Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדי,

התאוריות שלך די מוקצנות בשביל אחד שלא מכיר אותי. אבל נזרום כי היה לך חשוב משום מה להראות שאתה יודע לנתח בנאדם ודפוסי התנהגות. אתה רחוק מהמציאות ידידי שנות אור ממנה. אבל דווקא מזה אני לא מתרגש אלא מהעובדה שלקחת על עצמך את הסמכות להחליט שלטובת הכלל עדיף שלא הייתי משתמש בפורום בטענה שאני צופר לנהגים שמסכנים אותי (בבקשה קרא את הנסיבות שציינתי שבהם אני לא יהסס לעשות שימוש בצופר) ועל זה רק אוכל להוסיף ולאמר שכן, זוהי התייפייפות נפש- יש אנשים מאופקים שיכולים כמעט להכנס בעמוד בגלל איזה אדיוט אבל ימלמלו משהו לעצמם וזהו, ויש אנשים שיוציאו את התסכול והעצבים שלהם על הצופר המסכן. האמן לי שזה עדיף על פני מסע נקמה בכביש כמו שלעיתים יוצא לראות או שימוש באלה שברכב.

אוסיף ואומר ברוח טובה זו שבכל הדימויים של הביצים והביצה, דווקא בחרו להשתמש אותם משתמשים ״מתורבתים״ שחושבים כמוך על נהגים חסרי תרבות כמוני. ככה שאני ממליץ בחום לפני שמטיפים לאחרים עשו בדק בית.

לא הצופר הוא שיקבע אם אתה מתורבת או לא אלא תפיסת העולם שלך באופן כללי והלך הרוח של אדם לגבי המון דברים בחיים.

אז אל תגיד שלא אמרתי..

כן אני צופר ואני לא מסתתר מאחורי אמירות או נסיונות פתטיים להראות מתורבת או טוען שאני כזה כדי למצוא חן בעיני אחרים בפורום.

אתה צפרן ושנינו יודעים שאתה צופר או מגניב איזו צפירה קטנה ככה בלילה בלי שיראו אותך אל תהיה תמים.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תמיד הנהג נרדם. יצא לי לראות מקרה שהנהג שהיה הראשון בטור לפניה שמאלה בצומת רמומזר לא נסע ועקב כך קיבל גל צפירות עצבניות מהמכוניות שמאחרויו. יודעים למה הוא לא נסע? כי איזה כלב אבוד קטן החליט לחצות את הכביש בידיוק ברגע שהרמזור התחלף לירוק!!

אני בטוח שאם הייתם באותו טור הייתם חושבים לעצמם שהוא חולרה שמתעסק בסלולרי, אבל לא תמיד זה ככה.

פורסם

רק אחרי שהוצאתי את הפיוז של הצופר, הבנתי כמה בטיחותי הכלי הזה.

הוצאתי אותו בגלל שנדפק לי משהו ברכב, ולפעמים הצופר נדרך וצופר מעצמו, לפעמים באמצע נסיעה\רמזור, לפעמים באמצע הלילה.

כרגע אי לי זמן לתקן את זה אז פשוט הוצאתי את הפיוז שלו, והוא למעשה מבוטל.

הבעיה שאני נוסע הרבה בעיר, לפעמים אנשים חותכים את הנתיב בלי לשים לב (לרוב זקנים), לפעמים מישהו במקום צפוף לוקח רוורס וכמעט דופק למישהו\לי את הרכב.

כרגע אני מתאפק, אבל יבוא רגע שיגרום לי לתקן את הצופר בחזרה.

פורסם
עדי,

התאוריות שלך די מוקצנות בשביל אחד שלא מכיר אותי. אבל נזרום כי היה לך חשוב משום מה להראות שאתה יודע לנתח בנאדם ודפוסי התנהגות. אתה רחוק מהמציאות ידידי שנות אור ממנה. אבל דווקא מזה אני לא מתרגש אלא מהעובדה שלקחת על עצמך את הסמכות להחליט שלטובת הכלל עדיף שלא הייתי משתמש בפורום בטענה שאני צופר לנהגים שמסכנים אותי (בבקשה קרא את הנסיבות שציינתי שבהם אני לא יהסס לעשות שימוש בצופר) ועל זה רק אוכל להוסיף ולאמר שכן, זוהי התייפייפות נפש- יש אנשים מאופקים שיכולים כמעט להכנס בעמוד בגלל איזה אדיוט אבל ימלמלו משהו לעצמם וזהו, ויש אנשים שיוציאו את התסכול והעצבים שלהם על הצופר המסכן. האמן לי שזה עדיף על פני מסע נקמה בכביש כמו שלעיתים יוצא לראות או שימוש באלה שברכב.

אוסיף ואומר ברוח טובה זו שבכל הדימויים של הביצים והביצה, דווקא בחרו להשתמש אותם משתמשים ״מתורבתים״ שחושבים כמוך על נהגים חסרי תרבות כמוני. ככה שאני ממליץ בחום לפני שמטיפים לאחרים עשו בדק בית.

לא הצופר הוא שיקבע אם אתה מתורבת או לא אלא תפיסת העולם שלך באופן כללי והלך הרוח של אדם לגבי המון דברים בחיים.

אז אל תגיד שלא אמרתי..

