Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גש לאחד מסניפי קינג ג'ורג' שצצים כמו פטריות באזור השרון.

המחיר זול, ההמבורגר שאכלתי היה תעשייתי לחלוטין, צפוף ורועש, זה אחלה אם אתה בן 16.

ממש כך. :roll:

את הטעות של ללכת לשם עשיתי לא מזמן לאחר יום עבודה ארוך במיוחד. במצב רגיל הייתי קופץ לזוזוברה או לאחת המסעדות המוצלחות יותר של מרכז G הסמוך למשרד, אך היות ובימים כאלה העבודה משלמת על ארוחת ערב, חיפשתי משהו משביע וזול יחסית והשווארמיות בעיר כבר היו סגורות. נזכרתי בשרשור שממנו לקוח הציטוט והחלטתי לבדוק את הסניף המקומי שנפתח לפני מספר חודשים.

האמת, לא ברור לי בשביל מה פתחו אותו. לא אתפלא אם בעלי הרשת זה גם הבעלים של בורגוס או אגאדיר או אפילו איזה נאפיס - העיצוב והאווירה כאילו הועתקו משם אחד לאחד. בנוגע לאוכל, הזמנתי "כנפי בפאלו" שבעצם היו כנפיים מחוממות ב(יותר מדי)רוטב צ'ילי מתוק, ואפילו לא טרחו לגלח אותן עד הסוף מנוצות. הצ'יפס היה ברמה של הפריזר בסופרמרקט השכונתי, אך גולת הכותרת הייתה ה"גזוז" שהוגש עם הארוחה. חשבתי שזה יכול להיות משהו נחמד ונוסטלגי בסגנון הגזוז של Well Done באזורי חן, אך הסתבר שזה פשוט סודה עם סירופ תעשייתי בעל טעם לוואי כימי חמור שפשוט הרס כל סיכוי להנות מהארוחה הבינונית ממילא.

גם בתחום השירות לא הבריקו - ישבתי על הבר ובאיזשהו שלב ביקשתי קטשופ, קיבלתי בקבוק שעבר תאונה קלה ולכן היה מרוח כולו בנוזל האדום (עוד בחלק הלבן למעלה, קשה היה לפספס), מה שלא הפריע לברמן להגיש לי אותו. וזה לא שהוא היה עסוק במיוחד, מסביב לעמדה שלו היו בסה"כ עוד שלושה אנשים חוץ ממני.

בקיצור - אוכל בינוני מינוס, שירות חובבני, אווירה של בורגוס, לא זול במיוחד לפני 22:30... שום חידוש למעשה, ובאמת שאני לא מבין בשביל מה היה צריך לטרוח עם בניה ופתיחה של מסעדה כזאת. אינני ממליץ לבקר שם, חבל על הזמן והכסף.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלס, קינג ג׳ורג׳ מקום לא מלהיב בכלל. ואת זה כותב אחד שאוכל אצל עזרא ובניו ונהנה...

לפני שבועיים ישבתי עם חברים בסניף המקורי, זה שבאמת נמצא ברחוב קינג ג׳ורג׳. אחד האנשים הזמין המבורגר עם פירה בצד והתפלא לגלות שהוא קיבל פירה קר מהמקרר. כשביקש מהמלצרית להחליף לו את הפירה היא פשוט לקחה את כל הצלחת והחזירה אותה אחרי חימום של דקה במיקרוגל. אפילו לא טרחו להוציא את ההמבורגר מהצלחת...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפילו שהבטחתי לעצמי שאני יותר לא אגיב פה על עוד תדר מיילל לצערי אני חייב..

אדון Derish היקר, אני מנסה להכנס לראש הישראלי שלך אך עדין מתקשה להבין למה פתחת את הנושא הזה?

היתה לך חוויה לא נעימה במסעדה, דבר לגיטימי לגמרי שקורה לכל אחד, רק שאתה החלטת לסתום את הפה, לבלוע את האוכל ולסבול, רק בשביל שתוכל לבוא לפה ולהקיא את הכל החוצה על דפי הפורום, מה המטרה שלך? לפגוע בעסק, לשמוע שאתה לא היחידי שיצא משם לא מרוצה, או פשוט להתלונן ולקטר על עוד משהו? אני בוחר באופציה השלישית שכלכך נפוצה בפורום.

עכשיו לכמה עובדות: 1. במסעדה הזאת יושב מנהל שאם היית טורח לדבר איתו הכל היה משתנה, הוא לא היה נותן לך לצאת משם לא מרוצה, אחד התפקידים שלו הוא לוודא שאתה בתור לקוח תצא עם חיוך גם אם האוכל לא הכי טעים.

