Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאתה סתם מנסה לחמם את האווירה, תחשוב קצת בהיגיון, 1600שח בשנה הם מבקשים על ביטוח מקיף וטיפול קטן. כמה עולה טיפול קטן לחברה עם מאות אלפי רכבים? 300שח? בהגזמה.

באשר לביטוח אתה בטח יודע שיש ארגונים שעושים ביטוח במחיר הרבה יותר נמוך ממני וממך, כמו חבר או עובדי מדינה. כמה לקוחות יש לארגונים האלה? עשרת אלפים? חמישים אלף?

כמה רכבים מבוטחים יש בצי של אוויס? מעל מאה אלף? המחיר שלהם מתקבל כנראה מהנחת כמות.

לא בדקת, לא נפגשת עם נציג שלהם, לא קראת את התקנון, אתה סתם משמיץ. (גם אני, לצורך העניין, אבל אני נוקט בשיטת כבדהו וחשדהו)

זה שווה ערך לאנשים שאומרים "היה לי פעם חבר שהאלפא שלו החלידה, אל תקנו איטלקי! רכב חרא! רק יפני!" כל התגובות שלך מבוססות על שנאה כלפי חברות הליסינג ותו לא.

אם לקוח מחזיר להם רכב במצב שמור אחרי 3 שנים (או 30 חודשים) בלי שריטות, מכות, כתמים וחורים בריפוד וכו' - למה שיעשו לו את המוות? איזה סיבה יש להם?

להפך, זה רק מעלה את שווי הרכב בתור משומש, הם לא יצטרכו להוריד מחיר מכירה על שטויות, הם עוד צריכים להגיד ללקוח תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש דבר כזה שנקרא ARPU -

AVERAGE REVENUE PER USER.

המטרה של כל חברה היא לדאוג להוציא את המקסימום מהלקוח.

אם הלקוח שבוי, ואפשר לזמבר אותו, אפילו קלות - הם יעשו את זה.

אני לא שופט את חברות הליסינג - רק מציין עובדה.

פורסם

יש חברות ביטוח שמבטחות את עצמם ככה שעלות הביטוח זה רווח נקי

אחי עשה עיסקה עם אוייס ורכש לבת שלו מזדה 2 חדשה .השיקול של אחי היה העלות של תוספת הביטוח לנהג חדש ליגואר

אני שוקל לירכוש דרכם רכב נוסף ובימים הקרובים אני צריך לקבל הצעה על ניסן גוק

פורסם
חבל שאתה סתם מנסה לחמם את האווירה, תחשוב קצת בהיגיון, 1600שח בשנה הם מבקשים על ביטוח מקיף וטיפול קטן. כמה עולה טיפול קטן לחברה עם מאות אלפי רכבים? 300שח? בהגזמה.

באשר לביטוח אתה בטח יודע שיש ארגונים שעושים ביטוח במחיר הרבה יותר נמוך ממני וממך, כמו חבר או עובדי מדינה. כמה לקוחות יש לארגונים האלה? עשרת אלפים? חמישים אלף?

כמה רכבים מבוטחים יש בצי של אוויס? מעל מאה אלף? המחיר שלהם מתקבל כנראה מהנחת כמות.

לא בדקת, לא נפגשת עם נציג שלהם, לא קראת את התקנון, אתה סתם משמיץ. (גם אני, לצורך העניין, אבל אני נוקט בשיטת כבדהו וחשדהו)

זה שווה ערך לאנשים שאומרים "היה לי פעם חבר שהאלפא שלו החלידה, אל תקנו איטלקי! רכב חרא! רק יפני!" כל התגובות שלך מבוססות על שנאה כלפי חברות הליסינג ותו לא.

אם לקוח מחזיר להם רכב במצב שמור אחרי 3 שנים (או 30 חודשים) בלי שריטות, מכות, כתמים וחורים בריפוד וכו' - למה שיעשו לו את המוות? איזה סיבה יש להם?

להפך, זה רק מעלה את שווי הרכב בתור משומש, הם לא יצטרכו להוריד מחיר מכירה על שטויות, הם עוד צריכים להגיד ללקוח תודה.

אני מחמם אווירה ומשמיץ?

אני פשוט מגיב לטענה שנציג אוויס הציג. אני לצורך העניין, עם הותק שלי , הייתי אמור לשלם על חובה+מקיף 6 אלף שקל(אחרי סקר שוק) על מיצובישי לנסר ששווה פי 3 פחות מאותה מאזדה 2 חדשה. אני אשמח אם לי הוא יסדר גם מחיר כזה+ טיפולים על המיצובישי שלי(לא צריך על רכב ששוה פי 3 יותר).

יכול? מעולה. אני איכשהו בספק. אשמח אם אתבדה. זה יעמיד אותי בטעותי, ועל הדרך יחסוך לי כמה שקלים בתשלום ביטוח

ומלבד זה, אני רק מציין עובדות :

1. עד כמה שידוע לי, אף אחד לא השלים 30 חודשים בשיטה כזאת של קניה בליסינג- משמע, אין עדויות בשטח לגבי ההתנהלות של החברה.

2. 99 אחוז מהאנשים לא יביאו שמאי מטעמם, ככה שלטעון את הטענה הזאת, זה פשוט לא רלוונטי.

