Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שיש פרה בחוץ ועקרון שירות עצמי בחדר אוכל וכו' עובד גם כאן.

הפלאפל של איקאה מגעיל

אשכרה אכלת שם? היו צריכים לשלם לך על זה..

(הייתי עם החברה בסניף בקריות לפני חודשיים,רק ראיתי מרחוק איך האוכל מתנהל וברחנו עם השקית)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי לעזאזל קונה אוכל בחנות רהיטים?!

נכון שלא היית קונה סלון מדוכן פלאפל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה הולך רחוק.

יש דוכני פלאפל שלא הייתי קונה מהם פלאפל.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מי שרעב עד מוות ויש לו קיבה מבטון.

פרה בליסינג או עז בליסינג ?

alfa 156 2.5.

פורסם

המלצה חמה על הערוץ של הבחור הזה:

https://www.youtube.com/channel/UCl2mFZoRqjw_ELax4Yisf6w

הגעתי אליו כי בעבר גם אני הייתי מתעסק בתיקון הזבל של אפל, ויש לו המון ידע בנושא והמון סרטונים טכניים שעזרו לי, אבל הבנאדם הזה פשוט אומר את מה שהוא חושב, ויש לו דיעות מאוד מאוד מעניינות על עסקים, מערכות יחסים, רגשות, חינוך ועוד המון דברים.

גם אם אתם לא מתעסקים בתיקון ההפרשות של טים קוק, אפשר לקחת מהבנאדם הזה המון תובנות.

פורסם
הנקנקיות באיקאה דווקא לא רעות בכלל, רק אל תקנו אותן עם לחמניות שנארו מפסח.

אתה בתור אחד שמקיים יחסי מין עם 208 דיזל להנאתו לא מפליא אותי שיוצא לך ליהנות מנקניקיות באיקאה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא אמרו שתהיה ירידה במחירי הביטוח? זה עלה. שנה שעברה חובה היה 1600, השנה עלה ב100 שקל. כוסאומו המדינה הזאת אני עובר לקנדה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכי זול, כל הביטוח ישיר והסוכנויות האלה שאר מדברים איתי על 2000 לפחות. הבאסה שאי אפשר לבדוק באינטרנט בוובי כי זה לרכבים משנת 99 ומעלה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הארץ האלה עם השטויות שלהם.

קודם הצפיה בכתבות מוגבלת לכמה ואז מבקשים ממך לקנות מנוי.

עכשיו ביטלו לגמרי את הקריאה למי שיש חוסם פרסומות.

עכשיו אל תגידו לי "על תוכן איכותי צריך לשלם". עיתון זה לא תוכן איכותי בלאט.

זה עיתון בסך הכל.

פורסם (נערך)
מי לא אוהב פיקניקים? טבע, אוויר צלול, ציפורים מצייצות, זבובים מזמזמים, יתושים עוקצים, אוכל קר, בזמן שכולם מסביב שמו עוד סטייק על המנגל. ובכן, גאדג'ט חדש אולי לא יציל אתכם מהקנאה במנגלים, אבל לפחות הוא יכול לדאוג שהאוכל שלכם יהיה חם, גם מבלי שתצטרכו להדליק אש.

ה-Wayv Adventurer הוא מיקרוגל נייד, שמאפשר לכם לחמם אוכל בכל מקום שתרצו. המכשיר, שגודלו כגודל תרמוס בינוני, שוקל 1.2 ק"ג והעיצוב בהתאם. חשוב לא פחות - הממשק שלו פשוט להבנה.

מיקרוגל לטיולים - דלג

הוא יכול לחמם עד חצי מ"ל אוכל או מים כמובן, והסוללה שלו מספיקה עד חצי שעה של הפעלה - לסמארטפון אולי זה לא נשמע המון, אבל במיקרוגל זה מספיק כדי לייבש למוות כל שניצל. בנוסף, ניתן לטעון אותה באמצעות חיבור למצת של הרכב.

חברת Wayv הדגימה לאחרונה את המיקרוגל באירוע של חברת NXP Semiconductors, שהיתה שותפה לפיתוח. המיקרוגל החל את דרכו בקמפיין מימון המונים ב-2014, אבל עכשיו הוא יוצא לשוק וזמין להזמנות מראש במחיר של 200 דולר.

הנה המלל של הכתבה .

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...