Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אולי לא שמת לב!

בארץ הקולה הרבה יותר מתוקה!

ממליץ בחום ללכת (לטוס) למוזיאון קוקה קולה באטלנטה ג׳ורג׳יה ארה״ב, שם נולד המשקה הקדוש ושם אתה גם טועם כל מיני מוצרים של קוקה קולה מכל מיני מדינות בעולם (לא רק קולה גם פנטה וכל מיני),

בכל מקרה מבדיקה שעשיתי לפני שנתיים בערך (משפחה באה מארה״ב והיה לה פחית קולה) של שתיית קולה ישראלית מול אמריקאית הישראלית הרבה יותר מתוקה!

ואלו היו 60 שניות על קוקה קולה :lol:

בפעם האחרונה שהייתי ב לטביה,צ'כיה,אוקראינה,הונגריה,בלגיה,הולנד,לוקסמבורג,גרמניה,צרפת,אוסטריה ויוון לקולה היה את אותו טעם כמו בארץ רק ששם יש בקבוקים על סטרואידים :lol:

בNational Geographic הייתה תוכנית על המפעל של קוקה קולה, רק בארה"ב הם משתמשים בממתיק מסוג שונה מכיוון שהוא יותר זמין שם, בשאר העולם הטעם אותו הדבר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם תטעם משקאות שהובאו מארה"ב (כמו ד"ר פפר ומאונטין דיו), תראה שהם בכלל פחות מתוקים ממה שנמכר כאן רשמית, מה גם שהם מיוצרים עם סירופ תירס במקום סוכר בגלל איזו הגבלה מטופשת על ייבוא סוכר לארה"ב.

לא מזמן סיפרו לי על הסיפור תירס שלהם וייצא לי לשתות את הקולה האמריקאית, הרבה פחות טעימה משלנו.

יש בארה"ב הרבה גידלוים של תירס והם דוחפים את הזבל הזה לכול מקום, יותר זול מסוכר רגיל.

קייים בערך בכול מוצר מתוק אמריקאי.

מכוניות?

בכול מדינה יש את הפוליטיקאים הטיפשים שלה שעושים צרות.

יש גם מדינות עם חוקים טובים.

באנגליה מה שאתה בונה עם 4 גלגלים ומנוע יכול לעלות על הכביש

$T2eC16Z,!)oFIeM0+YJQBSRt0(WOuw~~60_12.JPG

אייל

פורסם
נסה לחפש איזשהו חלק להונדה בEBAY ולשבור את הראש בלהבדיל אם זה מתאים לגרסא הישראלית או לא...

הסיבה היחידה שעדיין לא הזמנתי פנסי HALO לרכב שלי זה כי אין לי מושג אם אני אקבל את הפנסים המתאימים לצורה של ההונדה בארץ שהרי בארה''ב צורת הפנסים שונה.

גם אני חושב שזה אידיוטי לחלוטין.

המצב שלך עוד בסדר, אתה יודע שיש הבדל פיזי.

אני הזמנתי מאיביי יחידת מפסקים לחלונות לקוואליר שלי, ומסתבר שיש שתי סוגי חיבורים, לבנים או שחורים.

הרכב אותו רכב, הכל אותו דבר, הקונקטורים אותם קונקטורים, אבל החיבורים הלבנים לא מתאימים לשחורים (חיברתי והלך פיוז).

וזה חלק שעם משלוח מיוחד והכל עלה לי איזה 170 שח לחלק משומש במצב מעולה. (בסוף ישבתי והפכתי את החלק מאיביי לתורם איברים, השיפוץ מחזיק יותר משנה כבר במצב מעולה, וזה שיפוץ מסובך כי זה חלק שלא בנוי שיפתחו אותו אחרי שהוא יוצא מהמפעל).

זה משגע אותי למה עושים 1000 גרסאות, מה פשוט יותר מלעשות פס יצור אחד ויחיד.

אני מדבר מבחינה טכנית ומכאנית, מבחינה חיצונית שיעשו מה שהם רוצים.

