Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי:

יש לי פג'ו 206 משנת 2007, לאחרונה היא לא הניעה ורק לאחר ניתוק הקודן היא חזרה להניע.

מדובר בקודן של קוברה עם 5 ספרות ו-*.

אני נוסע בינתיים כשהקודן איננו מחובר ועם כל התנעה יש רעש מעצבן של ציפצופים מצידו לאורך 10-15 שניות, והנורית של המנוע דולקת בכתום.

ניגשתי לסניף הקרוב של קוברה והבחור טען שהתקנה של קודן חדש תעלה לי 350 שקל, והחלפת ה"מוח" לקיימת 550.

אני רוצה לציין שהקודן והכל מחובר למערכת האזעקה והנעילה המרכזית + שלט כזה שבא איתו (מחיפוש בפורום - נקרא "שלט נוחות")

הפונ' האלה חשובות לי ואני רוצה לשמור עליהן - אבל המחיר נראה לי קצת מוגזם.

לא אכפת לי להחליף למערכת אחרת בכלל אם זה ייצא יותר זול.

אשמח לעצתכם המלומדת! :)

פורסם

קצת בלבלת אותי. האם על השלט רשום קוברה?

עד כמה שאני זוכר קוברה לא מתקינים שלט קוד בפזו .

יש לך אזעקה ברכב?

אם התשובה היא -לא

אז קודן פשוט עולה 350 עם עבודה. אפשר לנתק אותו לחלוטין ועדיין להשתמש בשלט לנעילה המרכזית.

יש את הדרך "הקלה" שאתה יכול לבצע לבד בבית (חיסכון בכסף אבל חובבני מידי)

ויש את הדרך המקצועית (עולה כסף) לנתק את הציפצוף המרגיז של הקודן.

אם את לא משתמש בכלל בלוח המקשים של הקודן אז פשוט תעקוב אחרי החוט שיוצא ממנו ותנתק אותו מהקונקטור המקורי שלו.

מה שזה עושה,פשוט מבטל את הלוח מקשים ואת הרעש שהוא עושה.

*הביצוע באחריותך בלבד*

פורסם

ZC, מתנצל על הבילבול

מדובר באמת במערכת שכוללת גם אזעקה של קוברה - משהו די סטנדרטי, והשלט הוא הביצה השחורה הזאת עם שני לחצנים (אין לי ספק שאתה יודע במה מדובר)

אז למעשה יש לנו קודן+אזעקה+נעילה מרכזית+שלט שמחוברים יחד.

פורסם

אוקי,וכאשר אתה פותח את הרכב בשלט,האזעקה לא דורשת גם קוד אחר כך?

שוב,אם אתה לא משתמש כלל בלוח מקשים אז אתה יכול לנתק לו את החוט (קונקטור) ואז הוא יפסיק להרעיש לך בתחילת נסיעה,ועדיין תהנה מהשלט.

*את הנורה הצהובה שדולקת לך בלוח שעונים אתה יכול לנסות לנתק מצבר (אם לא בא לך לבדוק מה באמת הבעיה ברכב) לרבע שעה וכתוצאה ,הקוד תקלה ימחק .

• תוכן חדש...