Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניסיתי לאחוז בחלקו התחתון של ההגה, לא נוח פיזית...

97e4f56fa075a2bd215952f50a21bdaf.jpg

ככה מרגיש טבעי:

fb2d811580e9ec65d575339b0228cbdd.jpg

רק אותי מעניין איזה שעון זה? רולקס?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
זה רק ביטוח חובה, מקיף עוד עשירייה לשניהם ביחד.

(אני מקצין בכוונה)

לא צריך להגזים. 7 חובה זה לרוכב עם ניסיון אפס על אופנוע חברה בנפח מקסימלי שמותר לרוכב עם ניסיון אפס

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

7 לאופנוע אחד? רק חובה?

הקוואסקי שלי 900 סמ"ק, הדוקאטי רק 700 סמ"ק.

כשאני אומר מקיף אני מתכוון כולל החובה וכל השאר

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

קניתי את רכב החלומות של אושריקו - קורולה עם לדים בילט אין (מדבקת סאנרוף לצערי אין).

מונדאו זהו.

Rust In Pieces, Blyatmobile

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש על הקורולה.

מה אתם חושבים על העניין הבא:

ביום שלישי הלכתי לראיון עבודה, במקום שהחברה שלי ניסתה להתקבל ולא חזרו אליה אחרי שבועיים (הבטיחו שיחזרו אליה אחרי שבוע)

ביום רביעי (אתמול) חזרו אלי, אמרו שהתקבלתי.

אבל בגלל שעוד לא בדקתי מקומות נוספים (והשכר שהציעו שם די נמוך) אמרתי להם שאחזיר להם תשובה עד יום שישי (מחר). אמרו לי סבבה.

היום בבוקר מתקשרים לחברה שלי מהמקום הזה ומודיעים לה שהיא התקבלה. (היא בינתיים כבר התקבלה למקום אחר בשבועיים האלה)

שנינו יודעים שהם מחפשים רק עובד אחד, אמרו לנו את זה בראיונות.

מדובר במקום די קטן, אותו אדם ראיין את שנינו.

לדעתכם כדאי לעבוד בכזה מקום? לא נשמע לי אמין כל העסק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה בודק עוד אופציות , כנראה גם הוא.

אם השכר נמוך מדי לטעמך , ואתה חושב שבזמן סביר תוכל להשיג עבודה אחרת בשכר טוב יותר, אל תלך לשם.

מעבר לדברים אחרים כמובן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלחתי קורות חיים לכל מיני מקומות רק ביום שני, זה המקום היחיד שחזר אלי בינתיים, באותו יום אפילו.

אני מאמין שיהיו עוד הצעות, בסך הכל עברו 3 ימים.

בראיון עצמו היה נראה שמקום העבודה נחמד ויש מה ללמוד ולהתפתח שם, השאלה אם ההתנהלות הזאת צריכה להרתיע אותי. לא כדאי לעבוד במקום שלא מכבד את המילה שלו.

פורסם

תארה , מדובר במקום קטן וכנראה לחוץ על עובד. בנוסף כנראה שגם אין מחלקת כ"א שמטפלת בנושא אלא זה נפל על אחד המנהלים / בעלים

אין לו זמן למשוך את זה להתעסק בזה עוד הרבה.

כפי שאתה אומר חזרו אליך תוך מספר ימים והבחור מעוניין כנראה לסגור את הנושא ולעבור הלאה.

אמרת שאתה חושב ומתלבט, עבר לבא ברשימה.

בניגוד לחברות גדולות שעד שיחזרו אליך יקח מינימום שבוע, וגם אז יקבעו לראיון ראשון בטווח של שבוע וכנראה יהיו 2-3 ראיונות כך שהתהליך אמור לקחת כחודש.

פורסם

ועד אז תמות מרעב.

לגבי כדאי אי אפשר לדעת. בחברות קטנות יכול להיות שתקבל יחס טוב יותר מהמנהלים, אבל אפשרויות קידום מצומצמות, ואולי מקום עבודה פחות יציב, בחברות גדולות אולי יהיה שכר נמוך יותר, אבל יש לאן להתקדם, ואם זאת חברה מוכרת בתחום, זה נראה טוב בקורות חיים.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא תמות ברעב.

אם פוטרת בדיוק בשביל זה יש דמי אבטלה

ואם התפטרת , אתה אמור לחשוב על זה שחודש ראשון תחיה בלי הכנסות משמעותיות (ואז תוכל למיטב זכרוני לקבל דמי אבטלה )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי הכנסה צדדית מעבודה בבית אבל זה אלפים בודדים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

• תוכן חדש...