Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם אני צריך איך שהוא להגיע למרכז ;)

איציק, סופ"ש נעים.

תודה, שלחתי לך ה"פ עם כמה מספרי טלפון (של קסנטיה אוטומטית וכמה וולבן 850 לא טורבו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רק חשוב לציין שהאומגה שהיתה לרדזון היתה מודל 2000 והיא אינה עולה 35K ש"ח.

בכל מקרה, לך לראות את הקסנטיה ותחזור לדווח בפורום !

איציק

נכון יאצק (יא סנוב, לא עונה לי להודעות, פעם הבאה שאני אראה אותך בטעות אפילו במפגש אתה תטופל :wink:), ויש לציין שההשוואה נעשת ביחס לקורולה חדשה מהחברה מכיוון ש-2 הרכבים בזמנו (לפני כשנה וחצי) עמדו על מחירון פחות או יותר זהה באיזור ה-110K-115K ש"ח.

ברכבים מהשנתון שלך כבר אין ירידת ערך רצינית כי הם כבר שווים פרוטות ביחס למה שהם נותנים. לכן אם תעשה חישוב עכשיו תראה שההוצאות של רכב יוקרה ומשפחתית קומפקטית פחות או יותר זהות מכיוון שהביטוח של האומגה היה ממש ברצפה (וזה היה עוד כשהרכב היה שווה מעל 100K ש"ח במחירון) וההבדלים היחידים הם אגרת טסט טיפה יותר יקרה, טיפה יותר הוצאות על דלק (תלוי כמה אתה נוסע) וכניסה פה ושם למוסכים כי הרכבים האלה לא שיא האמינות.

לפי הערכה שלי לא מדובר בהבדל של יותר מאלף ש"ח לחודש בין רכב יוקרה לרכב משפחתי. בשביל שתוכל להרגיש את ההבדל תקח סיבוב על אומגה 97 וקורולה 97 וכשתחזור תספר לנו מי הרשים אותך יותר (ובוא אני אגלה לך סוד, המחירון של הקורולה 97 כפול מהמחירון של אומגה 97).

ד"א, אני ממליץ לך לחפש גם אומגה 98, לפני שבוע חבר של אבא שלי שנהג על האומגה שלנו והתלהב מאוד (כמעט כל החיים נהג על מרצדס) קנה לאישתו אומגה בדיוק כמו שלנו (שנת 2000) שהמחירון שלה באיזור ה-90K ש"ח במחיר של 60K ש"ח. לכן אם תמצא אומגה 98 תוכל להוריד הרבה מהמחירון כי לרכב ממש אין שוק ורק מי שהיה לו פעם רכב כזה יודע בדיוק מה הוא שווה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יואל אמריקאיות לא באות בחשבון:

א. מנועי ענק.

ב. אמינות ברצפה. (מנסיון עם אסקורט, אוריון וקורסיקה)

ג. פשוט לא מוצאות חן בעיניי.

קורולה 97 יש לחבר שלי, הרכב אולי נוסע בסדר ונורא אמין, אבל כשאתה יושב בו זה כמו שאתה יושב בקופסאת גפרורים עם גלגלים, והיא גם נראת ככה.

משהו מעניין שמצאתי היום, מחירון של וולבו S40 1.8 שנת 98 הוא 42K, שנת 99 הוא 60K~ , למה האוטו הזה כ"כ נופל במחיר? (או שזה עוד אחד משגעונותיו של אדון לוי)

משכנתא זה קל

פורסם

א. מנועי ענק.

קורולה 97 יש לחבר שלי, הרכב אולי נוסע בסדר ונורא אמין, אבל כשאתה יושב בו זה כמו שאתה יושב בקופסאת גפרורים עם גלגלים, והיא גם נראת ככה.

משהו מעניין שמצאתי היום, מחירון של וולבו S40 1.8 שנת 98 הוא 42K, שנת 99 הוא 60K~ , למה האוטו הזה כ"כ נופל במחיר? (או שזה עוד אחד משגעונותיו של אדון לוי)

אני חולק עליך לגבי סעיף ב', מניסיון עם לא מעט אמריקאיות במשפחה, ומסביב. הרבה דברים קרו מאז שנות השמונים...

אני אפנה אותך לרכב אמריקאי למרות הכל. לנו יש מאליבו 99 2400, רכב מרווח מאוד, תא מטען ענק, המנוע לא... , 150 כ"ס, שקטה מאוד, נסיעה חלקה, נוחה, נותנת בראש כשרוצים, אמינה (עד כה 110,000 ק"מ אין תקלות בכלל), אנחנו לא מתכוונים להחליף אותה בשנים הקרובות. מה דעתך? המחירון שלה לא גבוהה, בערך כמו הוולוו...

