו מעט חומר ולכן לקראת סוף היישום אפשר "להתלכלך" ממנו, אולי בעתיד ארכוש אפליקטור יעודי.

לדעתי כל אפליקטור איכותי שתמצא יעשה עבודה טובה, אין טעם להתמקד במכסה של האפליקטור כי זה לא העיקר.

בגדול אין לי נסיון עם החומרים שרשמת פה אבל כתבתי לך את דעתי מקריאה רבה בפורום ויישומים שונים עם חומרים שונים שביצעתי על הרכב שלי כדי לפתוח את קו המחשבה שלך שלא להתקבע דווקא על מה שראית ולתת אופציות נוספות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

שלום, רציתי רק להזהיר אותך מהאתר CYC , הזמנתי פעמיים משם , בפעם הראשונה זה הגיע והכל עבר בשלום , בפעם השנייה , אני עדיין מחכה ושום מענה מטעמם , 500 ש"ח כבר הפסדתי , ויש עוד חבר בפורום שא קיבל את החבילה שלו עד עכשיו , זה היה בערך לפני 3 חודשים.

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אני הזמנתי מCYC כבר כמה פעמים, אין לי שום דבר רע להגיד עליהם, עונים על מיילים בתוך יום-יומיים, משלוח שהזמנתי ב18.12 הגיע לסניף הדואר שלי אתמול.

לי אישית לא היו בעיות.

פורסם
פרנסיס - תודה, אך אתר אחד עם מחירי שילוח מעט גבוהים והאתר השני מתקשה לבחור שיטת שילוח :lol:

אני אנסה להסתדר עם חברים שמגיעים ללונדון כדי לרכוש את המוצרים מCYC, ולכן אשמח לקבל מכם התייחסויות לשאלות ממקודם:

האם היותה Medium עלולה להוות סיכון לצבע? (הבנתי שהיא באמצע של Fine-Medium).

שוב, תודה רבה למגיבים!

אני הזמנתי משני החנויות האלו כבר מספר פעמים , שים לב שהמחירים ביורו ולא בפאונד . בהשוואה שעשיתי מחירי השילוח יותר נמוכים מהאתרים הבריטיים . ואין שום בעיה עם משלוח לארץ.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

גם אני ממליץ לך לשקול מחדש רכישה מהם

הזמנתי מהם לפני יותר משבועיים. בהתחלה בכלל נתנו לי מספר מעקב לא נכון. אחרי שפניתי אליהם באתר אף אחד לא חזר אליי. הייתי צריך לפתוח תביעה בפייפל ורק ככה ענו לי. ועדיין לא קיבלתי את המשלוח שלי :(. לדעתי תשלם קצת יותר ותזמין מאתר יותר אמין.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...