Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב מעל שנת 2000

אמין

שיראה טוב על הכביש

אוטומט(כי נמאס לי מידני)

ושלא יקרע לי את הכיס

תקציב :35 ש"ח

כרגע מתנייד עם שברולט אופטרה רכב מעולה הבעיה זה הדלק ואני סטודנט..

פורסם

מה בשבילך נחשב לחיסכוני?

בסכום הזה יש לך:

יונדאי גטס,פיאט פונטו ופנדה (גירים רובוטיים), c3.

אם כל מה מעל 1:10 בשבילך יש עוד הרבה מכוניות בשוק קטנות וגדולות.

אם אתה מרוצה משלך ופשוט תסב אותו לגז.

פורסם

שמע זה יישמע קצת פרוע

אבל בתקציב שלך טויוטה קורולה וגם קורולה run-x שנתונים של 2000-2004

יכולים להיכנס,

בדוק עושים בסביבות 1:12 אם זה מספיק לך

גם חזקות ומרווחות מבפנים

ואמינות מאוד, לא יודע איך הם מבחינת ביטוחים אולי שם אתה תיפול

תבדוק

פורסם
כל המכוניות המיני אני פשוט לא מסתדר איתם אני בנאדם גבוהה..

בשבילי צריכת דלק טובה זה בעירוני 1/12

חשבתי ללכת על דגמי פיזו למינהם (לא 206) אלא היותר משפחתיות 307 ודומניהם..אבל הבנתי שהגיר האוטומתי עושה צרות

יש פיזו אוטומת שנחשבת יחיסית אמינה ?

ברכבים הצרפתיים יש הרבה בעיות חשמל ובגיר האוטומטי יש בעיות עם הסלנואידים.

פורסם

תנסה לחפש סקודה פאביה במצב טוב אוטו חזק אמין חסכוני,אוטו גרמני בתחפושת של צ'כי ואתה תחגוג על זה בעלויות יותר נמוכות.....

פורסם

לבעיות הגיר שלהם יש פתרון וגם אנשי מקצוע שיודעים לטפל בו בארץ.

יש לך גם שברולט מאליבו,רנו מגאן 2,סוזוקי ליאנה,ניסן אלמרה.

אם נהיגה חסכונית אני מאמין שאפשר להוציא כמעט מכל אוטומט נתון קצת יותר טוב מהממוצע.

פורסם

מחזק את ההמלצות הקודמות. חסכון בדלק תלוי כמובן באופי הנהיגה. אני מאמין שבנהיגה רגועה תצליח להוציא צריכה טובה יותר.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

שברולט אימפלה מנוע 3.4L עושה מחוץ לעיר 1/12 (לא בדיחה! :))

נכון שזה נשמע הזוי, אבל בוא נעשה את זה בשיטת האלמינציה:

רכב מיני או סופר מיני - נניח פונטו רובוטית יכולה להתאים לך ותהיה חסכונית יחסית (נראה לי) אבל אתה אומר שהיא יותר מידי קטנה לך לא?

רכב משפחתי - הזולות יהיו יקרות לאחזקה (אופטרות נניח משנים 2005-6 כבר מתחילות לתת סימנים רעים), והטובות והאמינות יקרות ויכריחו אותך לשנתון נמוך יחסית (נניח קורולה וסיויק). יש לך אופציה למשל לניסן אלמרה אולי, 2006 אתה יכול למצוא באזור ה 27-28K, רכב אמין מאוד שמחוץ לעיר ייתן לך באזור ה 1/13 בנסיעה רגועה.

אבל, מה שאני מציע לך זה Win-Win בשבילך, להנות מכל העולמות. תקנה לך רכב אמריקאי, או זול וקטן יחסית (נניח קוואליר 2004 אתה יכול למצוא ב 15K במצב טוב) או יקר יותר ויוקרתי (נניח מאליבו 2005), לשים מערכת גז (היום באזור ה 5.5-6K למערכת רגילה ובאזור ה 7.5K ל 6 צילינדרים) ולהנות מכל העולמות. אנשים יפחידו אותך ויספרו לך סיפורים על אמריקאיות גדולות, על גפ"מ וכו', אבל עזוב שטויות ושמועות, זה עובד. יש לי שברולט אימפלה שנת 2005 3 שנים, מתוכן שנתיים על מערכת גז, הרכב על הכביש לא שווה היום יותר מ 27-28K (נניח שייתנו קצת על המערכת גז, אחרת זה גג 22-23K) אבל בפועל נותן כל-כך הרבה: נוחות, שקט, כוח כשצריך, מתלים רכים, אמינות גבוהה, אחזקה סבירה מאוד (למרות הגודל) וכמובן חיסכון על גז, תחשוב נסיעה בינעירונית הלוך-חזור של 40 ק"מ כל צד עולה לי בערך 27-28 ש"ח.

בקיצור לדעתי ולפי הדרישות שלך ולפי הרכב שאתה מחזיק, מאליבו 2005 מוסבת לגז תתאים לך בול ועוד יישאר לך עודף, פשוט להנות מהכל ולא לוותר על כלום. למרות השנתון הנמוך ולמרות שאתה יכול להשיג רכב חדש יותר בתקציב שנקבת, זה עולם אחר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

עם גז אתה לא יכול להחנות בחניונים והשאלה היא אם אתה צריך רכב גדול? אם לא לך על YRV שנת 2005 צריכת דלק ממוצעת (לאורך יותר מ 17000 ק"מ 1\17++) מרווחת מאוד קצת רועש ואמינה להפליא!

פורסם
כרגע מתנייד עם שברולט אופטרה רכב מעולה הבעיה זה הדלק ואני סטודנט..

מה הצריכת דלק של האופטרה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

פיאט גרנדה פונטו מתאימה לגבוהים בגלל מבנה מיוחד.

ממליץ לך קודם למכור את האופטרה, אתה תגלה שאתה מקבל הרבה מתחת למחירון ויכול להיות שתפסיד הרבה יותר מעלות של דלק.

• תוכן חדש...