ולגבי המחירון של הוולוו, לפחות אין לה לאן ליפול...

dirty old man

need love too

פורסם
ולגבי המחירון של הוולוו, לפחות אין לה לאן ליפול...

אני באמת שמח שיש אנשים טובים כמוך שעוזרים למתלבטים,

מסיבותיי שלי אני לא אבדוק אמריקאיות.

אני בטוח שהמאליבו שלך זה רכב מצוין ומאחל לך עוד נסיעות רבות עליה.

אני לא בא מנקודת התנשאות או משהו דומה, אני מכבד מאוד את דברייך ולא סותר אותם אפילו בקצת, אני פשוט לא נמשך לאמריקאיות.

שיהיה לך שבוע טוב.

משכנתא זה קל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצטער שאני מעלה את השירשור הזה מן הקרשים :oops:,

פשוט לא היה לי נעים לפתוח שירשור חדש. :roll:

מה דעתכם על סאאב 900 SE טורבו שנת 95. (אני מקווה שלא מדובר בקבריולט :roll: )?

שמעתי שסאאבים היו על שלדות של טיפו, והרבה חלקים אמריקאים.

מתי החלה GM להתערב בחברה, והאם הרכב הזה "נגוע" במכלולים אמריקאים?

אני יודע שהרכב קלאסי ואגדי, ומאוד חושק בו, גם המחירון עושה עימי חסד (37).

בתודה לעונים :smile:.

משכנתא זה קל

פורסם

א. מנועי ענק.

(או שזה עוד אחד משגעונותיו של אדון לוי)

יש לך טעות בסעיף ב'. האסקורט והאוריון הינן אירופאיות ולא אמריקאיות.

פורסם
אני מצטער שאני מעלה את השירשור הזה מן הקרשים :oops:,

פשוט לא היה לי נעים לפתוח שירשור חדש. :roll:

מה דעתכם על סאאב 900 SE טורבו שנת 95. (אני מקווה שלא מדובר בקבריולט :roll: )?

שמעתי שסאאבים היו על שלדות של טיפו, והרבה חלקים אמריקאים.

מתי החלה GM להתערב בחברה, והאם הרכב הזה "נגוע" במכלולים אמריקאים?

אני יודע שהרכב קלאסי ואגדי, ומאוד חושק בו, גם המחירון עושה עימי חסד (37).

בתודה לעונים :smile:.

שלחתי אותך לסאאב שני דפים אחורה... זוכר?

רק בשנתיים האחרונות ג'י אם החלה להתערב בסאאב ולהחדיר לה מכלולים של סובארו ב 9-2, ולשתף את השלדה שלה עם וקטרה ומאליבו. (וזהו פחות או יותר).

ה-900 הינה אחת המכוניות הטובות והמיוחדות של עולם הרכב. אין בו שום שמץ של אמריקה, המון סאאב, במיטבה. רכב מהנה מאוד, מיוחד מאוד, אמין מאוד, אין חשש שכל מיני ידיים רעות עברו על האוטו, קניה בטוחה ורגועה.

גם אני מקווה למצוא את עצמי מאחורי הגה של 900 בקרוב.

לגבי הקבריולט... הלואי במחיר כזה.

dirty old man

need love too

פורסם

רק כרגע אני מעיין בתרד הזה!

מבקש להגיב וממש לא להסכים לכל הטענות והבעיות שהועלו על סיטרואן קסנטיה!

רכב אמין! כן אמין!!! נוח,יציב,מרווח,מפנק ללא רעשי רוח בקוקפיט:roll: .

ייעצתי וליוותי לפחות בחור אחד מהפורום שקנה קסנטיה והוא יותר ממרוצה!

כמו כן יש לי מספר לקוחות קבועים שלא מוכנים להחליף את הקסנטיה שלהם בשום רכב אחר.

להזכירכם שבשעתה נחשבה מהטובות אם לא הטובה ביותר בקבוצתה!!!

אני משער שכמו בכל רכב יש גם לא מטופלות וצריך לבדוק ולברור.

למען הסדר הטוב זה שאני מוכר את שלי לא עושה אותי משוחד לגבי תרד זה(ולו בגלל שאני דורש יותר מהתקציב המדובר).

בכל מקרה וללא קשר אני מצטרף להמלצה על הסאאב (אם כי לא גדול ומרווח) בנוסף לקסנטיה.

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...