Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור הסיפור הוא כזה.

בני זוג אחרי קשר ארוך נפרדו לכמה חודשים, בינתיים בת הזוג התחילה לצאת עם מישהו ועברה לגור אצלו.

הם נפרדו והזוג המקורי חזר.

עכשיו פתאום הופיע מכתב איום לתביעה על הוצאת לשון הרע אם לא ימולאו כל מיני בקשות הזויות.

המכתב הוא מעורך דין משום שהמאיים הוא עורך דין ועשה התמחות במשרד עורכי דין שכרגע חתומים על המכתב.

היה איום בע"פ על זה שהוא יהרוס לה את החיים.

יש הודעות ועדים לכך שדווקא הוא זה שניסה לפגוע בה בשקרים וחצאי אמיתות והודעות אישיות שנשלחו למכרים, בכדי לפגוע בה.

צריך עורך דין להתייעצות ראשונית של מה עושים הלאה ואולי אף להגיש תביעה נגדית במידה ויש ראיות מספיקות(בתקווה שעורך דין יהיה מוכן לקחת את זה תמורת אחוזים גבוהים מהרווח).

אז איזה עורך דין אמורים לחפש?!

כמה אמורה לעלות התייעצות ראשונית כזאת והוצאת מכתב תגובה?

אשמח להפניות אם מישהו מכיר עורך דין מומלץ באיזור נתניה - תל אביב.

פורסם

אם לא ימלאו דרישות התנצלות בציבור לפי נוסח שלו, הוא מאיים לתבוע על הוצאת לשון הרע.

המכתב הוא מכתב רשמי מעורך דין(למרות שדיי ברור שהוא כתב אותו והשתמש בחברה על מנת לאיים) ורוב הסיכויים שזה לא יחזיק מים בבית משפט.

אבל יש רצון להגיב בצורה רשמית למכתב ואם לא ירגע, לשקול תביעה נגדית על כך שהבן אדם באמת הלך ושיקר בסביבת העבודה של הבת זוג וחברים שלא קשורים לבן הזוג, במטרה לפגוע בה על הפרידה.

סתם בן אדם שנפגע והחליט לנצל את כוחו, אבל יש רצון לעצור את זה לפני שיהפוך לסאגה מעצבנת שתגזול זמן וכסף בגלל לב שבור.

פורסם

חוץ מעורך דין מתאים - נשמע שפנייה לוועדת האתיקה תיתן לו איזה פרידה זמנית מהרישיון שלו לעריכת דין ואף תזיז קצת דברים במשרד שהוא עובד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עד כמה שידוע לי כיום הוא לא עובד בתפקיד, אז זה לא כזה משנה וכנראה משתמש בחברה שאצלה עשה התמחות.

אם הוא השתמש במשרד, אז כנראה הם מגבים אותו, לפחות באיום ואולי גם אצלם הוא קצת עיוות את האמת על מנת שיסכימו לעזור לו.

בקיצור, כל הסיכוי הזה הזוי, לאיים לתבוע מישהי שהייתה איתו בקשר שלושה חודשים.

רוצה לפסיק את זה לפני שהלב השגוי שלו יעלה קודם לנו הרבה כסף על התגוננות ואז לו הרבה כסף על כל ההוצאות המשפטיות. רוצה להבהיר לו חד וחלק שלא צוחקים איתו.

השאלה לאיזה סוג עורך דין אמורים לפנות וכמה התייעצות כזאת אמורה לעלות?

פורסם
עד כמה שידוע לי כיום הוא לא עובד בתפקיד, אז זה לא כזה משנה וכנראה משתמש בחברה שאצלה עשה התמחות.

אם הוא השתמש במשרד, אז כנראה הם מגבים אותו, לפחות באיום ואולי גם אצלם הוא קצת עיוות את האמת על מנת שיסכימו לעזור לו.

בקיצור, כל הסיכוי הזה הזוי, לאיים לתבוע מישהי שהייתה איתו בקשר שלושה חודשים.

רוצה לפסיק את זה לפני שהלב השגוי שלו יעלה קודם לנו הרבה כסף על התגוננות ואז לו הרבה כסף על כל ההוצאות המשפטיות. רוצה להבהיר לו חד וחלק שלא צוחקים איתו.

השאלה לאיזה סוג עורך דין אמורים לפנות וכמה התייעצות כזאת אמורה לעלות?

עורכי דין מאוד אוהבים מלחמות אוויר.

סוג של מלחמות מיותרות שרק הלקוח מפסיד, כאשר הוא לא מבין לאן הוא נכנס ולמה נגמר לו הכסף בארנק.

כמו שנכתב לעיל, איום במכתב לוועדת האתיקה תמיד עוזר, כשיש קייס.

לוועדת האתיקה יש שיניים והיא מכסחת כשצריך.

אני יודע את טוב מאוד.

