Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נתקל באיטיות קיצונית במשלוחים מארה"ב דרך AIR MAIL?

שלחתי חבילה משיפטו לפני שלושה שבועות ועדיין אין זכר לחבילה, אני רגיל לחכות גג שבועיים.

פורסם

האיטיות היא כנראה בארץ. אני מעריך שהצטברו משלוחים אחרי פסח + יום הזכרון/עצמאות. יש לי גם כמה משלוחים מהתקופה.

אם בחרת airmail economy בשיפיטו, זה אומר שהמשלוח עשוי להיות לא ישיר (למשל דרך בלגיה). אתה יכול לבדוק בשיפיטו איך נשלח.

:turn-l:
פורסם
כן, אני כאמור לעיל.

מתי נשלח ובאיזה חברת שילוח?

אני שלחתי דרך AIR MAIL, אבל לצערי אין מעקב אז אין לי דרך לדעת איפה החבילה נמצאת. חוץ מזה, אצלי החבילה יצאה ב-28/4 ומאז נעלמו עקבותיה.

yuvk - אני מאז ומתמיד שולח דרך AIR MAIL, אני מודע לזה שהחבילה לפעמים (או תמיד?) עוברת באירופה, אבל אף פעם לא יצא לי לחכות למעלה משבועיים. מאוד מוזר.

פורסם

בבית המיון בתל אביב יש עומס של חבילות יותר מהרגיל, אולי בגלל זה העיכובים. באופן מוזר דווקא חבילות מבריטניה מגיעות תוך שבוע וחצי (הזמנתי שניים משם החודש, שניהן כבר אצלי)

פורסם

משלוח dhl מסין לקח 9 ימים מרגע השליחה עד שקיבלתי את החבילה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה היה כביכול אקספרס מסין. בגלל זה ציינתי כי 9 יום זה המון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדיין,הנסיון שלי מסתכם במשלוח אחד לפני אי-אילו שנים (5-6),אבל שלחו לי גם מסין עצמה (שנזן נראה לי),בשישי בבוקר,בראשון אחה"צ השליח פגש אותי בדרך הביתה.

בגלל זה אני תוהה למה מעל שבוע..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מישהו כאן שלח לאחרונה משיפטו דרך AIR MAIL ויכול לרשום כמה זמן לקח לחבילה להגיע?

מסיבה לא ברורה חבילה שנשלחה לפני כמעט חודש דרך AIR MAIL עדיין לא הגיעה. אף פעם לא חיכיתי יותר משבועיים, ממש מוזר.

פורסם

שלחתי למעלה ממאה חבילות ותמיד החבילות הגיעו בזמן, או באיחור של כמה ימים בודדים, אבל אף פעם לא נאלצתי לחכות לחבילה יותר משבועיים ובטח שלא חודש (עוד מעט). אני כבר לא יודע מה לחשוב, מאוד מוזר. חבילות מסין הוזמנו לפני החבילות מארה"ב וכבר הגיעו.

• תוכן חדש...