Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שנאמר מעלי נכון.

אבל יש לך עוד אפשרות(אם לבקש יפה לא עבד)- אתה מאיים בלתת FEEDBACK שלילי במידה ולא יבטל (זה מחייב לקנות)

יופי, בואו נשרוף עוד מוכר שיפסיק למכור לישראל.

בדיוק בגלל הגישה המסריחה הזאת הרבה מוכרים לא רוצים למכור לישראלים.

אגב, ברגע שהוא שולח לאיביי עותק של ההתכתבות שבו אתה מאיים עליו בפידבק שלילי, במקרה הטוב

הם מסירים את הפידבק שנתת לו, במקרה הרע מעיפים אותך לכל הרוחות.

אז יצאת גם מניאק וגם מטומטם.

במקרה כזה צריך לשלוח הודעה מנומסת למוכר ולבקש ביטול עסקה.

ועוזב כל מיני תירוצים מפגרים, פשוט תגיד את לו את האמת ותתנצל.

בתור מוכר לשעבר תמיד היו ממציאים לי כל מיני תירוצים מפגרים, הילד לחץ, החתול לחץ, בא גמד בלילה ולחץ, זה רק מעצבן את המוכר יותר.

תבין משהו, ברגע שהתחייבת לקנות, המוכר בעצם כבר שילם עמלה על המכירה (לאיביי) ובנוסף

ירדה לו מכירה מסך המכסה שהוא יכול למכור בחודש. (אם הוא מוכר ותיק זה לא ידגדג לו).

גם אם הוא מסכים לבטל, המכירה לא חוזרת למכסה שלו, הוא בזבז עליך "מקום" רק על זה שלחצת לקנות והוא הסכים לבטל.

ולסיום: תן למוכר פידבק חיובי.

פורסם
מחזק ומוסיף שישנם מוכרים שלא מוכנים למכור ליוזרים עם ציון פידבק נמוך מסכום מסויים, וגם שבשלב מסויים תצטרך לפתוח חשבון פייפאל חדש וזה קצת יותר מסובך.

(אלא אם כן יש לך אינסוף כרטיסי אשראי :-P)

אכן יש לי אין סוף כרטיסי אשראי כי כולם זה ויזה נטען חחח

אין לי אשראי בין לאומי, יותר מיזה הכרטיס אשראי שלי זה בנקט אני יכול רק למשוך כסף מהכספומט, אני אפילו לא יכול לקנות איתו מוצרים בסופר חח.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

כשמבקשים יפה מהמוכר בדרך כלל אין בעיה.

קרה לי כמה פעמים שקניתי מוצר וגם שילמתי עליו, ולאחר כמה שעות התחרטתי או מצאתי עסקה משתלמת יותר, תמיד ביטלו לי את הרכישה והחזירו את הכסף.

פורסם
את זה, אל תעשה בכלל, ככה אתה מצדיק את התיאוריה על הישראלי המכוער.

למה לתת FEEDBACK שלילי ? המוכר עשה לך משהו רע?

יופי, בואו נשרוף עוד מוכר שיפסיק למכור לישראל.

בדיוק בגלל הגישה המסריחה הזאת הרבה מוכרים לא רוצים למכור לישראלים....

+1

(12345)

:-D

• תוכן חדש...