Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רוצה לרכוש רכב שמשווק רק עם צמיגים אלו וללא צמיג רזרבי. הוא מעוניין במידע ואם יש נסיון איתם:עד כמה מחזיק, מה קורע אותם? האם ניתן להחליף בצמיגים רגילים כשהם מתבלים או שהג'אנט[ואולי גם מיתלה] לא בנוי לכך. מה העלויות ביחס לצמיג רגיל[מידה גדולה- לא יודע בדיוק]

תודה.

פורסם

ממה שהוסבר לי בעבר - ברכבים אשר בהם מורכבים צמיגי RF, המתלים שונים במקצת (כנראה מחוזקים).

מניסיוני עם צמיגים שכאלה (לא בארצנו, אלא בגרמניה), החסרון המורגש שלהם - פגיעה בנוחות הנסיעה. הם נוקשים / קשיחים מהותית. לטעמי גם רמת האחיזה שלהם נחותה משל צמיג דומה שאינו RF. כמובן שהם גם יקרים מהותית לרכישה - מאשר צמיג רגיל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי, אם חס וחלילה אתה נכנס במדרכה עם כל צמיג שמכיל אוויר, וגם אם זה ב5 קמש, אתה יכול לפוצץ את הצמיג, ומכאן שחייב גלגל רזרבי.

אני לא הייתי קונה\הייתי מוסיף גלגל רזרבי, ברכב שמגיע בלי.

פורסם

אצלי בבימר יש צמיגי RFT, היתרון היחיד שלהם הוא כשיש לך פאנצ'ר באמצע איילון אתה יכול להמשיך לנסוע עד הצמיגיה הקרובה.

היתרון השני הוא שההגה מאוד מדויק איתם וזאת מכיוון שדופן הצמיג הזה כל כך נוקשה עד שאין לו DEAD ZONE בדופן שמשפיע על מהירות ההיגוי.

לא רשמתי סתם בהתחלה שיש לצמיג הזה רק יתרון אחד, כי במהירויות מאוד גבוהות, חוסר הDEAD ZONE יכול להיות מסוכן..

לכל נגיעה קטנה בהגה במהירות בלתי חוקית ומעלה, המכונית מגיבה באופן מהיר מאוד עד מפחיד. לא מתאים לנהגים לא מנוסים, צריך להיות מאוד מאוד רגיש איתם במהירות הנ"ל.

החסרונות העיקריים: לוקח לצמיג הרבה זמן להתחמם מה שמשפיע לרעה על אחיזתו.

גם שהוא חם הוא לא אוחז כמו צמיג רגיל.

הבלאי שלו בקצוות יחסית מהר מאוד.

נוחות הנסיעה נפגמת לפעמים עקב קושיו של הצמיג.

ניתן להחליף לצמיג רגיל אך יש לצייד את האוטו בצמיג חלופי.

חרף כל החסרונות אני נשארתי מקורי להגדרות היצרן ואני מרכיב רק צמיגי RFT.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...