Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה רכשתי לאנסר 09 מיד שניה.

חלק מההורדה במחיר היה תיקון פגוש אחורי שהיה זקוק לשיפוץ.

לפני כחודשיים שופץ הפגוש במוסך מילר (מרכזי) של מיצובישי בחיפה בעלות של 1000 ש"ח. ממש נראה כמו חדש.

אתמול אני נכנס לאוטו, משלב לרוורס והחיישנים מצפצפים...ישר הבנתי שמשהו קרה מאחורה. יצאתי מהאוטו וראיתי שמישהו (מישהיא?) החליט לשפץ לי אותו שוב. שני שברים די רציניים בכל צד של המספר + קילופי צבע. כמובן שלא הושארו פרטים.

הפעם לא נראה לי שיש מנוס מלהחליף את הפגוש. סיפור של 3500 ש"ח לפני עבודה (מה שנאמר לי אז במוסך).

בתכלס חבל לתקן כי עוד חודשיים יכול לבוא עוד מנייאק ושוב להשאיר לי סימנים ולברוח....מצד שני זה מכוער! !

מתסכל.

הרוסי הכי פסיכופט בעולם!!! מצחיק בטירוף! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=NZQGP-fkAwo

פורסם

ממש מבין וחולק את הבאסה איתך, אצלי לפחות פעם בחודש מישהו דופק לי את הפגוש (גר סמוך לבית ספר) ואפילו כש"תפסתי על חם" והנהג/ת הפוגע הסכים להפעיל ביטוח ולתקן, אז כבר וויתרתי על העניין של התיקון בדיוק מהסיבה שבעוד זמן קצר יחסית עוד איזה פידאראס שלא יודע לנהוג יכנס לי בפגוש, ואז הכאב לב יהיה כפול.:cry:

גילוי נאות: גם הפגוש הקידמי וגם האחורי סובלים באותה המידה בתסמונת "הנהג הפידאראס".:cry:

פורסם

הבעיה עם וו גרירה היא שבמקרה וזה לא הרתיע את הפוגע, יש מצב לנזק בשלדה.

גילוי נאות, גם אני סובל מאוד מנהגים שמשפשפים לי את הפגושים בחניות. במקרה לפני כחודש "תפסתי" בחורה שהשתמשה בשיטת ה-"עד הבום" כדי להכנס לחניה ביני ובין עוד רכב. למרות העצבים ניסיתי להסביר לה באופן רגוע יחסית מה מפריע לי, התגובה שלה היתה "זה יורד עם פוליש וטוב שאתה לא אובססיבי, זה כולה רכב". באותו רגע היא היתה צריכה להגיד הגומל ואני אלפי פעמים תודה שהיא בחורה כי אם היא היתה גבר סביר להניח שלא הייתי יכול לכתוב עכשיו את השורות האלה :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לפני כחצי שנה מישהי נגעה לי בפגש האחורי בצומת. עצרתי וצילמתי את המספר שלה. שהנזק היה מינורי ולא שווה התיחסות, אבל אני בטוח שהלחץ בגלל חשש מתביעה יגרום לה להיות יותר ערנית בעתיד. ד"א - אותו פגוש הוחלף לאחר ש"הפתעתי" נהג מונית (כך, במילותיו) כאשר עצרתילצורך מתן זכות קדימה בצומת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעבר השאירו לי מעיכה רצינית בפינה של הפגוש האחורי חודש אחרי שקניתי אותו. גם לי אמרו חבל לתקן כי זה יקרה שוב. השתדלתי להתעלם ממנה והתעלמתי 14 שנה שבהן לא קרה שום דבר, עד שמכרתי את הרכב. היו אומנם 2 נגיעות בפגוש בזמן הנסיעה אבל לא גרמו נזק. כך שאי אפשר לדעת מה נכון לעשות.

פורסם

זה מבאס במיוחד כשיש לך רכב לבן ומגרד אותך איזה רכב כחול או טורקיז :evil:

למזלי, קניתי את הרכב במצב לא קוסמטי בעליל (ברגים בפגוש הקדמי, שריטות ומכות בדלתות) ביודעין וקצת במכוון.

