Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התחביב של גניבת סמלים מרכבים החלטתי בזמנו להדביק את הסמל בפגוש עם דבק אפוקסי (שני החומרים שבאים במזרק).

הרעיון לא רע, מאז אף אחד לא נגע בסמל.

עכשיו אני צריך להוריד את הסמל ואין לי מושג איך אפשר להמיס את הדבק הזה..

אשמח לעזרה :roll:

פורסם

כן, אצטון עלול להזיק לצבע. הבעיה שדבק אפוקסי נוצר כתוצאה מתגובה כימית, ולא סתם דבק שמתייבש במגע עם האוויר. בשל כך, כנראה שחום לא יעזור לך ממש. אתה יכול לנסות עם איזה מפזר חום או משהו אבל אני בספק אם זה יעזור. כדי להוריד את הדבק אתה צריך להפריד כימית בין החומרים. אולי יש חומר שיכול לעשות את זה בלי ממש לפגוע בצבע הרכב, אבל אני לא פרופסור לכימיה כך שאין לי מושג. לי אישית נשפך מעט אצטון על הרכב, ולא קרה כלום לצבע, כך שאם תעשה את זה בעדינות ובזהירות, אתה יכול להוריד את הסמל מבלי לפגוע בצבע שמסביב. אגב, במקום הסמל הצבע בחיים לא יישאר שלם, כי הסרת הדבק סביר שתסיר גם מעט מהצבע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי עובד הרבה עם הדבק הזה בצבא, ומניסיון רק חום עושה את העבודה..

יכול להיות שיש ממיס שיעזור אבל אני די בטוח שהוא יפגע בצבע, פלסטיק

פורסם

1. נסה בנזין לבן יש להשיג גם בסופרפארם ובתי מרקחת, אם לא עוזר

2.נסה אלכוהול קצת,(אלכוהול רפואי75% ),עם לא עזר ,

3. נסה קיטורית .

4. מים רותחים

5.פן חם רק תרכיב משקפי מגן שהאדי הדבק לא יעופו לעיניים זה חומר מגרה X

6.המליצו לך על WD40 , אני מעדיף תרסיס של חברת WERA (נסה להספיג את הדבק בתרסיס)

אנא מימך שמור על אמצעי הבטיחות ! ,אל תעשה את כול הדברים בוות אחת, עבור לפי הסדר רק עם לא עזר , המון סבלנות, היא בסוף משתלמת,

לבסוף אל תשכח לעשות פוליש ו-ווקס להחזיר את השמן לפח האוטו.

מומלץ להצטייד לכול התליכים שכתבתי לך תצטרך מטלית מיקרופייבר

עם אחרי הכל לא עזר כלום, אפשרי לפנות לדיטיילר / "לדיטיילינגר" סתם צוחק אני כרגע לא בתחום , אבל תפנה לדיטיילר זה לא בושה.

בהצלחה , נשמח לעדכונים.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל עקב עצלנותי רק היום החלטתי לנסות.

החלטתי ישר לנסות להשתמש בWD40 (הדבר היחיד שהיה לי ממה שהמלצתם), השפרצתי כמות נדיבה ועם מברג שטוח תלשתי את הסמל ממש בקלות. כמובן שבאיזור שהיה מודבק נתלש הצבע אבל החלפתי בסמל גדול יותר כך שזה לא נראה לעין.

• תוכן חדש...