2 עורכי דין שהעיזו להתחכם ולהפיל עלי את רשלנותם, הועפו למשך שנה.

פורסם

בגלל שהוא לא עוסק בתחום לא ממש משנה(גם לא בטוח שהוא בעצמו עבר את מבחני הלשכה). בינתיים גם אף אחד לא תובע, רק מאיים. אני דיי בטוח ששם זה יגמר, אבל לא רוצה לקחת סיכון מבלי להתייעץ.

אני לא מאמין שהוא לא יודע למה הוא נכנס, הוא פשוט קצת איבד כיוון והשתגע מאז המקרה.. זה מה שאמרו גם בסביבה שלו, אנשים לא מאמינים איזה דברים הוא אומר ועושה.

אם כבר, מעדיף לקחת עורך דין שיקח על עצמו תיק לתבוע דווקא אותו על הוצאת לשון הרע ויעניש אותו על ההתנהגות המסריחה שלו ב 50000+ אלף שח(וניתן גם להוכיח נזק ולהעלות את המחיר).

ד"א,

הוא ידע לאיזה סוג קשר הוא נכנס ועשה זאת במודעות מלאה.

הוא ידע במהלך הקשר מה קורה

לא נבגד אף פעם.

פשוט אדם עם לב שבור שמנצל את לימודי המשפטים שלו על מנת לפגוע.

פורסם

המקסימום שהייתי משקיע על הטמטום הזה הוא כמה לירות לעו"ד נורמלי שינסח מכתב תגובה ראוי + הסכום שדואר ישראל מבקש על משלוח דואר רשום בארץ ללשכת עורכי הדין עפ"י הנוסח שהציעו לך.

לאיים כ"א יכול, להוציא את זה לפועל זה כבר עניין אחר.

תנו לאדיוט להזיע.

פורסם

זאת בדיוק הכוונה.

השאלות שלי הן:

לאיזה עורך דין צריך לפנות?

כמה זה אמור לעלות בערך?

האם יש למישהו עורך דין מומלץ באיזור נתניה - תל אביב?

פורסם

בחר לך מישהו באופן אקראי. אם אתה (או המעורבת בסיפור) מסוגל/ת להתנסח בבירור, גם מכתב כתוב עצמאית יעשה את העבודה (הדגש שמדובר בהתראה אחרונה לפני פניה לערכאות משפטיות).

פורסם

תפנה לכל עורך דין שיחתום לך על מכתב שתנסח ואולי יעזור לך בניסוח שלו.

תפחיד אותו בתביעה על סכום כלשהו על הטרדה/סחיטה באיומים ועוד כמה סעיפים והוא יירד מזה לבד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בשלב הנוכחי אל תתרגשו. לדעתי לא כדאי לענות למכתב. אין שום חובה כזו.

חבל להשקיע כעת בהתייעצות, כי אין שום דבר אחר לעשות. ובכלל לא ברור מה יקרה.

אם ירצה - שיגיש תביעה. אז תדעו טוב יותר על מה להתייעץ, אם כדאי להגיש תביעה נגדית. יהיה מספיק זמן ותמיד אפשר לבקש ארכה לתגובה הראשונית.

תביעות לשון הרע הן קשות ויקרות, הוכחת נזק תדמיתי היא מעבר לחוג חברתי קטן. את בימ"ש לא יעניין מדוע הם נפרדו, ולא בטוח ששני הצדדים ירצו להכנס לפירוט מה קרה ביניהם, הבטחות שוא, איומים וכל הבלה בלה שעוד יציעו לספר.

תציע לגברת לקחת אויר, להוציא אותו לאט ולחייך. הוא מקנא בה והיא יודעת שהוא הפסיד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זרוק את המכתב לפח ושכח ממנו. אם תגיע תביעה אז תתחיל עם עורכי דין.

חבל להגיב עכשיו כי מעבר לזריקת הכסף המיותרת אתה נותן לו מידע על מה שאתה הולך לטעון עוד לפני שניסח כתב תביעה. כשינסח ויגיש עם אי דיוקים ברורים יהיה לך הרבה יותר קל להתגונן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תפנה לעו"ד רון לוינטל מומחה בהוצאות דיבה ולשון הרע.

לפי דעתי הוא יסגור את העניין בהוצאת מכתב נגדי מבלי להגיע למשפט.

בהצלה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תפנה לעו"ד רון לוינטל מומחה בהוצאות דיבה ולשון הרע.

לפי דעתי הוא יסגור את העניין בהוצאת מכתב נגדי מבלי להגיע למשפט.

בהצלה!

אני מניח שמדובר בטעות קולמוס.

אבל שיהיה בהצלחה.

נראה שזה סתם מן סוג של "אבו-עלי" על הכבוד הערבי האבוד של הגבר שהפסיד את בחורת החלומות. הכל אגו

• תוכן חדש...