Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיבצו אותי עם שתי המסבירות המצטיינות, שתי בנות בכיתה י"א.

רק אני רואה פה סטארט אפ?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום באתי לרכב של אלביט מהשוליים, בלי מיני, בכוונה. זה הרגיש טוב.

שוליים=נתיב האצה. טל"ח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גיבוב יקר, אני כבר עשר דקות מחכה בתור לזרוק זבל, כן יש תור וזה גם עולה לי כסף.

מה לא עושים בשביל לשמור על העולם, אני במרכז המיחזור, וואן מלא באשפה. 80 דולר עולה לי התענוג.

נחנקתי.

uploadfromtaptalk1380741312629.jpg

uploadfromtaptalk1380741347983.jpg

uploadfromtaptalk1380741394679.jpg

haters will hate

פורסם

אתה בפורום רכב,צלם את הפיק-אפ!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

היום הייתי באנריקן לייזר בבדיקות, מסתבר שאני לא יכול לעשות הסרת משקפים :( .

שמעתי על מכון חדש בעפולה של חברת "נפטניה" שעושה הסרת משקפים בשיטה חדשה שנקראת dew

מישהו כבר התנסה בזה? מומלץ?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למי שעוקב וגם למי שלא - החלטתי לנסות להיות קצת יותר צמחוני, לא משהו קבוע או מוצהר. ואכן, כבר איזה שבוע לא אכלתי בשר חוץ מטונה מקופסה. מה אני אעשה, מת על טונה. זה לא ממש חסר לי סה"כ, וגם מרגיש טוב לגוף. וגם די זול. אני מת על ירקות וקטניות ואין לי שום בעיה להכין אוכל די מגוון וטעים גם בלי בשר.

היום הגיע היום שידעתי שיבוא, יושב בבית לקראת ערב ומרגיש את האריה הפנימי מתחיל לשאוג. צריך חיה, עכשיו. ויתרתי על החביתה והסלט המתוכננים וקפצתי לאכול המבורגר (Benz בפלורנטין, מומלץ מכל הלב, והקיבה). איך הם עושים את זה הצמחונים? היום אני יודע בוודאות שהאדם נועד לאכול בשר, זה דחף חייתי טבעי לגמרי.

חוזר למשטר המעט בשר, אבל יודע שמדי פרה תהיה חייבת למות בשבילי. ודגים. וסרטנים. וציפורים. וכבשים. וכבשים גרמניות. אבל הרבה פחות מפעם, מה שבטח יעזור לי להעריך את זה יותר, אולי.

בתור מי ששנים דגל במשפט "אם אין בזה בשר זו יכולה להיות רק ארוחת בוקר", אני חושב שאני על סף מהפך די גדול. יחזיק? חשוב לי בכלל שיחזיק? נחיה ונראה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עבדתי יומיים בכנרת, בין בישול לבישול (קייטרינג שטח) שטפנו את עצמנו. פתאום אני מסתכל וקולט איזה אמנון מרגיש עצמו ציפור ודופק שני זינוקים מרשימים באוויר. חבר שלי טען שהוא עושה פוזה לבחורות... היה מחזה יפה. אחרי זה הלכתי לטגן 250 שניצלים :cry:

הורדתי בכמות הבשר. לא יוצא מעשית יותר מ3 פעמים בשבוע. דגים משתדל לפחות פעם. בפועל? בבוקר שניים טוסט, עדיף עם פילדלפיה ולקס. בצהריים משתדל משהו בכיוון אורזים וכאלו, דג או בשר אם יש. אם אין, ניחא. בערב סלט, טחינה. אם לא אכלתי מנת חלבון בצהריים, חביתה משתי ביצים. אני כבר חודששים שלושה זורם אם זה, לא רע לי. אני מניח שאני יכול לרדת עוד בכמות בשר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

חיפה זאת עיר מקסימה, אבל משהו באנשים שם מחרפן לי את השכל.

כאילו חיים באיזור זמן אחר!

אולי זה בתי הזיקוק, אולי זה הטכניון שמשדר קרניים אולטרה סגוליות לכל הכיוונים. אולי מתחת לכרמל יש מפעל סודי של קים ז'ונג איל (זצ"ל) לייצור דגי אמנון זורחים בחושך.

