Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט כואב הלב על סצינת ההוט האץ' בארץ :cry:

לא מדוייק. יש מבחר סביר - ובחודשים הקרובים הוא צפוי לגדול.

צ'מפיון מוטורס מייבאת הוט האץ' מכל מותגיה, על אף שהיא סלקטיבית כשהדבר מגיע לסקודה.

קרסו מייבאים את דגמי רנו-ספורט, קליאו RS החדשה תגיע לקראת הסתיו.

לובינסקי מייבאים כמעט כל מה שהיצרנים שלהם מייצרים - בקרוב תפגוש כאן את 208GTI. סיטרואן DS3 רייסינג לא מיובאת מאחר ומחירה שערורייתי גם באירופה, אך יש לך DS3 חמימה עם 156 כ"ס.

טלקאר צפוייה לייבא השנה את קיה פרוסיד GT.

סמל"ת מציעה את ההוט האץ' של אלפא-רומיאו ואבארת'.

דלק מוטורס מציעה את כל דגמי מיני, ב.מ.וו M135i ופוקוס ST, אך נמנעת מייבוא הפיאסטה ST ומדגמי MPS של מאזדה.

שלמה מציעים את קורסה OPC המדליקה במחירים שפויים מאד(וגם יש הנחות), אך נמנעים מייבוא האסטרה OPC.

כלמוביל מייבאים את כל דגמי מרצדס.

לשאר היבואנים, מן הסתם, אין מוצרים בנישה הזו, למעט כאמור 'מכשירי תנועה'. הבעיה היא שעבורם מכוניות הן מכשירי תנועה ולא מעבר - ועל כן יש לעורר אצלם מודעות לעניין.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לא מדוייק. יש מבחר סביר - ובחודשים הקרובים הוא צפוי לגדול.

צ'מפיון מוטורס מייבאת הוט האץ' מכל מותגיה, על אף שהיא סלקטיבית כשהדבר מגיע לסקודה.

קרסו מייבאים את דגמי רנו-ספורט, קליאו RS החדשה תגיע לקראת הסתיו.

לובינסקי מייבאים כמעט כל מה שהיצרנים שלהם מייצרים - בקרוב תפגוש כאן את 208GTI. סיטרואן DS3 רייסינג לא מיובאת מאחר ומחירה שערורייתי גם באירופה, אך יש לך DS3 חמימה עם 156 כ"ס.

טלקאר צפוייה לייבא השנה את קיה פרוסיד GT.

סמל"ת מציעה את ההוט האץ' של אלפא-רומיאו ואבארת'.

דלק מוטורס מציעה את כל דגמי מיני, ב.מ.וו M135i ופוקוס ST, אך נמנעת מייבוא הפיאסטה ST ומדגמי MPS של מאזדה.

שלמה מציעים את קורסה OPC המדליקה במחירים שפויים מאד(וגם יש הנחות), אך נמנעים מייבוא האסטרה OPC.

כלמוביל מייבאים את כל דגמי מרצדס.

לשאר היבואנים, מן הסתם, אין מוצרים בנישה הזו, למעט כאמור 'מכשירי תנועה'. הבעיה היא שעבורם מכוניות הן מכשירי תנועה ולא מעבר - ועל כן יש לעורר אצלם מודעות לעניין.

מכשירי תנועה היא גם ייבואנית של פורשה....אז לא כל כך נראה לי שצריך לעורר מודעות...

ומנין לך שהפרו-סיד GT תגיע? קודם שנראה אחת כזאת רק אז נאמין...בנתיים אפשר להנות מפיקנטו "ספורט".

כלמוביל הרגו את מיצובישי איבו, תמחרו אותה ב-400 אלף ואת הראלי-ארט ב-260 אלף (שאתה זמן גולף GTI DSG עלתה 210)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבעיה בגרסה הקודמת היא שהיא הייתה מתחרה בC2 VTS זלא הצליחה בארץ למרות תג מחיר של 120K שקל. אני מניח שזו חלק מהבעיה.

היום לעומת זאת, השוק קצת שונה לדעתי. פחות ליסינג, יותר פרטי יותר מודעות. חבל!

פורסם

דווקא יכולה להיות אופציה מאוד מעניינת בליסינג. אם יש ולוסטרים בליסינג, למה סוזוקי לא? הייתי שוקל ברצינות.

בנוסף, היא יכולה לרכב על תדמית האמינות של סוזוקי ולהציע מעבר. פשוט טמטום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הבעיה בגרסה הקודמת היא שהיא הייתה מתחרה בC2 VTS זלא הצליחה בארץ למרות תג מחיר של 120K שקל. אני מניח שזו חלק מהבעיה.

אני זוכר שכשלובינסקי הביאו את ה-C2 VTS לארץ, הם ירדו לאיזור ה-100K כנראה בגלל שאנשים לא קנו.

אולי כי לא הכירו את ה-C2 כמו שמכירים את הסוויפט. התמחור יהיה לדעתי הרבה יותר גבוה מ-100K (לכיוון ה-120K וצפונה),

ככה זה בישראל, ומעטים יקנו אותה. שיקול כלכלי נטו (אולי מוצדק) של היבואן שאין לו צורך בשום תדמית ספורטיבית מכיוון סוזוקי וחבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ואולי הם בטראומה מחוסר הצלחתה של האיגניס ספורט. עם הסוויפט הם יכולים לשחזר את הצלחתה של היאריס TS.

פורסם

מעל 1500 צפיות היו לשרשור הזה ולא קיבלתי ולו פנייה אחת ממישהו.

צר לי, אבל ככה זה עם ישראלים. גם כשמישהו מנסה להזיז משהו עבורם, הם נותרים אדישים.

ובעוד חודש מישהו יכתוב הודעה בנוסח 'חבל שסוזוקי לא מייבאים את הסוויפט ספורט. מחר הייתי קונה אחת'.

בטח. שמענו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה צודק ב-100% :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...