Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדכן באיחור של כמה ימים.

בלילה שבין יום חמישי לבין יום שישי האחרון, בשעה 4.20 לפנות בוקר.

מתוך שינה, אחי שומע פתאום את הרכב מניע, ומדובר ברכב אמריקאי ישן משנות ה-60, שלמי שמכיר, יש למנוע שלו צליל מאוד מיוחד וספציפי.

בכל אופן, מתוך שינה הוא יוצא החוצה מהחצר, ורואה ערבי שלא רק שכבר יושב ברכב כשהוא מונע, אלא לאחר שהוא כבר הספיק לסובב את ההגה והתחיל לצאת החוצה מהחנייה!!! כלומר, עניין של עוד 15-20 שניות והרכב היה נגנב!

מתוך אפיפות מסוימת, בכל אופן דברים מהסוג הזה תמיד תופסים בהפתעה, הוא ניגש לרכב ובקול רם פונה לגנב "מה אתה עושה"!?

העניין הוא שבמקום שהגנב יעשה את "העבודה" שלו ורק ייתן מכת גז ויברח (למזלנו), או שהוא ייצא ויברח (חבל שלא), הוא יצא החוצה עם מברג שטוח מהסוג הגדול באורך מוערך של 20 ס"מ, והתחיל לרדוף אחרי אחי וניסה לדקור אותו! למזלנו הוא הצליח לברוח.

איזה אומץ!! תמיד חשבתי שהם רק מנסים לגנוב.

כמובן, ישר טלפון למשטרה, שבאופן מפתיע הגיעו תוך דקות בודדות, ובגלל ניסיון הדקירה, הגיעו גם עוד 3 ניידות של בילוש וערכו סריקות בכל השכונה. במהלך החיפושים ראו מישהו שניסה לברוח, אבל לא הצליחו לתפוס אותו, ובכל מקרה לא היו בטוחים שמדובר בגנב.

הרכב נלקח במקום לתחנת המשטרה, וביום שישי הרכב עמד כל היום בתחנת משטרה ולקחו דגימות של טביעות אצבעות. שחררו אותו רק לקראת 16:00.

בכל אופן, מבחינתנו, ברור שהרכב "הוזמן", ומיותר לציין שהוא כבר לא יחנה במקום הזה.

כמובן שקודם כל מזל שכולם בריאים ושלמים ולא קרה שום דבר.

מבחינת הרכב, אני לא יכול תאר במילים את הצער במידה והרכב היה נגנב. מעל ומעבר לשווי שלו, שעל זה עוד אפשר לפצות איכשהו, מדובר ברכב בעל ערך סנטמנטלי מאוד גבוה.

במקרה שלי, ובמזל גדול, יש סוף טוב. על המשטרה יש לנו רק דברים טובים לומר. באמת, עשו עבודה טובה.

אבל מדי פעם אני קורא כאן הודעות על רכב שנגנב לאחד החברים, ותמיד מצער אותי לשמוע. כמובן לא שווה לסכן חיים, אבל צריך לעשות מה שאפשר כדי למגן ולשמור על הרכבים, ולמי שיכול, לא להשאיר את הרכב חונה ברחוב.

פורסם

שמח לשמוע שהגניבה סוקלה, ועוד יותר שאחיך בריא ושלם. זה יכל להגמר אחרת, ושום רכב

בעולם לא שווה את זה. מקווה שיתפסו גם את הנבלה שביצע את זה, למרות שלצערי גם שהם

נתפסים, הם משוחררים דיי מהר.

פורסם

אם מחליטים להתעמת עם גנב, זה צריך להיות רק בקבוצה (רצוי יותר משניים וגם זה רק אם הוא אחד), בעיקר אם לא מצוידים בנשק חם - לגנבים היום כבר אין גבולות, וגניבה פשוטה יכולה בקלות להסלים לניסיון רצח או אפילו לרצח. לדעתי אדם בודד ללא נשק חם רצוי שימנע מעימות עם גנבים, גם אם זה אומר שהוא מוותר על הרכוש, כיוון שאין רכוש ששווה לאבד בשבילו את החיים.

פורסם

קודם כל אני שמח בשבילך שהרכב לא נגנב ועוד יותר שמח לשמוע שאחיך לא נפגע.

במצב כזה צריך לרדת עם איזה לום ברזל או עם אקדח למי שיש, הבעיה היא שלא היה לאחיך מספיק זמן לצטייד בכלי הגנה כי הרכב

כבר הונע ותוך שניות היה נעלם.

מה שאני עושה זה יושן עם מפתח שבדי מתחת לכרית על תקן קבוע. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
קודם כל אני שמח בשבילך שהרכב לא נגנב ועוד יותר שמח לשמוע שאחיך לא נפגע.

במצב כזה צריך לרדת עם איזה לום ברזל או עם אקדח למי שיש, הבעיה היא שלא היה לאחיך מספיק זמן לצטייד בכלי הגנה כי הרכב

כבר הונע ותוך שניות היה נעלם.

מה שאני עושה זה יושן עם מפתח שבדי מתחת לכרית על תקן קבוע.

ואתה חולם בעברית או שבדית? :lol:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מאחל לגנב הזה ליפול על אחד שמילכד את הכיסא (כמו שמישהו סיפר שפעם שמע בשרשור המרצדס שכמעט נגנבה).

שלא תדע עוד מקרים כאלה.

פורסם

אין משהו שמבין אותך יותר ממני!

אצלי אמנם הגנבים ברחו מבלי להתעמת אבל כנראה שהפחד הולך ונעלם אצל בני העוולה, וחלקם מצטיידים בנשק קר טרם המעשה כדי לתקוף את הקורבן במקרה והם יוטרדו במלאכתם.

אין לי כח לכתוב על כל המצב שהגענו אלו במדינת ההפקרות שלנו - רק שיש כאן במדינה הרגשה כמו בגות'הם רק בלי הבאטמן.

מאז המקרה שלי אני נוקט בהרבה אמצעים שאכן מטרידים את הcomfort zone שהייתי רגיל אליו אבל מתרגלים לחיות עם זה.

מה שכן שום רכב לא שווה פציעה או ח"ח מוות בגלל גנב מסריח. יחד עם זה לגנב שינסה להתעמת איתי עם מברג ממתינה הפתעה ...

אורן

פורסם

הפתרון האמיתי רק בהחמרת הענישה (שתביא איתה גם הגברת אמצעי הפיקוח המשטרתי).

כמו כל ענין בחיים של ביקוש/הצע - כאן מדובר על ביקוש עולה מול הצע סטטי ולכן אין בעיה להמשיך ולנסות לגנוב.

כאשר הדבר יהפוך ללא כדאי המצב ישתנה.

פורסם

למי ששאל- הרכב הוא שברולט אימפלה 1960 קופה.

לצערי (בעצם לצער כולנו), אין פיתרון הרמטי להגנה על הרכב, וקצת פסימיות, לפעמים נדמה כאילו כל מה שיש לעשות זה לקוות...

במועד הספציפי הזה הרכב החנה ברחוב מחוץ לחצר (במקור ישנה חניה).

• תוכן חדש...