ולא מתכוון לעשות עם זה שום דבר. לפני כמה חודשים נכנס בי מישהו ברמזור במהירות נמוכה, זה היה בשישי אחה"צ,

הוא התנצל אמר שהיה שקוע בשיחה עם אשתו.

אצלו התעקמה הלוחית רישוי. אצלי, לקח לי כמה דקות להבין איפה הוא פגע בי מרוב שריטות, בדקתי שהטמבון יציב,

לחצתי לו יד, אמרתי לו "שבת שלום" ונסענו לדרכנו.

פורסם

3500 ש"ח להחלפת טמבון ?

נשמע לי מחיר גבוה מאוד ,

אני החלפתי טמבון קדמי (קצת יותר מורכב מאחורי ליונדאי שלי), רכשתי את הטמבון חדש לגמרי מהמוסך שלי (רכיב מקורי כן?) שלחתי אותו לצביעה אצל פחח שטיפלתי אצלו בעבר. לאחר הצביעה הורכב הטמבון והכל מושלם.

העלות? לא עברתי אפילו את ה1000 שקלים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
הבעיה עם וו גרירה היא שבמקרה וזה לא הרתיע את הפוגע, יש מצב לנזק בשלדה.

גילוי נאות, גם אני סובל מאוד מנהגים שמשפשפים לי את הפגושים בחניות. במקרה לפני כחודש "תפסתי" בחורה שהשתמשה בשיטת ה-"עד הבום" כדי להכנס לחניה ביני ובין עוד רכב. למרות העצבים ניסיתי להסביר לה באופן רגוע יחסית מה מפריע לי, התגובה שלה היתה "זה יורד עם פוליש וטוב שאתה לא אובססיבי, זה כולה רכב". באותו רגע היא היתה צריכה להגיד הגומל ואני אלפי פעמים תודה שהיא בחורה כי אם היא היתה גבר סביר להניח שלא הייתי יכול לכתוב עכשיו את השורות האלה :evil:

וואו,איזה גברי ועברייני אתה,אפשר חתימה?.

פורסם
3500 ש"ח להחלפת טמבון ?

נשמע לי מחיר גבוה מאוד ,

אני החלפתי טמבון קדמי (קצת יותר מורכב מאחורי ליונדאי שלי), רכשתי את הטמבון חדש לגמרי מהמוסך שלי (רכיב מקורי כן?) שלחתי אותו לצביעה אצל פחח שטיפלתי אצלו בעבר. לאחר הצביעה הורכב הטמבון והכל מושלם.

לי זה נשמע מחיר נוח עד סביר. כפי שציינתי בהודעה קודמת לפני כ-3 חודשים החלפתי פגוש בסוזוקי SX4 שלי, כולל המגן הפנימי - הסיפור עלה בסביבות 5,000 ש"ח. לפני די הרבה שנים שילמתי כמה אלפים תמורת החלפת פגוש בקורולה 1998, ואם נביא בחשבון אינפלציה מדובר בסדר גודל דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וואו,איזה גברי ועברייני אתה,אפשר חתימה?.

כמובן! למה שאסרב?

וברצינות, ממש לא עברייני (עם הגברי אין לי בעיה). פשוט לי יש כבוד לרכוש של אחרים ואני מצפה שזו תהיה נורמה גם אצל אחרים. כשמביעים זילזול כל כך מופגן ברור שזה מעצבן אותי, וכן יש לי מזג חם ואני משתדל להתמודד עם זה כי זו אכן בעיה. אני מבין שאתה מקבל את הדברים האלה בברכה וזה כלל לא מתסכל אותך ועל כן אני מכתיר אותך לקדוש! אפשר חתימה שלך בתמורה לשלי?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
3500 ש"ח להחלפת טמבון ?

נשמע לי מחיר גבוה מאוד ,

יש מצב זה משהו מיוחד ליונדאי? לפני משהו כמו 10 שנים ריסקתי את הפגוש האחורי(כבר לא זוכר את הנסיבות) באקסנט של ההורים שלי וזה עלה אז 800 ש"ח.

• תוכן חדש...