כן אני צופר ואני לא מסתתר מאחורי אמירות או נסיונות פתטיים להראות מתורבת או טוען שאני כזה כדי למצוא חן בעיני אחרים בפורום.

אתה צפרן ושנינו יודעים שאתה צופר או מגניב איזו צפירה קטנה ככה בלילה בלי שיראו אותך אל תהיה תמים.

טענתי שאני לא צפרן? אני בהחלט צופר אבל אני משתמש בו רק כשצריך, רק בעת סכנה, לא צופר לאנשים שעומדים ברמזור ירוק כי עוד שניה הם יזוזו במילא, לא צופר לפני שהרמזור הופך לירוק, לא צופר בכניסה לתחנת הדלק וגם לא צופר לחבר שליד הרכב באמצע הכביש, לא צופר מתחת לבית, לא צופר בשביל לפרוק עצבים, ולא צופר לרכב בנתיב השמאלי.

נכון, אני לא מכיר אותך ואני מסכים איתך שהתגובה שלי הייתה קצת מכוונת יותר מידי אלייך, אבל זאת בכדי להראות עד כמה נמאס מהאי תרבות הישראלית בכלליות, והצופר זה רק חלק קטן ממנה, פשוט כאשר ראיתי את המשפט שלך שתרבות מעניינת לך את הביצה זה מאוד חרה לי, כי העניין של הצפירה פשוט מזכיר לי את האנשים שעוקפים בתור, את אלא עם התנועות ידיים למיניהם, את אלא שצועקים(כי בטבע מי שהקול שלו יותר חזק הוא הגבר) והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

^ יוני לפעמים זה נכון אבל לרוב אין כלב שחוצה..

אבל במקרה שלך אתה צודק.

פורסם

בדיוק בשביל מקרים כאלה צריך להשאיר זמבורה של משחקי כדורגל באוטו, לצאת ולתת לו באוזן. גם יעיף אותו מהמקום וגם יספק קצת צחוק בלתי נשלט... :twisted::lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

car4fun איך אתה מרגיש כשצופרים לך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני צופר רק כשבחורה חמודה לפניי מתחילה כניסה לחנייה תל אביבית מצויה.

נשים בלחץ גורמות לי עונג בלתי מוסבר.

לעיתים הן נשברות ונוטשות את החנייה, וזה כבר בכלל עושה לי את היום.

פורסם

by my book וכנראה של מספיק אחרים נהג שנתקע בנתיב השמאלי במהירות שלא מתאימה לכביש מסכן את שאר המשצמשים בדרך לא פחות מאשר אחרים וראוי לצפירה.

כן זה מסכן אנשים וכן הצפירה מודיעה לו שהוא מסכן אנשים ושהנתיב השמאלי בכביש מהיר לא נועד לנסוע עליו ב81 קמ"ש.

לי יוצא לצפור לא מעט. וזה תמיד בגלל דברים כל כך מסוכנים שאנשים עושים. במיוחד זיגזוג נתיבים ונסיעה על שני נתיבים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לצפור ויש לצפור. שני ציפצופים קצרים ועדינים לא יפריעו לאף אחד ורק יכולים להעיר נהג לא מרוכז או להעיר לו על דברים שהוא עושה לא נכון. זה שונה מאוד מהצפירה הארוכה, החזקה, הצורמנית שהרבה נהגים באזורינו אימצו, אף על פי שהיא בפירוש לא יותר יעילה משני צפצופים קצרים או (בתנאי התאורה המתאימים) מאיתות קצר באור הדרך.

לדעתי, חשוב להשתמש באמצעים אלו כדי להתריע משתמשי דרך אחרים בסיטואציות מסוכנות, וכן כדי להבהיר להם שהם עושים משהו לא בסדר (שכחו להדליק אורות, נתקעו בשמאלי, סוטים מהנתיב וכיוצ"ב) תחת ההנחה שאם מספיק נהגים יסמנו להם בדרך, ייפול להם האסימון.

כמובן שהשימוש בצופר לא מחליף תגובה נכונה מצד הנהג. ראיתי יותר מדי נהגים שאפילו בזמן חירום צופרים לנהג השני במקום לתפעל את הרכב שלהם. מקומו של הצפצוף או כל סימון אחר הוא לפני שהסיטואציה בכביש הופכת למצב חירום או לכמעט התנגשות. אם כבר הגענו למצב הזה למרות אמצעי האיתות, יש להתמקד בתפעול הרכב בלבד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מבחינתי הצופר משמש אך ורק כשהנהג השני נדרש לבצע פעולה בכדי למנוע תאונה - למשל כשהוא חותך במקום בו אין אפשרות לברוח הצידה ולא נשאר מספיק מקום לבלימת חירום.

פורסם
אני צופר רק כשבחורה חמודה לפניי מתחילה כניסה לחנייה תל אביבית מצויה.

נשים בלחץ גורמות לי עונג בלתי מוסבר.

לעיתים הן נשברות ונוטשות את החנייה, וזה כבר בכלל עושה לי את היום.

אתה לא מסוגל לשלוט בעצמך אה? פשוט זוועה.

פורסם

שימוש בצופר בד"כ מסגיר את הנהגים שחייבים להיות צודקים על הכביש, ולא חכמים.

אין משפט חכם מזה להתנהגות על הכביש:

"על הכביש היה חכם, לא צודק"

172

• תוכן חדש...