Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התרבו באזורי מקרים של: זריקת סיגריות, קופסאות ומקלות אוזניים משכנים, צפירות רבות, מוזיקה מוגזמת בעוצמתה ושלל מקרים שמשמעותם הכללית מיאוס ואיכות חיים ירודה. אשמח לשמוע מכם על אזורים בגוש דן[לצערי מקומות מבודדים התלויים בתחבורה צבורית לא רלוונטיים אלא אם היא מצוינת] שבהם ניתן לחיות ולא רק להתקיים.

כוונתי לשכונות בהן איכות חיים סבירה ובעת הצורך מוסדות חנוך סבירים. אשמח גם לקבל אפיון קצר של האזורים המומלצים. אם אפשר גם עלויות, מה טוב.

כן, אני יודע שאין מיפלט.

כן, אני יודע שדרישותיי מוגזמות.

לא, לא אחנך את מי שלא ניתן לחינוך.

רק רוצה לדעת באמת ובתמים, היכן יש יותר שקט ופחות לכלוך.

תודה ושבת שלום.

פורסם

תגור בסביון.

וברצינות, איפה התקציב?, דירה בשכונת בתי קרקע בהוד השרון/כפר סבא/פתח תקווה תעלה לך בין 1.5 ל-2 מיליון, ואם אתה מחפש באיזור תל-אביב/גבעתיים/רמת גן המחיר יעלה עוד יותר, שכונות בתי קרקע זה זן נכחד, אתמול הייתי בכפר מל"ל, אחרי שנה שלא הייתי שם, מישוב שקט וחמוד על הגבול עם הוד השרון בונים שם ברחוב התלמיד גורדי שחקים (30 קומות) שיחסמו את כל הישוב הפסטורלי הזה, והמגמה הזאת הולכת ומתחזקת.

מצד אחד אתה רוצה מקום שקט באיזור המרכז.

מצד שני אתה לא רוצה שהוא יהיה מבודד.

הדברים הללו בדר"כ לא הולכים ביחד, וכשהם כן, זה עולה בהתאם.

פורסם

ארבעה חדרים או יותר, צריך חנייה ומעלית.

לא בנינים של15 קומות ומעלה.

אשמח למיקומים יותר ספציפיים. איפה בר"ג, פ"ת וכדומה?

כרגע אני בראשון.

סביון יקר ,לא אמרתי שאני מחפש אזור עשיר. מחפש אזור שמיושב ע"י בני אדם[ברובו]

פורסם

חפש באיזור המושבים המקיפים את הוד השרון (גני-עם, כפר מלל, ירקונה, עדנים ועוד), בפ"ת יש לך את נווה עוז הישנה או כפר סירקין וכפר מעש, בהוד השרון יש לך את שכונת גיל עמל.

שוב, זה מאוד יקר.

פורסם

אם אפשר לדעת באיזה שכונה אתה גר?

אני גר בשכונת רמז, ברחוב הכי שקט שיכול להיות ואני לא שומע את כל הדברים שאתה מדבר עליהם.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מה זה "מאוד יקר". אין לי מושג באזור. אם לך סי 222 יש, אנא ספר לי.

חולגי, כתבתי מה אני מחפש. תניח שהתקציב סביר אך לא אינסופי, אם יש לך מידע לחלוק-בשמחה.

דור, לא דברתי על שכונת רמז. אתה מוזמן לספר לי אודותיה ואודות שכונות שאתה סבור שהן בולטות לטובה בראשון.

לא צעקות יומיומיות, לא צפירות ארוכות של"רד למטה", לא מוזיקה בקולי קולות כדבר שבשיגרה, לא אנשים שסבורים שכל הרחוב הוא הפח שלהם.

פורסם

[פנדוב - הבעיה היא שאופיין של שכונות ובניינים משתנה במהלך הזמן. לדוגמא - בבניין שבו אני גר יש 36 דירות. משך כ-15 שנה היו לפחות 15 דירות מושכרות, ולא יותר מ-3-4 משפחות עם ילדים (כולל אותי). כיום יש בבניין משהו כמו 5 דירות מושכרות, ומרבית הדיירים החדשים הם זוגות צעירים עם ילדים. במקרה שלנו זה לא מפריע כיון שמדובר באנשים שקטים שבדרך כלל שומרים על סביבה שקטה ונקיה, אבל מספיק שיגיע ערס אחד כדי לשנות את התמונה.

ההורים שלי גרו שנים רבות בדו משפחתי בשכונת יוקרה, והסבל שסבל מהשכנים המכובדים מאוד היה לא קטן. נכון - לא רעש ולא לכלוך, אבל התכתבות דרך עורכי דין על כל פיפס של אחזקת הבניין, אפילו נושא כמו צביעת מעקה בחדר המדרגות, או קו התיחום שעד אליו כל משפחה אחראית בשטיפת הרצפה.

למדתי פעם ש"בתוך המשפחה אנחנו גדלים, את החברים אנחנו בוחרים, אבל השכנים הם מאלוהים". וזה כל כך נכון - אם אינך יכול להרשות לעצמך אחוזה שבה קשר העיין עם השכן הוא העשן שעולה מארובת ביתו אתה נדון למצב שבו תמיד יש פוטנציאל לשכנים שימררו את חייך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איינו, מידע מעט כללי מדי.

ספריאל, אכן, אנשים בלתי נסבלים יש בין עניים ועשירים, משכילים ובורים. ודאי לא על הכל יש לנו שליטה אך יש מקומות בהם יש ריכוז גבוה במיוחד של צרות ויש להיפך. אני מנסה לחפש את ה"להיפך".

אשמח לעוד מידע מאנשים כאן בדגש על מידע מבוסס על מקומות שמכירים. תודה.

להזכירכם- דגש על גוש דן והאזור. אם יש תחבורה צבורית טובה באזור זה מבורך.

פורסם

לא יודע אם זה הכיוון. אך גרתי תקופה במערב ראשל"צ, בשכונת "נאות אשלים". בהשוואה למרכז ומזרח ראשון ואפילו למערב הישן, יש שם איכות חיים. אולי זה יענה למבוקשך. אומנם זה היה לפני כ5 שנים, מקווה שהשכונה לא השתנתה לרעה.

פורסם

רחובות יברבוים- שפטל בשכונת רמז, גם משפצים את כל הרחוב לאבנים משתלבות חדשות, גם הכביש הוא אבנים משתלבות חדשות.

אין צפירות, אין מוזיקה, אומנם יש קצת ערסים שעוברים פה מידי פעם ומרעישים אבל אין מה לעשות פעם בשבוע לסבול,

הכל שקט ונקי בקושי נכנסות מכוניות בגלל שזה רחוב שרק נכנסים אליו ויוצאים ממנו, הוא לא מוביל לשום מקום.

בגלל זה הרחוב הזה כל כך שקט.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...