Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שנה בפתח ויש מלא מלא עבודה.

הנה השחלתי מילה לגיבוב.

הרגע ייצאתי מהקורולה,הגיר הרציף הזה....רציף!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצלחתי להחזיר את הגריל כמו שצריך. עכשיו צריך לקנות כנף ולתפור את הפגוש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה במקביל לעבודה :)

המחשב מקמפל ואני מגובב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ניקו, לא שאלתי על העבודה עצמה אלא איך אפשר לדבר עם מישהו אחראי לגבי ראיון עבודה או לבוא להתרשמות... :)

מרק, מתי אתה עובד?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ברור.

אם רק היית יודע כמה זמן אני "מבזבז" בבדיקה של למשל צריבת מכשיר סלולרי היית מתפחלץ.

אגב כרגע אני מסיים הרצה אחת של איזה גלקסי S4 כלשהו שהצריבה לקחה חצי שעה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

slowride התמונה של הרכב שלך עשתה לי צביטה בלב. שתחזור לקדמותה במהרה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק נראה מפחיד אבל חוץ מהכנף השמאלית כלום לא ניזוק. וזה הזדמנות לתפור את הפגוש עם אזיקונים בסגנון פרנקנשטיין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם רק היית יודע כמה זמן אני "מבזבז" בבדיקה של למשל צריבת מכשיר סלולרי היית מתפחלץ.

אגב כרגע אני מסיים הרצה אחת של איזה גלקסי S4 כלשהו שהצריבה לקחה חצי שעה.

אתה צריך להיות כול הזמן ליד המכשיר בזמן צריבה או בזמן קימפול ? בזמן אתה ניתן לעשות עבודות אחרות.

תמיד יש מה לעשות אלא אם אתה עובד מדינה :shock:

איזה כייף לי :)

פורסם

עושה מחר תיאוריה, מרגיש שוב מחוצ'קן עם ג'ל קוצים בשיער וגשר בשיניים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה צריך להיות כול הזמן ליד המכשיר בזמן צריבה או בזמן קימפול ? בזמן אתה ניתן לעשות עבודות אחרות.

תמיד יש מה לעשות אלא אם אתה עובד מדינה :shock:

עובד מדינה אני ממש לא.

ההוראה היא לעשות משימה אחת בו זמנית, מחשש לזה שתדפוק משהו ולא תשים לב כי עשית כמה דברים במקביל.

וליד המכשיר בזמן צריבה - כן, כי אני זה שמפתח את הכלי צריבה, אז אם משהו לא תקין אני צריך להיות זמין מול המכשיר, הרבה מכשירים (הזולים יותר) למשל אם נדפקה צריבה יש לך חצי דקה או דקה או שלוש שאתה יכול להתחיל צריבה מחדש.

אז אם נניח יש קארספורום פתוח במסך אחד וה-Visual Studio במסך שני, אתה תשים לב מיידית.

אבל אם אתה עם Visual Studio על משימה אחרת אתה כנראה לא תשים לב בכלל מה קורה במסך השני כי אתה "בתוך המשימה".

כמו שיש חוקים בצה"ל שנכתבו בדם, יש חוקים שנכתבו במכשירים Bricked, ומכיוון שהחברה קונה בכסף מלא את המכשירים הללו, הם מעדיפים שאתה לא תהפוך מכשירים ל-Bricked כי התעסקת בדיוק במשימה אחרת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה רק נראה מפחיד אבל חוץ מהכנף השמאלית כלום לא ניזוק. וזה הזדמנות לתפור את הפגוש עם אזיקונים בסגנון פרנקנשטיין.

האמת, כשהאוטו על הכביש, המספר העקום לא נראה כל כך נורא ואת הכנף הפגומה בקושי רואים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...