Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל הייתי מוכר לך אוטוביאנקי גוניור היה נכנס לך מעולה לתקציב , חחח סיריון 2006 חחחח 110 אלף ק"מ בטח זה שקנית ממנו את הרכב הלך לקברי צדיקים לבקש תודה מבוראו שלא תקע אותו עם חתיכת הפלדה לעוד שנים ארוכות .

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל הייתי מוכר לך אוטוביאנקי גוניור היה נכנס לך מעולה לתקציב , חחח סיריון 2006 חחחח 110 אלף ק"מ בטח זה שקנית ממנו את הרכב הלך לקברי צדיקים לבקש תודה מבוראו שלא תקע אותו עם חתיכת הפלדה לעוד שנים ארוכות .

אם אין לך משהו חכם להגיד אתה יכול פשוט לשתוק ולא להגיב.

אבל אם להגיב תגובות מטופשות זה מה שעושה לך את זה, שיהיה לך בכיף.

פורסם

כואב לי איך עבדו עלייך לא נורא הכול בחיים זה ניסיון , זה בטוח לא יהיה הרכב האחרון שלך מקווה שלא שילמת 40 אלף ושזה עלה הרבה פחות .

קלטו אישה עבדו עליה איזה אנשים רעים יש בעולם הזה .

שותה דלק כמו משאית MAC

היא בטח תכתוב " אני מלטפת את הגז בצורה עדינה וזה נותן לי 1:16 " ליטוף נעים שיהיה לך .

פורסם

חבר, על מה אתה מדבר?

רכב שנסע בממוצע ~16000 בשנה. אתה רציני עם התגובה שלך?

כמו שאמרה פותחת השרשור, אם אין לך משהו חיובי לתרום, שמור לעצמך.

ואם הרכב טופל כמו שצריך ושמור עם יד נמוכה, למה להגיד שעבדו עליה?

למה לא לפרגן, למה לתת לבנאדם שזה עתה רכש רכב ממיטב כספו (שכביכול) עקצו אותה?

לפותחת השרשור, תתחדשי, בחירה טובה במסגרת התקציב וההגבלות (בעניי אוטומט זה הגבלה - אם כי בפקקים ארוכים רגל שמאל מתחננת לאוטומט :lol:). תהני מהרכב, וספרי רשמייך.

פורסם

נסעת פעם בסיריון?

אני במקרה כן, ויותר מפעם אחת, הן כנהג, והן כנוסע מאחור.

המרווח מעולה, העיצוב הפנימי פרקטי וייחודי (בעיקר לוח המחוונים המוזר). האוטו סוחב מעולה, זריז מאוד.

אבל עזוב רגע, למה לתת לבנאדם תחושה לא נעימה, לאחר הקנייה, אם היה לך מה לומר, למה לא לומר לפני?

פורסם
חבר, על מה אתה מדבר?

רכב שנסע בממוצע ~16000 בשנה. אתה רציני עם התגובה שלך?

כמו שאמרה פותחת השרשור, אם אין לך משהו חיובי לתרום, שמור לעצמך.

ואם הרכב טופל כמו שצריך ושמור עם יד נמוכה, למה להגיד שעבדו עליה?

למה לא לפרגן, למה לתת לבנאדם שזה עתה רכש רכב ממיטב כספו (שכביכול) עקצו אותה?

לפותחת השרשור, תתחדשי, בחירה טובה במסגרת התקציב וההגבלות (בעניי אוטומט זה הגבלה - אם כי בפקקים ארוכים רגל שמאל מתחננת לאוטומט :lol:). תהני מהרכב, וספרי רשמייך.

תודה רבה :)

ו- AUX, אתה פשוט לא שווה תגובה. כן אני בחורה, כן אני לא מבינה ברכבים. אני מבינה יופי באיך לעשות עסקה טובה (מפתיע, נכון? אני הרי אישה!!) ובדק את הרכב מישהו שיכול ללמד אותך דבר או שניים על מכונאות רכב וקניית רכב. שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

newbie - תתחדשי.

