Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה אני מרגיש משהו מוזר כשאני מכניס הילוך שני.

כאילו מוט ההילוכים לא נכנס בקלות כמו שאר ההילוכים אלא צריך להפעיל יותר כוח,

או שלפעמים אני מרגיש כאילו משהו מפריע לו טיפה באמצע התנועה. דבר נוסף הוא שזה לא קורה כשהמנוע כבוי, אלא רק תוך כדי תנועה.

שאר ההילוכים נכנסים חלק. מישהו מכיר משהו כזה? לא בא לי ללכת עם זה למוסך כי ת'אכלס אין בעיה עם תיבת ההילוכים והקושי המינורי בתנועה של המוט לא באמת מונע ממני לשלב הילוך שני... אז אולי הם ישלחו אותי לאזעזל במוסך...

תודה,

היינריך.

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר?ברכב חדש תיתכן הבעיה שאתה מתאר,אם זה מינורי,זה אמור לעבור עם הזמן ו"השתפשפות" של הרכב.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
הרכב באחריות גש למוסך. (לעזעזל)

+1

למרות שבתקופת ההרצה וגם קצת לאחר מכן היו קצת "בעיות" בהכנסת הילוך ראשון ושני אך הכל הסתדר ללא כל התערבות חיצונית. היום אני כבר עם 35K על השעון, הגיר חלק כמו חמאה. צריך לתת קצת זמן למערכת וגם לדעת מתי בדיוק להעביר כי לפעמים יש הגבלת מהירות בהעברת הילוך, לדוגמה אתה לא יכול להעביר משני לראשון במהירות 20 קמ"ש, אתה צריך להאט עוד יותר או כמעט לעצור ואז להעביר, מראשון לשני, תנסה למשוך את הראשון לכיוון -3000- 2700 סל"ד ואז תעביר ותעדכן אותנו. סליחה, אבל תוודא שאתה באמת לוחץ פול קלאץ' ומעביר אחורה לכיוון שמאל (זה טריוויאלי אך לפעמים לחדשים על ידני זה לא כ"כ פשוט).

בכל מקרה כמו שאמרו מעליי, גש למוסך.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הרכב באחריות גש למוסך. (לעזעזל)

תודה על תיקון הטעות. אני בכל זאת לא צבר אז מתפלק לי לפעמים...

בכל אופן הרכב כבר עשה איזה שמונה אלף ק"מ ובהתחלה לא היה את הבעיה הזאת, הכל עבד חלק. נראה לי אני אלך למוסך בכל אופן...

• תוכן חדש...