פורסם

בבקשה ידידי, השוואה מאתר wobi לנתונים שלי (נקוב בשם מעל 24, ללא שלילות, וותק מעל 3 שנים);

ביטוח צד ג' וחובה לפיאט גרנדה פונטו שנת 2006 לנהג אחד מעל גיל 24

הצעות המחיר כוללות חבילת שרותי דרך, גרירה ושמשות

שירביט, מסלול: "שירביט צד ג'" (חובה:1,985, צד ג':999) סה"כ: 2,984 ₪

ביטוח צד ג' וחובה למאזדה 2 שנת 2013 לנהג אחד מעל גיל 24

הצעות המחיר כוללות חבילת שרותי דרך, גרירה ושמשות

שירביט, מסלול: "שירביט צד ג'" (חובה:1,985, צד ג':999) סה"כ: 2,984 ₪

מכאן אפשר להניח שמחיר חובה + ג' זהה לחלוטין בין פונטו ישנה למאזדה חדשה גם לפות"ש, ₪3,200 לשנה, לטענתו.

עכשיו נבדוק מקיף:

ביטוח מקיף וחובה למאזדה 2 שנת 2013 לנהג אחד מעל גיל 24

הצעות המחיר כוללות חבילת שרותי דרך וגרירה, שמשות ורכב חלופי

שומרה, מסלול: "שיא" (חובה:1,876, מקיף:3,239) סה"כ: 5,115 ₪

=₪2,131 עלות מקיף לשנה, אתה רוצה להגיד לי שחברה עם מעל מאה אלף רכבים מבוטחים לא יכולה לקבל הנחה לבערך ₪1,200? בטח שיכולים!

יש בחור שעשה השוואה לא מזמן על ביטוח לפונטו לעובדי תע"ש: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502638

שים לב איזה הפרשים בין ביטוח "קבוצתי" של תע"ש לביטוחים של "סתם אנשים".

לגבי השמאי וכו' - נחכה ונראה, יש מספיק אנשים בפורום ש(לכאורה) "קנו" רכבים ככה ויוכלו להעיד :)

בכל אופן עושה רושם שפות"ש כבר החליט..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אתה וגם אני נחפזנו להסיק מסקנות מבלי להכיר את העבר הביטוחי והגיל של פותח השרשור.

ביטוח צד ג' יעלה מחיר דומה כי הפלא ופלא, כשחברת הביטוח לא אמורה לדאוג לרכב שלך, אלא רק לרכב שאתה נכנס בו, לא מעניין אותה אם יש לך פיאט או לקסוס. כשיש ביטוח מקיף העניין הוא שונה לגמרי.

גם אני משלם 3200 שקל על חובה וצד ג במיצובישי שלי, אבל אי אפשר להסיק מזה כלום על המקיף שלי(עובדה שהוא עמד על סביבות ה-4800 שקל)

אצל חבר שלי במאזדה ספיריט שלו ששווה 45 אלף במחירון, הביטוח חובה+מקיף כבר עומד על 8000 שקל. ויש לו את אותם נתונים כמו אצלי

לדעתי מהפרטים שפותח השרשור אמר(מתחיל לימודים אקדמאיים, לא היה לו עוד רכב משלו) אני אומר שהוא צעיר מגיל 24, ואין לו 3 שנים אחרונות עם ביטוח על שמו, וכניראה הביטוח על רכב כזה יעמוד על 6-7 לפחות.

אבל על זה פותח השרשור כבר יצטרך לענות

פורסם

אני גם לא הייתי שם את שירביט כרפרנס לעלות ביטוח, אי אפשר לציין את הכי זול. יש צורך לשים את הצעת חברת הביטוח הכי זולה אבל חברה שתתן שרות במקרה של תביעת ביטוח ואחת כזאת עם מוניטין סביר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
גם אתה וגם אני נחפזנו להסיק מסקנות מבלי להכיר את העבר הביטוחי והגיל של פותח השרשור.

לדעתי מהפרטים שפותח השרשור אמר(מתחיל לימודים אקדמאיים, לא היה לו עוד רכב משלו) אני אומר שהוא צעיר מגיל 24, ואין לו 3 שנים אחרונות עם ביטוח על שמו, וכניראה הביטוח על רכב כזה יעמוד על 6-7 לפחות.

אבל על זה פותח השרשור כבר יצטרך לענות

משום מה לא קיבלתי אמייל על עידכונים לשרשור הזה, הייתי בטוח שסגרנו את העניין :-P.

בכל אופן, אני בן 26, עם וותק ברשיון של שנתיים, ביטוח על שם אבי ולא על שמי (אין עבירות).

לא שזה משנה, אני מסיים השנה את התואר (שנה ד').

בכל אופן, החלטתי כבר האמת, ואני מחפש פונטו ספייס יחסית שמורה. בעוד שנתיים אני כבר אהיה מיוצב ועם יכולות כלכליות הרבה יותר גבוהות, כך שאמכור את הספייס בגרושים ואקנה רכב חדש או משומש-חדש מספיק איכותי. אז הספייס תהיה זמנית לשנתיים :-D.

תודה שוב לכל מי שהגיב ועזר.

עכשיו רק נשאר למצוא ספייס שנראית טוב...

• תוכן חדש...