Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Porsche 918 Spyder Nürburgring Record Run .

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הטכנולוגיה הזו ברכבים גורמת לנהג להיות משני ולא ראשי.

:p

מכונית טובה בהחלט יכולה להפוך נהג ל״מהיר יותר״, אבל כדי לשבור זמנים במסלול שבו ״דרכו״ כבר הנהגים המקצועיים בעולם עם הרכבים הטובים בעולם אתה צריך שילוב של מכונית ונהג מצויינים.

זה אכן נראה קל בסרטים, מצד שני תסתכל על סרטוני נחיתות של בואינג 747, גם נראה קל.

אתה יכול להנחית 747 בלי להתרסק?

כנראה שלא (אלא אם הוכשרת לכך).

ואגב טכנולוגיה, תזכרו שכדי לשבור זמני מסלול כזה יש צורך בכיבוי מערכת ״טכנולוגית״ אחת שולית- בקרת אחיזה (שלרוב עובדת באינטגרציה עם בקרת המשיכה שנכבית גם היא).

עכשיו תגידו לי, כיביתם את הבקרות האלה, עדיין נראה כזה קל ופשוט?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכתבה על המקלארן כתוב שכמה מכוניות ירדו מתחת ל 7 שניות אבל אלה לא מכוניות חוקיות לכביש.

Radical SR8 LM

Pagani Zonda R

Ferrari 599XX

לפי ויקיפדיה הראדיקל חוקית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, כתוב שם שהיא לא חוקית בגרמניה, וכנראה גם לא בארה"ב.

זה מדהים לראות שהפער בין רכבי על לבין סוזוקי סוויפט שם הוא פחות מ4 דק', כי מדובר על מסלול של 20 קמ בכל זאת.

רק מלמד על כמה זה קשה לשפר כל שניה ושניה שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה הסיבה לכך? זאת אומרת למה שמכונית תהיה חוקית בפולין ולא בגרמניה? סתם שואל מתוך סקרנות.

שנייה במירוצים זה כמו ס"מ באזור הגברי. יש לזה הבדל משמעותי. כמות הכסף והמאמצים שיצרנים משקיעים כדי לייצר מכונית שנוסעת בשנייה יותר מהר מקודמתה היא מדהימה. מבחינת הנעה קדמית, מצאתי שהמגאן RS (איזו שהיא גרסת הארדקור שלה) הכי מהירה. גולף לא הייתה שם אבל קופרה R כן. הנתון הזה סקרן אותי מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
מה הסיבה לכך? זאת אומרת למה שמכונית תהיה חוקית בפולין ולא בגרמניה? סתם שואל מתוך סקרנות.

שנייה במירוצים זה כמו ס"מ באזור הגברי. יש לזה הבדל משמעותי. כמות הכסף והמאמצים שיצרנים משקיעים כדי לייצר מכונית שנוסעת בשנייה יותר מהר מקודמתה היא מדהימה. מבחינת הנעה קדמית, מצאתי שהמגאן RS (איזו שהיא גרסת הארדקור שלה) הכי מהירה. גולף לא הייתה שם אבל קופרה R כן. הנתון הזה סקרן אותי מאוד.

האמת שאין לי מושג.. אני חושב שבכל ארץ יש תקנות שונות, שנוגעות לאבזור של הרכב בין היתר (מזגן למשל, אולי עוד דברים).

וכן, חברות הרכב מגיעות לשם לניסוים עם דגמי הקצה \ ספורט עממי שלהן, וזה די מגניב לראות כל פעם תמונות מתפרסמות של דגמים חדשים, כמו שבאמת קורה עכשיו עם הסיביק. אני לא זוכר כבר מי בדיוק, אבל חלק לא מבוטל מהקונצרנים הגרמנים גם מחזיקים שם משרדים וכנראה מסגרת כלשהי של מו"פ.

ולקחתי את המשפט השני שלי לחתימה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באנגליה לדוגמא אתה יכול לבנות מכונית בבית ולהעביר אותה טסט.

בארה"ב יש חוקים שונים במדינות שונות, אתה יכול לקנות מרצדס בניו יורק, לנהוג ללוס אנג'לס ושם לא יתנו לך להעביר אותה טסט.

גם רישיון נהיגה לאופנוע שעשו בארץ כאילו הוא כמו באירופה לא תואם לאירופה, יש שם חוקים שונים בין מדינות

אייל

פורסם

תודה. אנגליה נשמעת הכי מגניבה :) למרות שגם אצלם פעם הכל היה מפוצץ במצלמות ונתיבי תח"צ מיותרים. אני זוכר מהעונות הראשונות של טופ-גיר בתחילת שנות ה2000. לא יודע מה קורה שם היום.

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...