2. אם לא שמת לב נכנסת ל"קינג ג'ורג'" ולא ל"טוטו" מה בדיוק ציפית לקבל? המחיר של ההמבורגר דומה מאוד למחיר במקדונלדס, זה עדין לא מצדיק את הבעיה בשירות אבל את זה היה ניתן לפתור בעזרת סעיף 1.

3. קינג ג'ורג' היא אחת המסעדות הכי מצליחות בכפר סבא, את זה לא תשנה, אני חושב שאחרי פעם אחת לא מוצלחת לבוא ולשפוט את המקום מול אלפי אנשים זה לא לעניין, אתה לא משיג פה כלום חוץ משותפים למרמור שלך.

ודבר אחרון לגבי הגזוז, המקום מציע לך שתיה ב10 ש''ח ללא הגבלה, אני חושב שהיחידי בארץ שעושה את זה וגם על זה היה לך מה להגיד???

פורסם

ומי אתה שומאכר? עובד? מנהל?

טוב שיש מישהו שרושם את הדברים הללו, שנדע לאן לא להגיע, ולמה שדריש לא ירשום, הוא לא היה מרוצה, ולא רק מבחינת האוכל, אלא גם הצוות, ולא רק הוא אלא חברי פורום אחרים.

תגובות כמו שלך, נשמעות כמו מישהו ממורמר, וחבל שכך.

בכל מקרה במסעדה הזאת אין לי מה לחפש.

פורסם
במסעדה הזאת יושב מנהל שאם היית טורח לדבר איתו הכל היה משתנה, הוא לא היה נותן לך לצאת משם לא מרוצה, אחד התפקידים שלו הוא לוודא שאתה בתור לקוח תצא עם חיוך גם אם האוכל לא הכי טעים.

"הכל היה משתנה"? אתה טוען שהמנהל היה שוחט מול עיניי 6 תרנגולות חדשות (בשביל 12 כנפיים), מורט להן את הנוצות כמו שצריך, צולה אותן טריות (ולא מחמם כמו המנה שקיבלתי), פורס מחדש תפו"א, מטגן אותם עם קצת יותר מלח, משנה את הפורמולה הכימית של הסירופ בגזוז ומלמד את הברמן שלו לשים לב למה שהוא נותן ללקוחות? אני בספק, אבל אם כן אז הוא באמת אחלה מנהל. :wink:

לא באתי לשנות את ההיסטוריה, למסעדה הזאת יש את הקהל הקבוע שלה אז כנראה שהם עושים משהו נכון. אני חולק את החווייה שלי משם ע"מ שאנשים אחרים ידעו למה לצפות מהמקום החדש והמסקרן הזה ולא ישרפו כסף וזמן כמוני. מי שמכיר אותי מהפורום (ויש לו קצת יותר מ-13 הודעות ברזומה) יודע שאני לא פותח שרשורים חדשים בנושאים כאלה אם זה לא טוב או גרוע באופן חריג.

פורסם
אפילו שהבטחתי לעצמי שאני יותר לא אגיב פה על עוד תדר מיילל לצערי אני חייב..

אדון Derish היקר, אני מנסה להכנס לראש הישראלי שלך אך עדין מתקשה להבין למה פתחת את הנושא הזה?

היתה לך חוויה לא נעימה במסעדה, דבר לגיטימי לגמרי שקורה לכל אחד, רק שאתה החלטת לסתום את הפה, לבלוע את האוכל ולסבול, רק בשביל שתוכל לבוא לפה ולהקיא את הכל החוצה על דפי הפורום, מה המטרה שלך? לפגוע בעסק, לשמוע שאתה לא היחידי שיצא משם לא מרוצה, או פשוט להתלונן ולקטר על עוד משהו? אני בוחר באופציה השלישית שכלכך נפוצה בפורום.

עכשיו לכמה עובדות: 1. במסעדה הזאת יושב מנהל שאם היית טורח לדבר איתו הכל היה משתנה, הוא לא היה נותן לך לצאת משם לא מרוצה, אחד התפקידים שלו הוא לוודא שאתה בתור לקוח תצא עם חיוך גם אם האוכל לא הכי טעים.

2. אם לא שמת לב נכנסת ל"קינג ג'ורג'" ולא ל"טוטו" מה בדיוק ציפית לקבל? המחיר של ההמבורגר דומה מאוד למחיר במקדונלדס, זה עדין לא מצדיק את הבעיה בשירות אבל את זה היה ניתן לפתור בעזרת סעיף 1.

