Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להמליץ על אפליקציה מעולה. Dont forget your child. ההרשאה היחידה שהיא מבקשת זה לבלוטות. וברגע שהרכב כבה ובלוטות מתנתק, היא מתחילה לצעוק "Dont forget your child" עד שאתה לוחץ OK.

פשוטה נוחה ויעילה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה עם פתרונות מסוג של אפליקציות, היא שאלו שישתמשו בהן, הם אלו שלא ישכחו את הילד גם בלעדיהן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אחריות ההורה ברורה, אך אני שואל את עצמי היכן הייתה הגננת?

כמה ילדים לא הגיעו לגן באותו יום? שתיים שלושה, גג.

קשה להרים טלפון להורים, ולהתעניין מה שלום הפעוט, ייתכן שההורים שבחופש השאירו אותו אצל הסבא/תא אך אולי הוא לא מרגיש טוב וחולה ואפשר לאחל לו החלמה מהירה.

ואולי... ההורה המבוהל, יישאל- מה הוא לא בגן?! וכל המקרה הזה היה נמנע.

לא, אני לא בא להסיר אחריות של הורה ולהעביר אותה למישהו אחר, אך גנים לוקחים כל כך הרבה כסף, קשה להתעניין ולשאול מה שלום הפעוט כאשר הוא לא בא לגן.

בנתיים למחוקקים שלנו יש רעיון, להגדיר את הנושא כתאונת דרכים.

ולמה? בגלל שככה חברות הביטוח יחייבו אותנו הנהגים להתקין מערכות התראה ברכבים.

ואם אין לי תינוק, למה שאני יתקין מערכת שכזאת?

מצידי שכל הורה יקשור שרוך מהיד שלו ליד של התינוק וכך הוא לא יישכח ו/או יאבד אותו.

אשתי עובדת בגן. למה הגננת אמורה להיות אחראית על כך שהילד לא הגיע? אין לו הורים? למה הגננת צריכה להיות אחראית לזה שהילד נשכח בבית/באוטו?

אם ההורים לא יהיו אחראים לילד שלהם, הוא לא אמור להיות אצלם. כמה שההורה לחוץ וממהר הוא לא אמור לשכוח דבר כזה באוטו. זה לא צעצוע, זה גאד דמט ילד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מענין מה דעת המשפטנים, במידה ובאמת יעבור חוק הגננות, האם הוא יעמוד במבחן בג"ץ במידה ויערערו על תוקפו בטענה של "יש לי גן, אני אחראית על הילדים בתוך תחומי הגן ורק מרגע שהגיע אליו. מה שקורה עד שמגיע הילד לגן לא ענייני ולא באחריותי".

לא שאני חושב שהחוק כשלעצמו רע, כמה כבר טלפונים הגננת תצתרך לעשות בחודש? זה לא בית ספר עם 2000 תלמידים, הבעיה שזה פותח דלת לטענה של "אני לא אשמה ששכחתי את הילד באוטו, זו הגננת אשמה כי היא התרשלה בכך שלא מילאה את הוראות החוק והתקשרה אלי לשאול למה הילד לא בא לגן".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, תתפלא אבל יש לאשתי בגן לפחות שישה ילדים שמגיעים מאוד מאוחר (החוק אומר שאחרי 9:00 היא צריכה להתקשר) שזה אומר 10:00 ו-11:00.

כל יום בין חמישה לשישה טלפונים נוסף על כל הבלאגן של 35 ילדים על הראש, וזה תוך חשיבה מי לא בא ומי כן בא ולמי צריך להתקשר ומי הודיע ומי לא.

בסופו של דבר האחריות על ההורים ותו לא. אל תזרקו אחריות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם אתה אומר שאני זורק אחריות כנראה שלא הבנת כלום ממה שכתבתי.

אני חושב שהחוק מיותר לחלוטין, אני בכלל מטיל ספק בהיתכנות של החוק ובאותה נשימה חושב שגננת אחראית מתקשרת לשאול איפה הילד מיוזמתה ומבלי שיש לה כל חובה חוקית על הראש.

פורסם
אם אתה אומר שאני זורק אחריות כנראה שלא הבנת כלום ממה שכתבתי.

אני חושב שהחוק מיותר לחלוטין, אני בכלל מטיל ספק בהיתכנות של החוק ובאותה נשימה חושב שגננת אחראית מתקשרת לשאול איפה הילד מיוזמתה ומבלי שיש לה כל חובה חוקית על הראש.

לא אמרתי שאתה זורק אחריות. התכוונתי שהחוק בא לתת להורים את הגושפנקה לזרוק אחריות על הגננת, כאילו שאין לה מה לעשות חוץ מלהתקשר להורים. גם הסייעת לא אמורה לעשות את זה, עם כל הכבוד.

צריך גם קרם אני מאמין.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום עוד אחת הלכה חלל אחרי שנשכחה או ננטשה

הלב נקרע. עצוב ומיותר לחלוטין.

צריך למצא פיתרון לחייב הורים לילדים להשתמש באמצעי טכנולוגי,

אצלי תמיד בהגעה ליעד הוויז מודיע ''לא לשכוח כובע שיגן עלינו לא משמש''

(קרדיט לאולארצ'יק)

זה בהומור בד''כ יש לי נטיה לשכוח נייד או מסמכים.

אבל מזכיר לי לא לשכוח כלום.

שזה יהי המקרה האחרון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4960725,00.html

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בארץ אומרים תתקינו אפילקציה אז בארה"ב עושים את זה כמו שצריך.

תוך שנתיים רכבים שנמכרים בארה"ב יהיו מחויבים להיות עם מערכת שמזכירה לנהג שיש תינוק ברכב.

http://www.kidsandcars.org/hot-cars-act-of-2017/

אם אתם רוצים לראות שעה של נאומים

אייל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ כי מתחילת 2018 נהרגו ,לחלוטין לא יאמן, 30 ילדים!!!

רק אתמול ילדה בת 5 טבעה בצימר, ילד בן 5 עף מהרכב תוך נסיעה...ההורות פושטת רגל.

ומי שחושב שהטענות שלי מלפני כמה עמודים על זהות ההורים, מוזמן לבדוק ולראות שהעובדות תומכות בהנחות.

פורסם

בתוכנית בוקר היום דיברו על "אביזרים" למניעת טביעת ילדים בבריכה. כאשר לדעתי ה"אביזר" הכי טוב הוא ההורה.

הגעת עם הילד לבריכה, אל תסיר ממנו את העיניים לרגע, את הטלפון תשאיר בכיס.

פורסם

האביזר היחיד למניעת טביעה זה מצופים. וגם אז צריך להשגיח שהאוויר לא ייצא מהם.

חישוקים למיניהם מסוכנים, כי הם נותנים אשליה של ביטחון. ברגע שהילד מחליק למטה מהחישוק, הוא טובע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...