אני מקווה שלקחת את הרכב לבדיקה במכון שאמין עלייך ולפי בחירתך - הרי את מודה שאינך מבינה במכוניות, אז תני למקצוען לודא את מצב הרכב (וגם לכסת"ח את עצמו).

הצורך בביצוע טסט לא צריך להיות מגבלה ברכישת רכב, וטיפול ממילא נדרש במסגרת "יישור קו" (אלא אם מדובר ברכישה מקרוב או חבר ויש טיפולים מסודרים ומתועדים). רק מומלץ לבצע אותם בסדר ההפוך כדי שהטסט יעבור חלק.

AUX - הסגנון שלך אינו מכבד אותך או את הפורום. אם יש לך דברי חוכמה הצג אותם בצורה חכמה, אם לא - עדיף לשתוק ולהגיב כאשר יש לך מה לומר. וכדי לסבר את אוזנך - יש כאן כמה בני 18 שאני נהנה מכל משפט שלהם. - בוגר, חכם וענייני, וללא קיצורי אינטרנט מיותרים המתאימים למסגרות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגזמת קצת. רכב עם ק"מ נמוך מאוד. אני מכרתי פונטו ספייס מאותו שנתון עם 170 אלף ק"מ וזה עוד היה נמוך יחסית למה שיש בלוחות.

פורסם
newbie - תתחדשי.

אני מקווה שלקחת את הרכב לבדיקה במכון שאמין עלייך ולפי בחירתך - הרי את מודה שאינך מבינה במכוניות, אז תני למקצוען לודא את מצב הרכב (וגם לכסת"ח את עצמו).

הצורך בביצוע טסט לא צריך להיות מגבלה ברכישת רכב, וטיפול ממילא נדרש במסגרת "יישור קו" (אלא אם מדובר ברכישה מקרוב או חבר ויש טיפולים מסודרים ומתועדים). רק מומלץ לבצע אותם בסדר ההפוך כדי שהטסט יעבור חלק.

AUX - הסגנון שלך אינו מכבד אותך או את הפורום. אם יש לך דברי חוכמה הצג אותם בצורה חכמה, אם לא - עדיף לשתוק ולהגיב כאשר יש לך מה לומר. וכדי לסבר את אוזנך - יש כאן כמה בני 18 שאני נהנה מכל משפט שלהם. - בוגר, חכם וענייני, וללא קיצורי אינטרנט מיותרים המתאימים למסגרות אחרות.

תודה!

בדק אותה בקפדנות קרוב משפחה, מכונאי רכב ותיק. אני לא הבן אדם לפרטים הטכניים אבל זה לא מישהו שפותח מכסה מנוע ומלמל משהו על רצועת שקר כלשהו. :) היא צריכה קצת עבודה שעליה גם הורדנו במחיר, אבל לא משהו שצריך לגרום לי לרדת מהאוטו. במקור חשבתי לקחת לבדיקה והיה רכב אחר שהוא לא היה בטוח לגביו ורצה לבדוק יותר לעומק. כאן האמירה היתה חד משמעית שהאוטו תקין ואין צורך גם בבדיקה. אני נוטה ללכת איתו, מחר לפני העברת בעלות אני אבדוק את ספר הטיפולים ששכחתי לבקש היום.

פורסם

לדעתי כדאי לך להילחץ עוד קצת ולהתאמץ עם הכסף וללכת על פיג'ו 107, אחלה של אוטו וחסכוני מאוד בדל' ובאחזקה, בהצלחה :)

פורסם

מזל טוב פעם שנייה.

אל תעלבי מaux הבן אדם הצליח להוציא ממכוניות חסכוניות של 1000 סמ"ק צריכה של משפחתית אז התגובות שלו לא רלוונטיות.

• תוכן חדש...