Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעלי נתפס נוהג במהירות 161 קמ״ש בכביש בו מותרת מהירות של 90 קמ״ש. הרישיון נפסל לו ע"י קצין משטרה ל-30 ימים ונקבע לו משפט מהיר. התייעצנו עם עו"ד שטען כי הוא יכול להוציא את בעלי במשפט ללא שלילה וללא קנס אך דרש שכר של כמה אלפי שקלים שאין לנו יכולת כלכלית לשלם. מצד שני אנחנו מאוד חוששים משלילה של כמה חודשים ואפילו שנה ולכן מאוד מתלבטים אם להיעזר בשורותיו או לא. מה דעתכם? אם ניגש למשפט ללא עו״ד אנחנו לוקחים סיכון? יש לבעלי הרשעות קודמות אך לא הרבה, ורק אחת מהן היא על מהירות. בשלוש השנים האחרונות אין לו עבירות. מה עושים?

פורסם

שלום נטשה.

העבירה מוגדר כעבירה חמורה (עבירות תלתן)

יש בסמכות בית המשפט לגזור גם מאסר בפועל. האם יעשה זאת? לא יודע.

לפי דבריך, לבעלך עבר תעבורתי משמעותי.

לא הייתי ממליץ להגיע לבד לבית המשפט.

אם יגיע לבד - סיכוי גבוה מאוד לפסילה לכמה חודשים, פסילה על תנאי למשך שנים וקנס כספי גבוה (אני מעריך 2000 - 3000 ש"ח)

מצד שני עלות עו"ד במקרה כזה היא אלפים רבים של שקלים.

אבל, אם עוד מבטיח לך לא שלילה ולא קנס - תחליפי אותו מהר!

בהצלחה (מאוד מסויגת)

פורסם

נטשה, לעורך דין יש סיכוי יותר גבוה ממכם להוציא את בעלך מהעניין הזה.

דבר שני, את מבקשת מאיתנו להגיד לך האם לקחת את העורך דין הזה מבלי שאנחנו יודעים יותר מידי. בסך הכל אמרת לנו את מהירות התפיסה ואת המהירות המותרת באותו קטע כביש.

אי אפשר לייעץ כל כך במצב הזה...

אגב, למיטב ידיעתי, ואני מבהיר שאני לא עורך דין, אז למיטב ידיעתי בלבד, שופט לא רואה את עברו של הנאשם עד שניתן פסק הדין.

לצורך העניין, השופט קודם כל מחליט האם הוא אשם או לא, ואז כאשר הוא בא לגזור את עונשו, רק אז הוא אמור לראות את העבר שלו.

שוב אני אומר, אני לא עורך דין ואני לא בטוח בעניין הזה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

Ghostbuster - תודה על תגובתך ועל העזרה. לגבי פרטים נוספים - בעלי בן 33 נהג ותיק, כאמור יש לו עבירות תנועות קודמות אך ממש לא הרבה ולא מהשנים האחרונות, מתוכן רק אחת על מהירות. נתפס באמצעות מכשיר ״דבורה״. יש פרטים נוספים שצריך?

פורסם

161 קמ"ש - אם זה אחרי הפחתה, אומר שבעלך נסע 170. תמיד חשבתי שיש שתי אוכלוסיות שיכולות להרשות לעצמן מהירות כזאת:

1. טייסים בכלי טיס.

2. אנשים שיש להם כסף לעו"ד.

ולעניין, כל שופט ינסה להחמיר בתיק כזה, גם בפן הרתעתי.

פורסם
161 קמ"ש - אם זה אחרי הפחתה, אומר שבעלך נסע 170. תמיד חשבתי שיש שתי אוכלוסיות שיכולות להרשות לעצמן מהירות כזאת:

1. טייסים בכלי טיס.

2. אנשים שיש להם כסף לעו"ד.

ולעניין, כל שופט ינסה להחמיר בתיק כזה, גם בפן הרתעתי.

אם זה אחרי הפחתה אז הוא נתפס ב166 קמ"ש.

אכן, אם וכאשר הוא יורשע בבית המשפט, העונש, לעניות דעתי הבלתי מקצועית, יהיה גם הרתעתי. מה שנקרא למען יראו וייראו.

נטשה, שוב, הפרטים שאת מספקת לא רלוונטיים לחברי הפורום על מנת שנוכל לעזור. הפרטים האלה לכל היותר אומרים לנו שהוא נהג ישראלי ממוצע.

אם את שואלת האם כדאי לשכור עורך דין, אז אני אענה על זה שזה תלוי בכם. אם בעלך יכול להסתדר בלי רישיון מספר חודשים, אז לא לשכור עורך דין, לגשת למשפט לבד, לנסות את מזלכם ולקוות לטוב. אם הוא לא יכול בלי רישיון, אז כנראה שכדאי שתשכרו עורך דין. לשיקולכם.

במידה ואת רוצה שאנשים פה יוכלו לתרום מנסיונם וייתנו את עצתם, תצטרכי לפרט יותר על המקרה.

איזה כביש, לאיזה כיוון, אולי אפילו להעלות תמונה של הדו"ח (זה הכי טוב, כמובן לאחר צינזור פרטים מזהים), ה161 קמ"ש שרשמת זה מה שהיה רשום על המכשיר או שזה מה שרשום בדו"ח "לאחר הפחתה"? אולי תנסי לראות שרשורים אחרים של אנשים שביקשו ייעוץ ותראי איזה פרטים הם כתבו וככה תוכלי לקבל מושג.

המלצה שלי, לאור כך שנראה שאת לא מבינה כל כך בעניין (וגם אני לא עורך דין שבאמת יכול לעזור) אני ממליץ לך כן לגשת לעורך דין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם הוא מבטיח פשוט תחתימי אותו על מסמך שבו אם הוא חלא מקיים את ההבטחות שלו, אז הוא לא מקבל שקל. אחרי זה תראי מיד איך ההבטחות שלו הופכות לגמגום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...