Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה נשמע דבילי לחלוטין אבל יש סיבה שאני שואל.

קראתי כרגע את הכתבה (או המלל, כי כתבה זה לא ממש):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4433218,00.html

שימו לב לטוקבקים.

יש לא מעט מהם שטוענים שאפשר לקבל תביעה על זה מהנהג כי המדווח חייב להשאיר פרטים והנהג רשאי לקבל אותם.

אנשים רשמו שם שהם ראו תביעות על 10000 או אפילו 30000 ש"ח.

איך זה עובד?

האם אלו טוקבקיסטים שקרנים או בתשלום?

כי זה פשוט לא נראה לי הגיוני וכל פעם שאני מתקשר רק מבקשים ממני את השם שלי.

פורסם

בשביל לתבוע מכוח חוק לשון הרע צריך להיות "פרסום", כשרק על המילה הזו נכתבו אלפי עמודים במאמרים, כנראה שדיווח ל "איך אני נוהג" הוא אינו פרסום.

כנראה אפשר לתבוע בעוולת הנגישה או הרשלנות בהתאם לנסיבות.

פורסם
גם לי זה נשמע דבילי לחלוטין אבל יש סיבה שאני שואל.

קראתי כרגע את הכתבה (או המלל, כי כתבה זה לא ממש):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4433218,00.html

שימו לב לטוקבקים.

יש לא מעט מהם שטוענים שאפשר לקבל תביעה על זה מהנהג כי המדווח חייב להשאיר פרטים והנהג רשאי לקבל אותם.

אנשים רשמו שם שהם ראו תביעות על 10000 או אפילו 30000 ש"ח.

איך זה עובד?

האם אלו טוקבקיסטים שקרנים או בתשלום?

כי זה פשוט לא נראה לי הגיוני וכל פעם שאני מתקשר רק מבקשים ממני את השם שלי.

יש שמועה כזו אבל אני לא הצלחתי למצא שום פסק דין כזה. נראה לי אגדה אורבנית. אני אשמח להציץ בפסק דין רלוונטי אם אני טועה.

ולהלן טקסט שתפס אותי מהכתבה הזו :

"מלשינון קוראים לזה בעברית, איזה מילה מכובסת שמתאימה לימים עברו, היות ובאין חוק כל דאלים גבר, אני לא יכול להבין את אותו פיצול אישיות של נהג בין הוא בעל רכב פרטי או עובד חברה זוטר ובכיר כאחד, שנוסע על הכביש כמו איש מליציה באחת ממדינות העולם השלישי ובמשרד הוא איש נעים הליכות סימפתי, מישהו מוכן להסביר את התופעה הזו, בכלל אני נתקל בנהיגה פראית ומסוכנת של רכבי חברה, אני לא פונה לטלפון על המדבקות שהוא חסר משמעות, אלא ישר למנכ"ל במקרים חמורים כי לי נמאס מתרבות הכביש של כלל נהגי ישראל, וחוסר הבושה להתנהג בצורה שכזו, לדוגמה מי שמכיר את כביש 553 מכיוון אזור התעשייה פולג נתניה ממערב לכיוון מזרח צומת דרורים, לפני צומת דרורים יש עומס, דווקא בנתיב הימני שפונה שמאלה לכביש 4 ולמה? כי הנהג הישראלי המכוער לוקח את הנתיב השמאלי הפנוי נוסע עד כמעט לצומת ואח"כ שובר ימינה תוך כדי שהוא דוחף באלימות רכב אחר כמעט על המדרכה, לזה קוראים בריונות לשמה והמשטרה לא המקום כדי לעצור את אותם נהגים אלימים, ולנהג הטוב לא נותר להתעצבן לחכות פי כמה זמן עד שיגיע לצומת בתקווה שאף אחד לא יכנס בו.

תחשבו על שינוי תרבות הנהיגה ויהיה לנו יותר נעים רגוע ובטוח על הכביש."

פורסם

פעמים רבות כל מיני משועמים משתמשים בזה.

לדוגמא עצרתי יום אחד לפרוק סחורה בבני ברק, חניתי בצורה שהכי פחות מפריעה ולא חוסמת אף אחד.

אחרי דקה מתקשרים אלי מהחברה ואומרים לי כי אני חוסם רכב. מיד יצאתי אל הרכב לראות אם

אני באמת חוסם. הרכב לא חוסם אף אחד ויותר מכך, פניתי לנהג שחנה מאחורי וישב כל הזמן הזה ודיבר בטלפון

(מדובר ב 3-4 דקות פריקת סחורה וקבלת תשלום) והוא אמר שלא ראה מישהו שהפרעתי לו או הסתובב סביב הרכב.

חזרתי לבית העסק ומה רבה הייתה פליאתי כשהתקשרו אלי שוב ומסרו לי שהנהג לא מפסיק להתקשר כי

אני חוסם אותו. העבירו לי את מספר הטלפון שלו וכשהתקשרתי אליו (דווקא לא בטון של מריבה) לפני שהבין

שאני הנהג אמר כי הנהג חוסם אותו והוא לא יכול לנסוע - כשאמרתי לו שאני ליד האוטו ואני הנהג ושאלתי אותו איפה הוא,

תשובתו הייתה שהוא נסע כבר אבל הרכב קצת הפריע לו איך שהוא חנה. ביקשתי ממנו לחזור ולהראות לי במה מדובר

ובתשובה מילמל שלא משנה וסליחה או משהו כזה.

לצערי המנגנון הזה של ה"מלשינון" משמש יותר בתור סגירת חשבונות על הכביש מאשר כל דבר אחר.