לגבי הקוקה קולה, בארץ הוא הכי טעים. (באירופה היא דומה מאוד בכל המדינות שלהם, אבל הם בשלים אין להם הרבה גזים, בשבוע שהייתי בקפריסין כל יום זרקתי חצי בקבוק קולה בגלל שהלכו הגזים).

פורסם
נסה לחפש איזשהו חלק להונדה בEBAY ולשבור את הראש בלהבדיל אם זה מתאים לגרסא הישראלית או לא...

הסיבה היחידה שעדיין לא הזמנתי פנסי HALO לרכב שלי זה כי אין לי מושג אם אני אקבל את הפנסים המתאימים לצורה של ההונדה בארץ שהרי בארה''ב צורת הפנסים שונה.

גם אני חושב שזה אידיוטי לחלוטין.

ההונדה שלך זהה לגרסה האסיאתית (יפן, תאילנד) אבל שם ההגה הפוך.

הסיוויק סדאן הישראלית זהה לסיוויק סדאן הרוסית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פה ושם נתקלים באקזמלפרים מוזרים, בעיקר בת"א, ורובם רכבים דיפלומטיים. מיצובישי, טויוטה, פוקוס אמריקאי... השנה הייתי בכרתים וראיתי שם מאזדה 3 שלקח לי חצי שניה להבין מה לא בסדר בה...

mazda3a2.jpg

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גול או גולף? יש להם שם גם רכב שנקרא גול, ופוקס במקום פולו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נכון.

ההיררכיה היא ככה:

גולף

פולו

גול

פוקס

אלו דגמים שונים אחד מהשני.

הנה הגול:

attachment.php?attachmentid=356239&stc=1&d=1381141909

והנה הפוקס:

attachment.php?attachmentid=356240&stc=1&d=1381141909

אגב, את שניהם עומדים להחליף בקרוב.

והנה עוד משהו מגניב ביותר שלא מוכרים פה :cry:

attachment.php?attachmentid=356241&stc=1&d=1381142039

volkswagen-gol-2009-20.jpg

S7-modele--volkswagen-fox.jpg

Saveiro-cross-2013.jpg

פורסם
מאותה סיבה שלקוקה קולה יש טעם שונה בכל מדינה. התאמת המוצר לקהל היעד.

שטויות במיץ, השוני נובע מטעם המים, ידוע שהמתכון זהה בכל העולם, כשמערבבים עם המים המקומיים הטעם משתנה.

פורסם
שטויות במיץ, השוני נובע מטעם המים, ידוע שהמתכון זהה בכל העולם, כשמערבבים עם המים המקומיים הטעם משתנה.

ממש לא.

אתה מוזמן לטעום את הקולה הפלסטינית שמיוצרת ברמאללה מאותה חברת "מקורות" כמו בארץ. הרבה יותר מתוקה.

פורסם

במתכון המקורי של הקוקה קולה היה קוקאין.

מקור הקוקאין היה בעלי צמח הקוקה שלא עברו עיבוד.

הקוקאין הוחלף בקפאין בשנת 1903 ומאז הקולה ממש לא אטרקטיבית.

פורסם
ממש לא.

אתה מוזמן לטעום את הקולה הפלסטינית שמיוצרת ברמאללה מאותה חברת "מקורות" כמו בארץ. הרבה יותר מתוקה.

אני טועם כל יום, ואני מודיע לך חגיגית, שהטעם הוא אותו הטעם, והעניין נבדק בין עשרות אנשים.

פורסם
ויש תופעות לא נסלחות, כמו הג'טה או הגולף הדרום אמריקאיות.

אפשר גם להשיג את הרגילות שמוכרים פה ולא ברור לי מה ההבדל.

attachment.php?attachmentid=356235&stc=1&d=1381138960

attachment.php?attachmentid=356236&stc=1&d=1381138960

ה"מתיחת פנים" הזאת נמכרה גם בקנדה ומקסיקו עד 2010, שם הם נקראו גולף-סיטי וג'טה-סיטי.

היא הוצגה אחרי שהציגו את הגולף MK5.

בברזיל נמכרת עדין הגולף MK4 בצורה הזאת (אין שם את ה-MK7)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...