Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה לנסות למצוא C4 פיקאסו. אמנם 7 מקומות אבל זה כסאות אמיתיים עם תא מטען לא רע בכלל

אם תצליח למצוא את גרסת ה 5 מקומות אז לדעתי תפסת עסקה טובה

פורסם
מונדאו.

רכב רחב מאוד עם תא מטען ענק.

תיקון: המונדאו נראה רחב מבחוץ אך למעשה צר יותר מ I30 . קחו מטר ותבדקו. אשלייה אופטית.

התא מטען בהחלט ענק.

פורסם

חקרתי את הנושא לפני ארבע שנים בנסיבות דומות, וגיליתי שיש הפתעות בתחום. הרבה רכבים רחבים הם בעצם בעלי דלתות עבות, ספסל לא רחב ובעיקר מושב אמצעי צנוע. מה שאתה צריך זה בעיקר מרווח נדיב במושב האמצעי, הנקבע לפי מיקום החגורות. מדדתי כמה רכבים ומצאתי שיש יתרון בולט לרכבים "פרמיטיביים" יחסית, בהם הספסל שטוח והדלתות צנומות. כך הגעתי לסוזוקי גרנד ויטרה שלי, שיש לו 35 ס"מ במושב האמצעי לעומת 25 ס"מ ברוב המשפחתיות וגם בכמה רכבים יקרים שנתפסים כמפוארים וגדולים.

עוד בעיה במפוארים היא שהמושבים מכילים שקעים לטובת שני היושבים בצדדים, ואז הבוסטרים שלך יהיו באלכסון וילחצו את הבוסטר האמצעי.

אז מה הכי נוח? ספסל שטוח או שלושה מושבים נפרדים (להזזה על מסילות), כמו ברוב המיניוואנים וברומסטר.

עוד טריק שמצאתי זה כסא בטיחות ברוחב 45 ס"מ (כמו כולם) שיש לו בסיס ברוחב 35 ס"מ (מקסימום) ושהוא צר עוד יותר באזור בו החגורה עוברת, שם הוא גם מוגבה ומאפשר לשים אותו באמצע ובו בזמן לקשור את הילדים שבצדדים בנוחות.

פורסם

עוד טריק שמצאתי זה כסא בטיחות ברוחב 45 ס"מ (כמו כולם) שיש לו בסיס ברוחב 35 ס"מ (מקסימום) ושהוא צר עוד יותר באזור בו החגורה עוברת, שם הוא גם מוגבה ומאפשר לשים אותו באמצע ובו בזמן לקשור את הילדים שבצדדים בנוחות.

אתה יכול בבקשה לפרט - יצרן ודגם?

:turn-l:
פורסם

ממליץ לך להתמקד ברכבים בהם 3 מושבים שנעים על מסליה כך שניתן לשחק עם כל מושב בנפרד קדימה/אחורה כדוגמאת רנו סנייק/גרנד סניק, סקודה רומסטר, סיטרואן C4 פיקאסו, הונדה FRV

פורסם

:-D

יש לי שניים כאלו, והמלצתי עליהם מספר פעמים בפורום, כולל בשרשור זה - הודעה #7. והרוחב שלהם ממש לא רגיל - 45 ס"מ זה צר במיוחד.

אני לא חושב שלזה אייל התכוון.

:turn-l:
פורסם

אני יכול להציע לך ניסן TIDA השבוע גררתי כזאת אחרי תאונה ובדיוק ראיתי מאחורה שלושה סלקלים גדולים.

רכב עצום מבפנים ממש תענוג.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
אתה יכול בבקשה לפרט - יצרן ודגם?

למרבה הצער אין לי תיעוד. קיבלתי אותו במתנה ממישהי שהביאה אותו מארה"ב, ואני כבר הייתי חייב לזרוק כי הוא התיישן מדי. הוא מזכיר את הקישור ששמו פה, עם הגבהה משמעותית, היוצרת בסיס שהוא צר יותר מהחלק בו יושב הילד.

• תוכן חדש...