כבר יצא לי לראות נהגים עם מספר של "מלשינון" מוותרים לנהגים חוצפנים, רק כי הם מפחדים מתגובת הנגד.

פורסם

אין אפשרות לקבל תביעה,

כמו כן בכל חברה שמכבדת את עצמה, מבצעים מנהליו של העובד את הבירור מול המתלונן, הפרטים אמורים להשאר חסויים אצלו.

בין ואם יש מנהל שהוא חבר של אותו עובד, יכול להיות שהפרטים דלפו, אך חוץ משם פרטי ומס' טלפון אין שום מידע שעשוי לחשוף את המתלונן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
משמש יותר בתור סגירת חשבונות על הכביש מאשר כל דבר אחר.

כלומר, יש "חשבון" פתוח לפי גרסתך - ואז בעיני זה מאוד בסדר "לסגור" אותו.

לכשעצמי אני לא מאמין בכלי הזה, אבל שמח שעושים בו שימוש. לו המשטרה היתה מקבלת תצלומים ופועלת לפיהם, הייתי מזמן מתקין מצלמה ברכב ומעלה אליה לאתר.

ההפחדה על תביעות היא שטות גמורה ואינטרסנטית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוקבאקים זה חארטה , פשוט לקחת אתה בנאדם שהתלונן עליך למשפט לבקש שיציג הוכחה ואם אין לו

לטעון שהוא משקר ופוגע בשמך ובכיסך ואתה מנצח במשפט

אין לו שום הוכחה סתם המילה שלו ולקחו אותה ברצינות מידי בלי הוכחה? זאת עילה למשפט

עם זה מלשינון עם מצלמה אז יש להתייחס אליו [ככה זה גם בעולם]

כי כולם "מלשינים" כדי לסגור חשבון או לדפוק מישהו שעקף אותך וכו

פורסם

אני לא חושב שניתן לעשות משהו עם התלונות למוקד הזה.

כאילו מה יעשו? החברה תחרים לעובד את הרכב? הוא הרי משלם עליו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין אפשרות לקבל תביעה,

כמו כן בכל חברה שמכבדת את עצמה, מבצעים מנהליו של העובד את הבירור מול המתלונן, הפרטים אמורים להשאר חסויים אצלו.

בין ואם יש מנהל שהוא חבר של אותו עובד, יכול להיות שהפרטים דלפו, אך חוץ משם פרטי ומס' טלפון אין שום מידע שעשוי לחשוף את המתלונן.

למה שהפרטים ישארו חסויים ?

אם הפרטים ישארו חסויים איך יוכל הנילון להתגונן ?

נראה לך שיש אפשרות בכלל שינקטו צעדים כלשהם כנגד הנילון מבלי שתיהיה לו האפשרות לשהציג שאלות למתלונן ולברר את התלונה לאשורה ?

פורסם

כן ! החברות הרציניות לא רק שבודקות את התלונה אלא גם מנהלות היסטוריה של התלונות. אם העובד מקבל הרבה תלונות אז החברה תמצא את הדרך למנע ממנו לחזור על ההתנהגות - בדרך כלל על ידי כנס או החרמת הרכב.

הוא משלם אז סביר להניח שיקבל החזר כספי .... אבל לא יוכל לנהוג ברכב של החברה.

פורסם

הנילון לא יכול להתגונן. לפחות אצלי בחברה, הוא לא מקבל את פרטי המתלוננים. עומדת לו הגנה של הסבירות. סביר שאחת לכמה זמן תעצבן נהג אחר עד כדי שיתלונן עליך - אולי אפילו שלא בצדק. אבל עובד שבזמן קצר זכה לקבל כמה תלונות (מזוהות) נקרא לשיחת נזיפה/איום, ובהמשך, אם יגיעו תלונות נוספות, רכב הליסינג יכול להשלל ממנו.

לפי המצב בחברה שלי - כמות התלונות היא זעומה, והטיפול בתלונות הוא רציני ביותר (אני הופתעתי לטובה).

:turn-l:
פורסם
הנילון לא יכול להתגונן. לפחות אצלי בחברה, הוא לא מקבל את פרטי המתלוננים. עומדת לו הגנה של הסבירות. סביר שאחת לכמה זמן תעצבן נהג אחר עד כדי שיתלונן עליך - אולי אפילו שלא בצדק. אבל עובד שבזמן קצר זכה לקבל כמה תלונות (מזוהות) נקרא לשיחת נזיפה/איום, ובהמשך, אם יגיעו תלונות נוספות, רכב הליסינג יכול להשלל ממנו.

לפי המצב בחברה שלי - כמות התלונות היא זעומה, והטיפול בתלונות הוא רציני ביותר (אני הופתעתי לטובה).

לעובד יכול להגרם הרעת תנאי העסקה, סתם ככה כי יש הרבה תלונות וזה לא נראה למישהו כסביר ?

איפה אתה עובד ?

פורסם

בוודאי , אצלנו כאשר עובד מקבל תלונות חוזרות, מעבר לזה שהוא מאבד בונוס "נהג זהיר" לאותו החודש, הוא עלול לקבל הורדת "הצמדה" של רכב,

מקזזים את הימים ללא רכב בסוף החודש והוא מקבל תשלום נסיעות בתחבורה ציבורית במקום.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אצלנו אין בונוס "נהג זהיר".

מה זה הורדת הצמדה של הרכב? אם לפי חוזה ההעסקה מגיע לי רכב צמוד איך ישללו אותו מבלי הרעת תנאי העסקה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...