3. קינג ג'ורג' היא אחת המסעדות הכי מצליחות בכפר סבא, את זה לא תשנה, אני חושב שאחרי פעם אחת לא מוצלחת לבוא ולשפוט את המקום מול אלפי אנשים זה לא לעניין, אתה לא משיג פה כלום חוץ משותפים למרמור שלך.

ודבר אחרון לגבי הגזוז, המקום מציע לך שתיה ב10 ש''ח ללא הגבלה, אני חושב שהיחידי בארץ שעושה את זה וגם על זה היה לך מה להגיד???

גילוי נאות זה לא מילה גסה...

פורסם
"הכל היה משתנה"? אתה טוען שהמנהל היה שוחט מול עיניי 6 תרנגולות חדשות (בשביל 12 כנפיים), מורט להן את הנוצות כמו שצריך, צולה אותן טריות (ולא מחמם כמו המנה שקיבלתי), פורס מחדש תפו"א, מטגן אותם עם קצת יותר מלח, משנה את הפורמולה הכימית של הסירופ בגזוז ומלמד את הברמן שלו לשים לב למה שהוא נותן ללקוחות? אני בספק, אבל אם כן אז הוא באמת אחלה מנהל. :wink:

אחלה מנהל מראש לא היה מגיע למצב שלקוח צריך לפנות אליו עם כלכך הרבה תלונות.

זה ההבדל בין מי שבא לעבוד לבין מי שבא לעבודה.

ושלא תחשוב שרק אצלך היה ככה, גם בסניף שלהם בסינמה סיטי ראשון לציון היה לי מקרה דומה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז רק כדי לאזן קצת,

אכלתי מס' פעמים בסניף בסינמה סיטי. נהניתי מאד, היה אחלה אוכל, ישבתי עם אשתי והילד על הבר והיה אחלה שירות, קיבלנו תוך דקה כל מה שרצינו, גם דאגו כל הזמן לפנק אותנו בחמוצים היפניים האלה.

יתרה מזאת, אנחנו הזמנו מנות ללא צ'יפס, הילד בן 3 ובדרך כלל אני לא מזמין לו מנה שלמה, אז שהברמן שמע שהוא רוצה צי'פס, ואני אמרתי שחבל להזמין מנה שלמה של צ'יפס רק בשבילו, הוא פשוט הביא לו קערית קטנה עם ציפס ללא חיוב:wink:

בקיצור, אחלה מחירים, ואחלה אוכל, בטח ובטח ביחס למה שמשלמים.

אני בהחלט לא חושב שצריך להיות קיצוני לכאן ןלכאן, אבל DERISH, יש שתי אפשרויות, או שהכל כל כך מחורבן אז מדוע לא ביקשת את האחראי באמת? או שהכל היה סביר , אבל פחות מהציפיות שלך שאולי היו גבוהות מידי (למרות ששוב, אחלה מקום).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כמובן שהבעיה בציפיות שלי, אם לא היו אנשים שאוהבים את זה הם כבר היו נסגרים מזמן. העניין הוא שממקום חדש יחסית ציפיתי לקצת יותר השקעה והשתדלות, לא לאותה בינוניות שהורגלנו אליה מהמקומות הקיימים בקטגוריה ובתקציב. מכאן גם שאלתי - למה לטרוח עם פתיחת עסק חדש, מיתוג, עיצוב וביסוס המותג, אם בסוף אתה לא מחדש כלום וגם לא מצטיין בתחומך? זה כבר ביזנס נטו, בלי קשר להעדפותיי הפרטיות.

פורסם

תלוי למה אתה מצפה

אני הולך המון פעמים לסניף שליד הסינימה סיטי (לא זה שבתוך הסינימה) במקום לאכול בחדר אוכל הנוראי של הבסיס.

יש אווירה מעולה, האוכל תמיד מגיע ממש ממש מהר (בניגוד למשל לנאפיס), המלצרים תמיד נחמדים מאוד (בניגוד למוזס) המחיר זול (בניגוד אולי למקום עם אוכל מיוחד לאניני טעם שלא מסתפקים המבורגר\שניצל טעימים), יש המון מבצעים (תקופות ארוכות של ארוחה סטנדרטית ב25 שקל, ותמיד יש ארוחות פשוטות יותר ב25)

אז אם אתה מחפש מסעדה יוקרתית עם אוכל מיוחד אז קינג ג'ורג' זה לא בשבילך.

