Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיריון 2004 עם 89 אלף ק"מ...

המוכר טוען שהוא קנה את הרכב בלי בדיקה ועכשיו שהוא ניסה למכור אותו אז התברר בבדיקה שיש "קצה שילדה".

הוא מוכן להוריד מהמחיר שהוא דרש (28 אלף שזה 2000 מעל המחירון) אבל הוא לא אמר לכמה הוא מוכן לרדת.

שווה לבדוק את העניין או שלהתרחק?

כמה לדעתכם שווה הרכב?

תודה

פורסם

סיפור שמתאים לסוחר.הייתי מתרחק ואפילו לא טורח לבזבז כסף על הבדיקה.יש כל כך הרבה אקזמפלרים מהרכב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה זה קצה שלדה? איזה קצה? כשיש נזק לשלדה מגיע שמאי וקובע את ירידת הערך באחוזים. אי-אפשר לשער מחיר.

לדוגמה, אני אגיד לך שלי לא אכפת ואני מוכן לשלם 24K, וקולאוטי יגיד לך שהוא לא היה מוכן לשלם גם 70 שקלים. כמה הוא היה שווה זה משהו שקשה לדעת מבעד למקלדת.

באופן כללי, כשיש נזק שלדה, ועוד הרבה רכבים מהסוג למכירה, עדיף לחפש אחד אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם זה לא סוחר אז כנראה הוא קנה את הרכב מסוחר..

בכל מקרה, כמו שכתבו לך כבר , את ההורדה אפשר לדעת רק אם יש דוח שמאי או תיעוד של מה תוקן והוחלף בתאונה שגרמה לקצה שלדה, או לחילופין תמונה של הנזק.

ובכללי, ברכבים בני 10, ההורדה על תאונות היא כבר פחות משמעותית (אפילו אם יש דוח שמאי שקובע 10% ירידת ערך -שזה המון- זה רק 2000K.)

הדילמה שלך צריכה להתחיל מנקודת מחשבה האם אתה מתכוון להיות היד האחרונה של הרכב הנ"ל. (או לפחות להיות מוכן מנטלית שתמכור אותו בכמה אלפים בודדים לסוחר). אם זו נקודת המחשבה, קח את הרכב לבדיקה, ובתנאי שאין הרבה בעיות חוץ ממה שנקרא "קצה שלדה", תוריד איזה 4-5K מתחת למחירון ותקנה.

האמן לי שאין הרבה כמוך שמוכנים לקנות "קצה שלדה" כך שיש לך יכולת תמרון לא רע למיקוח.

• תוכן חדש...