Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה למי שיודע:

אם לי ולאישתי יש לכל אחד רכב והבעלות על שני הרכבים משותפת ולכל רכב ביטוח מקיף:

ברכב שלי אני בעל הפוליסה והיא יכולה לנהוג.

ברכב שלה היא בעלת הפוליסה ואני יכול לנהוג.

במידה ותהיה תביעה באחת הפוליסות, האם בשתי הפוליסות הביטוח יתייקר, או שזה לפי מי שנהג בזמן המקרה (למרות שיש גם מקרי נזק בחנייה ללא נהג)?

זה מעניין אותי מפני שאם שתי הפוליסות יתייקרו אז אולי עדיף לי שכל אחד ינהג על הרכב שלו בלבד.

וגם אני שוקל שבשני הרכבים אני אהיה בעל הפוליסה וכך אקבל הנחה על ביטוח שני רכבים אך אם במקרה תביעה המקיף בשתי הפוליסות יתייקר (למשך 3 שנים) זה לא כדאי.

פורסם

למיטב הבנתי בעל הפוליסה בלבד סופג את המאלוס בשנים הבאות.

זה לגבי מקיף.

לגבי חובה - נספרות סכום התביעות של הנהגים הנוהגים ברכב באופן קבוע, אין חשיבות לזהות בעל הפוליסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נתמקד רק במקיף: אם אני לא טועה כשמבטחים רכב שואלים על עבר ביטוחי של הנהגים שמשתמשים ברכב

האם במקרה שאישתי תתבע את הביטוח שלה (שהיא הנהגת העיקרית בו אבל גם אני לעיתים) אני יוכל בשנה שלאחר מכן לבטח על שמי ולקבל הנחה על כך שאני לא תבעתי בעבר?

פורסם

(מתמקדים במקיף)

אותי לא שאלו כלום בחידוש של מקיף או צד ג',

מספיק להם האישור בכתב מהמבטח הקודם לגבי היעדר תביעות.

(אם מדובר באותו מבטח משנה שעברה אז כמובן שגם את זה לא שואלים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חושב שזה פר תעודת זהות או משהו בסגנון, אני אסביר גם למה:

בעבר הייתי מבוטח כנהג צעיר על רכב של דוד שלי לפני כ4 שנים, היה מה שהיה הרכב ניזוק כתוצאה ממפגש מקרוב עם פיטריית בטון שלא שמתי לב אליה, הוחלף טמבון קידמי ופנסי ערפל כי אחד מהם גם ניזוק מהמכה, נזק יקר, ביואיק לקרוס חדשה בזמנה ... הביטוח נתבע, הפרמיה שלו התייקרה, שלי נשארה על הרכב הפרטי שלי ללא שינוי למרות שאני נהגתי בזמן התאונה בביואיק.

שנינו מבוטחים באותה חברה אל אותו סוכנת.

כמובן שהצעתי לו לשלם את החלק היחסי של התייקרות הפרמיה מכיסי שעמד על סכום לא גדול ושילמתי בשנה הראשונה ובשנתיים האחרות לא היה מוכן לקחת ממני כי הייתי חייל וכו' :lol: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...