Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעשות משהו עם הילד/ה שיהיה אישי לכל מטפלת.

לדוגמה:

שנה שעברה, קנינו להן ליקר שוקולד עם קריקטורה של כולנו.

השנה, אשתי ובתי אפו עוגיות ושמו אותן בצנצנות שהודבקה עליהן ברכה אישית לכל מטפלת. הייתה התרגשות גדולה של שני הצדדים. (גם הגננות וגם הילדה שהייתה מאוד גאה לתת את המתנה שהיא הכינה. (גם העלות נמוכה וגם יש תחושה של השקעה.)

לידיעה, הילדה בת שנתיים וחצי.

פורסם

בוקר טוב :-D

אמא שלי תמיד קונה מארז קטן של שוקולדים, או קרם ידיים קטן מללין (יש שם בדרך כלל מבצעים לחברי מועדון וגם לכלל הלקוחות, מצרפת לך קישור לעמוד המבצעים שלהם: http://www.laline.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D/Summer_Sale).

אם בא לך להשקיע אתה יכול לקנות להן ספר נחמד...יש עכשיו המון מבצעים בחנויות כמו סטימצקי וצומת ספרים

פורסם

קיבלתי הרגע דיווח משרת הבזבוז והיופי שהיא כבר רכשה כמה מתנות ,

כנראה שעל עניין התקציב של 75 ₪ היא לא שמעה :-(

סיפרה שהיא הייתה בללין ורכשה כמה מארזים כלשהם.

לפחות היא חסכה ממני את השוטטות בחנויות.

 

תודה למיכאל על הה"פ!

Gsi, גם אני עדיין מעכל את אשכול הטיפוח ההוא :lol:

Gn'f'R

×
×
  • תוכן חדש...