Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגמים קבריולט במצב טוב קיימים במחיר עממי בארץ ?

חובה רכב עד 11 שנה (שנתון 2002 ומעלה) ומנוע עד 2000 סמ"ק , וגיר אוטומט רכב 4/5 מושבים.

אני שואל בשיא הרצינות , איזה דגמים קיימים בארץ עד 70 אלף ש"ח אם אפשר גם בפחות.

אני מכיר רק את המיאטה גג מתקפל אבל היא ידנית כך שכמעט ולא אפשרי למצוא לה נהג תורן.

פורסם

סה"כ רכבים טובים אבל אנחנו מדברים על רכבים של 7-10 שנים. אם לא תיפלו בהם כמו שצריך בוודאי שאמינות לא תיהיה שם. ובגלל שזה גג נפתח= צעירים= לרוב אין כסף לאחזקה מושלמת= בעיות אמינות.

זה נכון לכל רכב ואתה צריך לחפש לך אחד שטופל ביד אוהבת ודואגת.

פורסם

ממה שהבנתי יש ל 307CC בעיות עם בוצה במנועים, תתיעץ לפני קניה של רכב כזה, עם כמה שהוא יפה זו סיבה מספיק טובה שלא הייתי קונה בגללה רכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

לחבר הייתה 206CC מנוע 2.0 וגיר ידני, הרכב נרכש כחדש מהניילון בזמנו וכבר בתחילת הדרך התגלה כנבלה מבחינת אמינות. גם מבחינת התנהגות אני ממש לא אהבתי את הרכב.

אני תמיד בעד מיאטה NB, ידנית למהדרין.

אם תמתח מעט את התקציב, אולי תוכל למצוא סולסטיס 2.4 אוט'.

פורסם

206CC אחלה רכב שבעולם , אצלי כבר 4 שנים , הרכב שנת 2002 ונוסע כמו גדול.

כואב לי הלב למכור אותו ב 25-28 אלף , מבחינתי הוא עדיין שווה את 80 אלף ..

פורסם

תבדוק בכמה מוכרים מוסטאנג קבריולט מהשנתונים שהם התחילו להגיע בייבוא אישי במסות גדולות (2006-2007)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש את הפיאטים החדשות, עם גג נפתח עד הסוף במבצע של 85 K או משהו כזה ( חדש מהחברה ) .

אם יש לך 70 מזומן אולי עדיף לקנות חדש, לשלם עוד 15K בהלוואה שלא תרגיש אותה ל 3 שנים .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

רק שהמוסטאנג היא בעלת מנועי V6 וV8 בנפח 4.0 ליטר ו4.6 בשנים האלו וזה חורג מהנפח שהוא רוצה בהרבה...

אם הנפח לא מהווה בעיה אז גם באודי A4 קבריו ,מנוע 3.0\2.4 ליטר.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=498972b60b7d34566e5035e1ff09a7b1067

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אני כמעט בטוח שיש גולף קבריולט גם בשנים האלו בארץ, ויש כמובן בימרים סדרה 3 קבריולט, לא יודע עד כמה בתקציב.

סאאב 9-5 קבריולט, ראיתי גם קרייזלר סברינג קבריולט.

בלוח יד 2 יש גם פוקוס קבריולט.

לא יודע עד כמה כל אלה קרובים לתקציב, כי כל מוכר דורש מה שבא לו.

פורסם
ממה שהבנתי יש ל 307CC בעיות עם בוצה במנועים, תתיעץ לפני קניה של רכב כזה, עם כמה שהוא יפה זו סיבה מספיק טובה שלא הייתי קונה בגללה רכב.

בוצה במנוע של כל רכב יש רק אם לא החליפו שמן בזמן,ככה שאין "בעיית בוצה",לא ב307,ולא באף רכב אחר,כל עוד שהוא שטופל בזמן.

אם לא החליפו שמן בזמן,אז גם במרצדס והונדה יהיה בוצה.

• תוכן חדש...