Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

העניין טופל ואני חוזר לעדכן.

את המנוע המדובר באמת השגתי בסוף במחיר סביר, לא ה-300 שקלים של איביי אלא 700 של פירוקיה, אבל עדיין לא האלף ומשהו שמוסך רון ביקש על חלק חדש (+ המתנה של כמה שבועות עד שיגיע לארץ). עם זאת, הממצאים שנגלו לעיניינו עם פירוק הדלת הקפיצו את עלות השיפוץ הכללי לקצת מתחת ל-2K, כך שהתיקון הזול של הבעלים הקודמים עלה לי מאד ביוקר.

נראה שהמכונאי שטיפל בסיאט הזאת בשנים האחרונות שייך לאסכולת המכונאים הרוסים שהתמחו בתיקון לאדה ומוסקביץ'. את הקומבינה הוא לקח לרמה של אומנות, וזה כלל התקנה של המנוע הלא נכון (גולף Mk3 כאמור) עם המנגנון התואם לו, וניסור קפדני של פח הדלת ע"מ שכל העסק יתלבש כראוי :shock::roll:. אני לא יכול לומר שמדובר בעבודה רשלנית, התיקון הזה בוצע באופן נקי ומחושב, חבל רק שלא בדקו את פעולתו התקינה של המכלול לפני שהתחילו את הסאגה.

בניגוד למסגר הכשרוני שעשה את העבודה בפעם הקודמת, פעולת האחזקה שלי בוצעה הפעם ברמה גבוהה ובאופן פדנטי למדי אצל ברוך גלאס בפתח תקווה. חייב לומר שהופתעתי לטובה מהנקיון, המקצוענות ותשומת הלב לפרטים. הם אולי לא זולים במיוחד אבל החוויה שווה לטעמי כל שקל למי שיכול להרשות לעצמו.

סוף דבר: החלון עולה ויורד, הדלת ננעלת, הכל עובד/נראה/מרגיש כמו חדש ועל הדרך גם שיפצו את הסוויץ' של החלון האחורי שהתחיל לאחרונה להפגין סימני אדישות. כל הסיפור לקח כשעתיים ביעילות מופתית ועם שירות מצויין. מי שאוהב קפה, גם את זה יש להם (אני יודע שזה מדד חשוב לאיכות השירות בישראל).

מוסר השכל: לא משנה מה התקציב שלך לקניית רכב, תמיד תשאיר 5K בצד ליישור קו והפתעות של חצי שנה ראשונה. חוק שכמו שאומרים בחיל האוויר, נכתב בדם. :wink:

• תוכן חדש...