עיר מקסימה. גרתי שם 4 שנים ואהבתי כל רגע, אחת התקופות הטובות בחיי.

פורסם

מה שאני אוהב בגיבוב זה שכל אחד מגיב למשהו אחר אבל כולם מבינים למה כל אחד מתכוון (אני לפחות מבין בדרך כלל).

קורא מבחוץ ישאל את עצמו מה הקשר בין צמחונות או לא לבין דגי אמנון זוהרים בחושך אבל מי שעוקב יודע בדיוק על מה מדבור.

liork1 בחיפה חיים באיזור זמן זקן יותר, הכל פה כל כך זקן, אפילו הצעירים זקנים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לאחרונה היה לי ויכוח שהתדרדר מהפסים עם גיסי,

גיסי הוא אדם טבעוני עם לב זהב ובאמת שאני יכול לומר שהוא יחיד במינו,

מעולם לא פגשתי אדם עם כוונות טהורות כשלו, מעולם הוא לא גידף, תמיד יודע

למצוא את הצד היפה בכל אדם.

הוא החל דרכו כצמחוני ולפני מספר שנים ביצע העברה לטבעוני, בזכותו גם

אני כיום נוטה לצמחונות וצריכת הבשר אצלי היא מינימלית ובעתיד גם תגיע לאפס.

העיניין הוא שבשנה האחרונה הוא נהיה מאוד קיצוני בדעותיו הטבעוניות,

היה לי קשה שלא להרגיש נימה של התנשאות ממנו כלפי הסובבים לו.

נקלענו לויכוח קשה וקראתי לו משיח מטיף, עם כל הכבוד, אמרתי לו שאיני

רואה הבדל בינו לבין משיח משוגע מטיף ברחובות.

לדעתי הטבעונות לקחה ממנו את התכונות שפעם כל כך אהבתי אצלו.

Gn'f'R

פורסם

מה קורה פה ? איך זה שכולם פה טבעונים זה לא פורום של גברים ? (וכמה נשים מיוחדות במינן).

ונסיים בכמה תמונות מעוררות תאבון.

steak.jpg

di_27829.jpg

shutterstock_18883561.jpg

בא לי סטייק עכשיו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
או, חיכיתי שתשאלו.

האוף טופיק (שזה דרך אגב, off topic, יענו מחוץ לנושא), הועבר למטה בכדי להמחיש בדיוק לכם, אותם אלו שנכנסים דבר ראשון אליו, כי חשיבותו משנית ביחס לשאר הפורומים.

אנחנו בטוחים שתתרגלו לקונספט החדש הזה, ומקווים שהוא ירגיע ולו במעט את הת'רדים פה...

רוני

קצת היסטוריה :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי מילה רעה להגיד על טבעונים, אבל אני סולד מהדרך שבה רבים מהם בוחרים ליחצ"ן את העניין.

המצחיק הוא שאני זוכר שפעם הצמחונים היו עושים את זה, היום הם יושבים בשקט ומרגישים לא מספיק קדושים.

כמו בכל תחום בחיים, הכי חשוב זה לכבד את האחר. אפשר לנסות לשכנע, זה ברור, אבל נראה שדרך הטבעונות כפי שהיא באה לידי ביטוי אצל רבים מהם היא קנאית לא פחות מדרכן של כתות או דתות מסויימות.

חוץ מזה, לא מספיק להם הטבעונים להרגיש טוב עם עצמם ועם מה שהם עושים? הצדקנות הזו היא בדיוק כמו שארוץ לספר בכל חור על עבודות ההתנדבות שאני עושה, ואבקר אחרים שלא מתנדבים. זה פשוט מוגזם בעיני.

בעצם, עכשיו יצאתי כזה לא?

תתנדבו, אם לא בשביל האחר אז בשביל עצמכם, זה חשוב ועושה טוב על הלב.

עכשיו כן. מצטער.

רוני גם נמוך מלידה.

אם כבר לידה, לטבעוני מותר לשתות חלב אם? ואם כן, האם זה מתיר בשר אדם?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אחיי הטורפים, התפקדו, נותרתי לבד במערכה מול אוכלי העשב.

אם מישהו מחפש אותי, אני במיטה חולם פלדה ואסאדו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...