Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא שאני נעול רק עליה.

אני פשוט לא רואה שום דבר אחר שמקביל לה בשום סגמנט.

חיפשתי פה דעות על הסמארט ואולי הצעות אחרות שישתוו לה.

הבעיה היא שהיא יחידה בסגמנט שלה.

בתור אחד שמכיר את הרכב הזה מהמנוע 600 ל700 וכו

הרכב הוא מהנה..בנסיעות עם כביש לא תקין הוא ממש לא נח,חניה בכייף,חסכוני,וקומפקטי,יציב (מספיק לשמועות עליו)

לגבי התחזוקה..אם תדע לטפל בזמן(ויש לי מקום מומלץ לטיפולים)תהנה ממנו

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, אני לא חושב שסמארט זה בחירה טובה לחיפאי, עיר הררית ולא צפופה מידי בחניות, הופך את הסמארט לרכב מיותר מחוץ לת״א.

אבל עדיין התקציב שלך והדרישות לא ברורות, חשבת על מאזדה 121? או אולי ניסאן מיקרה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פיאט פנדה זה לא מספיק מיוחד ומיקרה כן? נו באמת...

תשקיע בעצמך קצת וקנה 500 1.2 ידנית. חסכונית ביוק כמו הפנדה. אחלה אוטו שבעולם (חוץ מההגה צעצוע)

לדעתי אתה תתאכזב קשות מסמארט, נהגת כבר על אחת כזו שכ"כ מתחשק לך לקנות? כדאי לך להשכיר לכמה ימים מאויס. תבין בעצמך כמה מיותר הרכב הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצא לי לנהוג במשך מספר ימים במיקרה הקודמת (לא אקו מיקרה) ואין בכלל בסיס להשוואה בינה לבין פיאט 500.

אז נכון, ניסאן מיקרה יחסית זריזה. וזהו. לא עיצוב, לא אבזור, לא איכות חומרים, לא נוחות נסיעה - גורנישט מיט גורנישט. עדיף כבר פיאט פנדה או 500 משובבת נפש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גש לאלבר וכדו' והזמן לך כזה ליום יומיים. מחיר ההשכרה שלו נמוך משאר הרכבים [99 ליום + מע''מ] אחרי שתגלה את הקומפרסור שבא במקום הגלגל הרזרבי [אין מקום] ואחרי שהגוף שלך יכאב מהנסיעה [צמיגים של אופניים] ועוד שאר מרעין בישין, אתה תהיה הרבה יותר חכם. המעלה שאני מצאתי בו זה החניה. פשוט כיף.

הרוב טוב.

פורסם
לא מצטרף להמלצה על הטווינגו. אוטו חמוד (למי שאוהב צורה כזאת) והיתה לי, אבל להגיד על טווינגו משנות התשעים שזה רכב אמין? כל הרנו שהיו לי התחממו ברמזור באיזשהו שלב, כולל הטווינגו. נכון - רכב נוח ודי כיפי לנהיגה אבל למה להיכנס להוצאות? היום כפי שאומרים הרבה, המצב אחר לגמרי ברנו.

למה שלא תחפש פיאט פנדה שנת 2007-2008? או אפילו חדשה יותר? רכב חסכוני, נחשב אמין, המימדים שלו אמנם לא כמו של הסמארט אבל מאוד נוח איתו בחניות וכו'.

זה כנראה בגלל איכות המוסכים בהם טיפלת, או שבהם הבעלים הקודמים טיפלו.

אני ספציפית עם טווינגו כבר 8 שנים בקירוב, בחיים, אבל בחיים, לא התחמם לי הרכב, גם לאחר נסיעה לאילת במהירות שאסור אפילו לנקוב בה ומזגן פתוח כל הזמן

כבר חתמתי...

פורסם
חבר טוב שלי בעלים של סמארט בראבוס (לא כאן, לא כאן) והוא 1.88 ולא מתלונן. אני לא מאמין שזו תהיה הבעיה של יוסי.

זכור לי פרק בטופ גיר, עם סמארט בראבוס בעלת 2 מנועים, היכולות היו מדהימות :roll:

כבר חתמתי...

פורסם

התחלתי לשקול סמארט מהדור השני.

רוב מי שהתייעצתי איתו ממש לא התלהב מהרעיון של סמארט, לרוב בגלל דעות קדומות שלא מבוססות על המציאות בכלל.

אפילו מישהו שלא אנקוב בשמו התעצבן עלי ואמר שזה רכב יקר ושאי אפשר להשיג אחד בפחות מ50000.

במקום זה הוא הציע לי לקנות פיאט פונטו שנת 2004 ב9000 ש"ח (הן בכלל עולות כפול מזה).

זה מה שקורה כשאתה נוהג על רכב ליסינג כבר כמה שנים. אתה חושב שאין הבדל בין 22 לליטר ובין 14 לליטר, ושאין הבדל בין פיאט פונטו מתפרקת (שזה מה שאפשר להשיג ב9000 ש"ח) ובין רכב פשוט ועירוני.

רמת הבורות מעצבנת! קובעים עובדות בלי לבדוק אותן.

אם אתה רוצה לקבוע עובדה, תברר לפני זה אם אתה לגמרי טועה או לא.

פורסם
רמת הבורות מעצבנת! קובעים עובדות בלי לבדוק אותן.

אם אתה רוצה לקבוע עובדה, תברר לפני זה אם אתה לגמרי טועה או לא.

אתה כ"כ נעול על הרכב שאתה מתעלם מהן, נתוני יצרן (לדור ראשון) מדברים על צריכה משולבת של 1:20-1:21, איך תגיע ל-1:22-1:25 חביבי?

הייתה לי סמארט מהדור הראשון (קבריולט, פולס, מנוע 600CC), אם אני זוכר נכון הצריכה המשולבת הייתה באיזור ה-1:17.

תריץ חיפוש בגוגל על real life MPG ותאסוף מידע מכל מיני אתרים ופורומים, מבטיח לך שרוב הנהגים לא מתקרבים ל-1:21 משולב (שים לב שלא מדובר ב-cdi).

ואם אתה כבר מחפש, תריץ גם חיפוש על smart engine rebuild.

פורסם

אתה צודק.

כשאמרתי 22 ו14 התכוונתי לבין עירוני, לא משולב.

ברור שהתצרוכת תמיד יותר גרועה מהצהרות היצרן.

וביררתי כבר בגוגל בכמה אתרים, כולל פורומים של בעלי סמארט.

לגבי המנוע, בגלל זה חשבתי לעבור לדור השני בשביל שהבעיות עם המנוע לא יפריעו. לדור השני יש מנוע הרבה יותר אמין.

• תוכן חדש...