אם אתה רק רוצה לאכול אוכל רגיל וטעים עם אווירה טובה ומחיר זול, כדי שתוכל לחזור לשם הרבה פעמים בלי לחשוב יותר מדיי, זה מקום מצויין.

מבחינתי אם היה להם סניף באיזור תעשייה בראשון איפה שקאסה דו ברזיל אז השירות הצבאי שלי היה הרבה יותר טוב :wink:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יצא לי כבר לאכול כבר את רוב המנות שלהם.

האוכל מאוד פשוט והמחיר בהתאם.

ארוחת המבורגר וציפס מהזולות שאפשר לאכול במסעדה, בטוח עדיף על מקדונלד.

מנת שניצל ענקית שלא תצליחו לסיים.

מנות פסטה נחמדות ומאוד זולות אבל הם משתמשים בפסטה יותר זולה מאוסם שזה מטריד.

סה"כ מקום מתאים לארוחות משפחתיות.

אני משתדל לא להיכנס לשם יותר

אייל

פורסם

אויש נו.

הוא לא ביקש את האחראי ובא לחלוק כאן. אז מה? גם אני ב99.9999999% מהמסעדות שאכלתי בהן ולא נהנתי העדפתי לחלוק עם אנשים מעל האינטרנט או בעולם האמיתי ולא לחפש את מנהלת המשמרת. למה? כי אלא אם כן מדובר במסעדת יוקרה, או אחת שמתיימרת להיות כזו, אני לא חושב שאפתיע את מנהל המשמרת או מנהל המסעדה אם אומר לו שהאוכל והשירות גרועים.

יש בפורום גם שרשורים שמפרגנים למסעדות, שווארמיות, חומוסיות ועוד. דווקא התגובה שלך, שומכאר, לא עושה הרבה מעבר ללגרום לאנשים לחשוב שאתה עובד ברשת או אחד מבעליה, ותגובתך כאן, איך נאמר בעדינות, לא תרמה לשם הטוב שלה לרצון של אנשים כמוני להגיע לשם.

בבורגוס, אגב, אפשר לשחק טריויה בזמן הארוחה. זה דווקא פיצ'ר די מגניב לחננות שביננו :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הפואנטה היא לא שחסרים לי מאכלי גורמה בתפריט או ששמו לי את המזלג בצד הלא נכון של הצלחת. אני טוען שגם כנפיים פשוטות אפשר להכין באופן נקי ומוקפד, בלי להטביע אותן ברוטב ולאחר שלכל הפחות מרטו להן את הנוצות בצורה יסודית. טבח כזה לא משנה מה מכין - או שהוא עושה עבודה מקצועית או שהוא חובבן, וכאן התחושה העקבית הייתה שיש לי עסק עם חובבן.

אני לא הולך למסעדה בשביל להתעסק עם טבח חובבן ועם מלצר חובבן (את זה יש לי בבית), אלא בשביל לקבל שירות מקצועי ואוכל שהוכן באופן מקצועי. במסעדה הנ"ל, ביום הנ"ל ובמשמרת הנ"ל נפלתי על חבורה של חובבנים, ולפי כמה מהתגובות כאן נראה שזה לא היה משהו חד פעמי. כנראה שאלו הסטנדרטים של הרשת, והשירות שהיא מעניקה מיועד ללקוחות עם סטנדרטים נמוכים בהתאם.

פורסם

אני הייתי בסינמה סיטי בראשון בסניף שלהם. הגזוז היה פחות או יותר כמתואר פה (קצת יותר נסבל.. אבל בעיקר מובן למה זה ניתן בריפיל שכזה) אגב העקיצה העיקרית פה זה עד שבאה לך עוד כוס מלאה אתה כבר העברת חצי מהזמן שלך במקום.

האוכל.. לא ברמה שמצריכה פתיחת מסעדה. בינוני ומטה, כלומר, לא רע בכלל אבל גם לא טוב.

פתיחת עסק, העסקת עובדים ושירות לקוח, כל אלו סובבים סביב משהו מצויים. צריך להיות לו איזה ניצוץ של ייחודיות, משהו שאתה אומר "וואלה אני אוהב את X במסעדה הזאת". האמת, אפילו "אחד המקומות המגעילים..." זה ניצוץ של ייחודיות.

פה הקטע הוא שאין שום סיבה בעולם, לא מפאת מיקום, לא מפאת מחיר (יש את נאפיס, טוב יותר בכל כך הרבה רמות) ולא מפאת שירות, לבחור במסעדה הזאת על פני שום מסעדה אחרת על פני היקום הקטן שלנו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...