Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על ההפרשים בין 2 הרמקולים הנ"ל:

1) קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש MAXIMO 6.5" Morel

2) קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO608C JBL

הרכב: אלפא רומיאו 147.

המערכת: מקורית

מגבר: פשוט של חברה לא משהו, בגדול הוא 1,000 וואט (בספק רב) אבל עדיין מגבר...

שאר המקולים ברכב: משהו פשוט וכנראה קרוע, עובד אבל שומעים גרוע!

התכנון: להתחיל עם קומפוננטים מקדימה ובהמשך להוסיף קומפוננטים מאחורה ואולי בהמשך גם סאב ועוד מגבר.

אשמח לשמוע מכם.

תודה

פורסם

המורל מקסימו הוא הסט הבסיסי ביותר של מורל אם כבר באוות מחיר אה יכול להביא מורל טמפו שהוא רמה מעל

אני ממליץ אף לחשוב על המורל דוטק אוביישן שהוא סט שיותר מתאים להגברה.

הסט JBL הנ"ל הוא סט ישן ,אותו החליף GTO6508C JBL

שניתן למצוא במחיר זול ,סט טוב הייתי מגדיר אותו באותה רמה של המורל טמפו רק בעל אופי סאונד שונה.

אם אתה הולך על קומפוננטים מאחור חובה להוסיף גם סאב.

פורסם
המורל מקסימו הוא הסט הבסיסי ביותר של מורל אם כבר באוות מחיר אה יכול להביא מורל טמפו שהוא רמה מעל

אני ממליץ אף לחשוב על המורל דוטק אוביישן שהוא סט שיותר מתאים להגברה.

הסט JBL הנ"ל הוא סט ישן ,אותו החליף GTO6508C JBL

שניתן למצוא במחיר זול ,סט טוב הייתי מגדיר אותו באותה רמה של המורל טמפו רק בעל אופי סאונד שונה.

אם אתה הולך על קומפוננטים מאחור חובה להוסיף גם סאב.

את כל זה אני יודע, אני מבקש לדעת מה טוב יותר ולא להוסיף כסף! אם הייתי רוצה להוסיף כסף לא הייתי מתלבט והייתי הולך על MOREL TEMPO בוודאות! אבל זה המקסימום שלי וההתלבטות היא בין 2 הרמקולים הללו.

סדרה ישנה? סדרה חדשה? מה זה משנה כל עוד אהיה מרוצה מהרמקול?

נוסיף להתלבטות גם:

קומפוננט 6.5 אינטש VX6C Lanzar

פורסם

מנסיון אישי כמתקין חובב שהתקין את הסטים הללו ושמע אותם בפעולה, אני יכול להגיד חד משמעית שהמקסימו עדיף, עם טוויטרים בON AXIS מלא נשמעים נהדר.

הJBL אומנם יותר עוצמתיים אבל הם מאוד מעייפים ואחרי כ10 דקות כבר לא ניתן להקשיב להם יותר.

כמו כן, לטעמי האישי המקסימו נשמע יותר טוב מהטמפו ועובד יותר טוב על הגברה של רדיו דיסק.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...