Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היתי נוכח במשפט, היות וסגרתי עסקת טיעון. המשפט היה לפני שבוע.

איך אני יודע מתי חלה עליי השלילה בפועל? האם אני צריך לקבל איזה שהוא דואר רשום או משהו כזה?

תודה

פורסם

לא יודע לענות לך על הכל אבל אני כן יכול להגיד לך ששלילה מתחילה מרגע שהפקדת את רישיון הנהיגה שלך וקיבלת על כך אישור בכתב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לא היתי נוכח במשפט, היות וסגרתי עסקת טיעון. המשפט היה לפני שבוע.

איך אני יודע מתי חלה עליי השלילה בפועל? האם אני צריך לקבל איזה שהוא דואר רשום או משהו כזה?

תודה

אתה צריך לגשת למזכירות תעבורה בבית משפט, להוציא את הפרוטוקול ושם כתוב בדיוק, וכשאתה מפקיד את הרשיון תידאג לשמור על טופס ההפקדה.

פורסם
אתה צריך לגשת למזכירות תעבורה בבית משפט, להוציא את הפרוטוקול ושם כתוב בדיוק, וכשאתה מפקיד את הרשיון תידאג לשמור על טופס ההפקדה.

וכל עוד שאני לא עושה את זה , השלילה לא מתחילה?

לא משנה באיזה בית משפט להפקיד את הרשיון.?

פורסם

גזר הדין שאתה בשלילה, מופיע במסוף בצרוף החלטת בית משפט (מספר התיק) ואז אתה במצב של "פסול שלא בפניו".

זה אומר שמאותו רגע אם תנהג, אתה צפוי לצרות צרורות.

תקופת מניית השלילה היא כמו שאמרו לך, מיום הפקדת הרשיון במזכירות בית המשפט.

פורסם
גזר הדין שאתה בשלילה, מופיע במסוף בצרוף החלטת בית משפט (מספר התיק) ואז אתה במצב של "פסול שלא בפניו".

זה אומר שמאותו רגע אם תנהג, אתה צפוי לצרות צרורות.

תקופת מניית השלילה היא כמו שאמרו לך, מיום הפקדת הרשיון במזכירות בית המשפט.

אז לא הבנתי כלום..

כאילו אסור לי לנהוג מאותו רגע של המשפט, אבל בכדיי לספור את הימים אני צריך להפקיד את הרשיון נהיגה בבית משפט?

והאם אני יכול בכל בית משפט? אפילו בעיר שלי?

פורסם
וכל עוד שאני לא עושה את זה , השלילה לא מתחילה?

לא משנה באיזה בית משפט להפקיד את הרשיון.?

שלום לך.

רצוי שתפקיד את הרישיון באותו בית משפט שנישפטת ,ותידאג לקבל טופס הפקדה כמו שכתבתי לך,

מנין הימים יספרו לך מיום ההפקדה בלבד,

כמו כן רשם לך כאן אבי "שאם תנהג ותיתפס אז אתה בצרות צרורות"

ואני רוצה להגיד לך שכשיתפסו אותך לא תקבל כלום,מכיוון שנישפטת בהעדר וזה מופיע במחשב,אותו שוטר מחתים אותך על הצהרה

שמעכשיו אתה יודע שאתה פסול על ידי בית משפט, לוקח את רשיון הנהיגה שלך והרכז שולח את הרשיון לבית משפט,

אתה נישאר עם טופס לבן שכתוב פסילה על פי מסוף, כולל החתימה שלך למטה בהצהרה.

ושיהיה לך המשך יום טוב----עם יש עוד שאלות תיתקשר אלי

פורסם

שלום ישראל,

אתה צודק בחלק הראשון ומחזק את מה שאמרתי.

אחרי הבדיקה במסוף הרי שהוא נמצא במצב של "פסילה ביודעין" ומאז, אם ימשיך לנהוג הוא יהיה בצרה צרורה.

• תוכן חדש...