Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה. גם לך.

עשיתי קורס בפברואר. קיבלתי 690, זה לא הספיק לי. עכשיו אני כבר לומד לבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לטעמי הדרך הנכונה לפתור היא לחלק את המשוואה ב4, אז מקבלים xy בשלישית שווה ל27.

מפה הדרך ל3 הכי קצרה...

פורסם

כן :)

אמרו לי שאני מזוכיסט, ושזה מאוד קשה להיות רופא בארץ, אבל שמתי לעצמי מטרה.

צ'מע, בסוף מבחינת שליטה בחומר אתה תהיה ב100%, זו רק שאלה של לשבת על התחת. הקטע הוא להגיע מרוכז למבחן. אני בכל הסימולציות לא ירדתי מתחת ל730, ואז כשהגעתי למבחן כנראה שהלחץ ניצח אותי. אחרת אין לי הסבר.

לכן, ביום שלפני, תנוח טוב, תאכל טוב, והשתדל להיות מרוכז במשך כל המבחן. אני בסוף כבר הייתי מותש (גם מהלחץ), ואני עשיתי שם שטויות. חבל.

שיהיה לנו בהצלחה :)

סתם מתוך סקרנות, מה אתה רוצה ללמוד?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

x^3*y^5=108

נחלק ב4 ונזכור ש y=2, כלומר מצד שמאל של המשוואה החלוקה תשאיר לנו y^3 (כי y^2 זה 4..)

x^3*y^3=27

x*y)^3=27)

x*y=3

פורסם

למה כשחילקת את המשוואה ב4 לא הייתה השפעה על X?

*אני לא מאמין שאני מדבר על מתמטיקה, מרצוני החופשי, ועוד בפורום של מכוניות.. הפסיכומטרי הזה.. איך נפלו גיבורים :oops:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כן :)

אמרו לי שאני מזוכיסט, ושזה מאוד קשה להיות רופא בארץ, אבל שמתי לעצמי מטרה.

צ'מע, בסוף מבחינת שליטה בחומר אתה תהיה ב100%, זו רק שאלה של לשבת על התחת. הקטע הוא להגיע מרוכז למבחן. אני בכל הסימולציות לא ירדתי מתחת ל730, ואז כשהגעתי למבחן כנראה שהלחץ ניצח אותי. אחרת אין לי הסבר.

לכן, ביום שלפני, תנוח טוב, תאכל טוב, והשתדל להיות מרוכז במשך כל המבחן. אני בסוף כבר הייתי מותש (גם מהלחץ), ואני עשיתי שם שטויות. חבל.

שיהיה לנו בהצלחה :)

סתם מתוך סקרנות, מה אתה רוצה ללמוד?

אם זה המטרה - לך על זה

אני התחלתי ללמוד לבד לפני חודשיים , והקורס עצמו עוד לא התחיל (אני במכינה של טרום קורס כרגע).

אני מקווה גם להוציא ציון גבוהה , אני כל היום רק לומד.

בכל מקרה המטרה היא משפטים ומנהל עסקים באוניברסיטה העברית ( קרוב לי לבית :wink:).

אספ - תודה על העזרה , אבל איך ידעת מהתחלה שצריך לחלק ב-4 ? קשה לגלות את זה.

פורסם

ספייר, כיוון ש :

a*b/a=b.

יקיר, לא הגרלתי את ה4 בניחוש. ראיתי שחזקת Y גדולה ב2 מזו של X, והמטרה היא שתהיה להם אותה חזקה - ואז הוצאת השורש פשוטה.

פורסם

וואו, ממש סיבכתם אותו.

יקיר היקר, בפסיכומטרי אין שום סיבה לעשות דברים כמו שproxima הסביר לך (אף על פי שזאת דרך פיתרון יפה) מפני שיכול להיות שתטעה בכינוס האיברים עם החזקות. אפילו אם סביר להניח שלא, כידוע אין דרגות ניקוד לרמת קושי של שאלות בפסיכו' ולכן השאלה הכי קשה והכי קלה שוות ערך. בהתאם לזאת, אין שום סיבה בעולם להכניס את גורם "הבלבול" או משהו שיכול לגרום לך לחוסר נוחות.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, זה שים לב מה שואלים לך. ישר תסמן שאתה צריך למצוא כמה זה X*Y (במקרה של הדוגמא) מפני שיש הרבה אנשים שהיו מוצאים את X אך לא מכפילים ב2. שים לב !!!

עוד טיפ חשוב, זה ללמוד את טבלת החזקות. תוך כמה שעות תדע הכל על בוריה וזה יעזור לך (במקרים כמו אלו - גם עם הדוגמא שלי שים לב שצריך לדעת ש27 זה 3 בחזקת 3. אם לא זה שורף לך זמן, ואני בטוח שאתה כבר יודע שזמן זה חלק אינטגרלי במבחן).

הדרך פיתרון הכי פסיכומטרית מבחינתי היא זו:

y4cdi4njozz5.jpg

אני מאמין שכך אפשר לפתור את השאלה בדקה (ואפילו פחות) - הזמן המוקצב לך לכל שאלה בפרק הכמותי.

אם אתה צריך עוד עזרה בכמותי אתה מוזמן לפנות אליי גם בפרטי.

בהצלחה!!!!!!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...